Tilføj datoer

Sliema
Sejl- og bådture

Sejl- og bådture

Vores mest anbefalede Sliema Sejl- og bådture

Malta: Gozo & Comino Islands, Blue Lagoon & Seacaves Tour

1. Malta: Gozo & Comino Islands, Blue Lagoon & Seacaves Tour

Oplev skønheden ved Maltas kyst på dette heldagskrydstogt fra Bugibba. Svøm i Den Blå Lagune, og nyd lidt fritid til at udforske øen Gozo. Vælg mellem forskellige både og afgangstider. Din tur begynder i turistbyen Bugibba, hvor dit skib sejler ud på et uforglemmeligt krydstogt mellem to øer. Fra det åbne hav vil du opleve Malta fra et helt unikt og smukt udsigtspunkt. Slap af med forfriskninger, der kan købes om bord. Sejl tæt på kysten, mens du oplever Maltas storslåede, naturligt formede kystlinje med dens enorme klipper, stenede kroge og hjørner. Du kommer forbi den lille ø St. Paul's, hvor du kan se statuen af apostlen St. Paul, som rejser sig højt op i himlen. Du kommer også til at besøge storslåede havgrotter, hvor du kan tage fantastiske fotografier. Start med et stop ved Crystal Lagoon (kun i højsæsonen), et sted, som mange turister ikke kender til. Oplev det utroligt klare vand, som er perfekt til svømning, snorkling og dykning. Kast dig ud i det krystalklare vand fra en af de tre vandrutsjebaner, eller spring fra det øverste dæk, hvis du tør. Derefter sejler vi til den berømte Blå Lagune. Nyd at være fortøjet i en time lige ved siden af den med en god udsigt fra kajpladsen. Brug båden som base, og benyt alle de fantastiske faciliteter. Når du ankommer til øen Gozo, tager landtransporten dig til Gozos hovedstad, som de lokale kalder Rabat. Denne lille by har masser af charme og historie, bl.a. et imponerende citadel. Når dagen nærmer sig, sejler vi tilbage til Bugibba, hvor vi går ind i Santa Maria-piratgrotterne og ser "Elefanternes hoved", en virkelig fantastisk klippeformation. Der er forskellige både at vælge imellem, så vælg din foretrukne båd og afgangstid. Du kan vælge mellem mellemstore både, der tilbyder en oplevelse med færre mennesker, eller en større katamaran med undervandsvinduer, der giver en unik udsigt over livet under vandet. Gør din oplevelse endnu bedre med vandrutsjebaner om bord, komfortable siddepladser i skyggefulde og solrige områder, svømmestiger, toiletter til mænd og kvinder, forfriskninger til salg og lydkommentarer på forskellige sprog.

Comino: Blå lagune, krystallagune og Seacaves-tur

2. Comino: Blå lagune, krystallagune og Seacaves-tur

Få lov til at komme ud på vandet på dette krydstogt til øen Comino og nyde landskabet på øens nordkyst. Tag til Blue Lagoon for at snorkle og svømme, gå ind i grotterne i Crystal Lagoon, dyk ned i det krystalklare vand fra en rutsjebane, eller nyd solen på bådens soldæk. Når du går om bord på dit fartøj, tager din rejse til Comino Island ca. en time. Du vil opleve Malta fra et smukt udsigtspunkt fra det åbne hav. I sejler tæt på kysten og er vidne til Maltas storslåede naturligt dannede kystlinje, herunder de enorme klipper, klippeknuder og hjørner. Du vil snart passere den lille ø St. Paul's og se statuen af apostlen Sankt Paul, som rejser sig højt op i himlen. Du vil også besøge storslåede havgrotter, som giver dig mulighed for at tage fantastiske fotografier. Du stopper snart i en time ved den fantastiske, men mindre kendte Crystal Lagoon (juni-oktober kun under gode vejrforhold). Den er omkranset af stejle klipper og kan derfor kun nås med båd. Med sit utroligt klare vand er den perfekt til svømning, snorkling og dykning. Du kan kaste dig ud i det krystalklare vand fra en af de tre vandrutsjebaner eller springe fra øverste dæk, hvis du tør. På aftenturen stopper du i 2 timer i den blå lagune og 30 minutter i krystallagunen. Når du ankommer til den blå lagune, lægger du til i det bedste område. Du kan derefter bruge båden som base og benytte alle de fantastiske faciliteter, herunder en stor vandrutsjebane og et soldæk med polstrede liggestole. Du kan bruge resten af eftermiddagen på at svømme fra båden eller gå i land for at udforske den lille ø. Comino er også et besøg værd om vinteren og er ideel for vandrere og fotografer. Da der ikke er nogen byområder eller biler på øen, kan man nemt lugte duften af vild timian og andre urter. Når dagen nærmer sig sin afslutning, sejler du tilbage til Bugibba havn, hvor du kommer ind i Santa Maria piratgrotterne og ser "Elefanthovedet".

Malta: Blå lagune, strande og bugter - tur med katamaran

3. Malta: Blå lagune, strande og bugter - tur med katamaran

Vi vil stoppe 2-3 forskellige steder. Det første stop bliver den blå lagune. Båden vil kaste anker væk fra menneskemængderne, så du kan opleve det berømte turkise vand i fred og ro. Stoppene efter den blå lagune afhænger af vejret/søforholdene. Et par af vores mulige stop er: 1. Crystal Lagoon, der er omgivet af stejle, dramatiske klipper. Det krystalklare vand er meget dybere end den blå lagune, hvilket gør området fantastisk til snorkling og svømning i og omkring grotterne. Under dette stop kan du nyde en valgfri grill. 2. Anchor Bay for at se filmsettet af Popeye's Village, der ligger gemt væk i en charmerende bugt. Andre stop, der kan foretages, omfatter Mellieha Bay, Golden Bay, GHajn Tuffieha Bay, Ramla Bay, Imgiebah Bay eller Half Rock. Alle disse steder er gode til snorkling og svømning. Tilbage på båden kan du lytte til dansemusik og købe cocktails i baren. Hvis du har valgt eftermiddagsvarianten, kan du slappe af og se solnedgangen i horisonten. Efter en vidunderlig dag på havet kan du begynde rejsen tilbage til Bugibba.

Fra Sliema: Comino, Krystallagunen og Blue Lagoon Cruise

4. Fra Sliema: Comino, Krystallagunen og Blue Lagoon Cruise

Nyd et krydstogt rundt om Malta på denne tur fra Sliema. Sejl til øen Comino, se den berømte Blå Lagune, og svøm i det turkisblå vand. Gå ombord på færgen i Sliema, og sejl nordpå. Sejl forbi Sliema Promenade og gennem St. Julian's Bay, St. George's Bay og Qawra Bay. Paul's Bay, og fortsæt gennem Mellieha Bay for at nå Mgarr Harbour i Gozo, hvor du kan gøre et hurtigt fotostop. Afhængigt af hvilken løsning du bestiller, kan du gå i land på Gozo og bruge lidt tid på at beundre øen. Gå om bord igen og tag til Cominos Crystal Lagoon-område og St. Nicholas Bay, brug ca. 45 minutter i bugten på at svømme og snorkle, før du fortsætter til Blue Lagoon. *Nicholas Bay/Crystal Lagoon-området er sæsonbestemt fra maj til oktober. Fra november til april stopper båden kun ved Blue Lagoon. Nyd 3,5 timers fritid ved Den Blå Lagune. Solbad på en varm strand, svøm eller snorkel med fiskene, eller udforsk øen. På vej tilbage til Sliema kan du stoppe og beundre Cominos smukke grotter.

Fra Sliema: Gozo, Comino og Den Blå Lagunes dagskrydstogt

5. Fra Sliema: Gozo, Comino og Den Blå Lagunes dagskrydstogt

Fra færgen Ferries 4 i Sliema sejler vi nordpå til søsterøen Gozo. Vi stopper i Mgarr Harbor (Gozos hovedhavn), hvor du stiger om bord på en af vores busser, som kører dig til et kort stop ved Xlendi Bay og derefter stopper i Victoria (hovedstaden), hvor du også kan se Citadel (den gamle befæstede by). Om eftermiddagen går du igen om bord på Luzzu Cruises' skib og fortsætter til øen Comino, hvor vi stopper i det krystalklare vand i den berømte Blå Lagune i ca. 1 time og 30 minutter, hvor du kan svømme, solbade, snorkle osv... Efter vores stop ved den Blå Lagune besøger vi Cominos krystalgrotter og sejler tilbage til Sliema.

Fra Sliema: Gozo, Comino og Den Blå Lagune - båd- og bustur

6. Fra Sliema: Gozo, Comino og Den Blå Lagune - båd- og bustur

Med afgang fra Sliema Ferries om morgenen rejser du nordpå mod øen Gozo, hvor du beundrer Maltas nordlige kystlinje og nyder de smukke havlandskaber, den barske kystlinje og de andre attraktioner, der findes langs kysten. Når du ankommer til Mgarr Harbour (Gozos største havn), går du om bord på en af vores busser, som kører dig til Victoria (hovedstaden på Gozo). På vejen til Victoria har du et fotostop på ca. 15 minutter ved en af Gozos smukke bugter, og du kører forbi forskellige attraktioner som kirker og andre vartegn, beundrer den storslåede natur og det fantastiske landskab og nyder den imponerende skønhed og særlige charme ved denne lille ø. Du gør et andet stop på cirka 75 minutter i Victoria, hovedstaden på Gozo. Her kan du nyde lidt fritid til bare at strejfe rundt i byen, få en kop kaffe eller en snack på en af de mange caféer eller besøge et af byens indkøbscentre. I byen Victoria kan du også besøge det majestætiske Citadel, en imponerende middelalderfæstning, som UNESCO overvejer at optage på verdensarvslisten. Efter sightseeingturen sejler du mod øen Comino. Gør dig klar til at blive forbløffet over det turkise, krystalklare vand i den berømte Blå Lagune. Her stopper du i cirka 90 minutter for at svømme, solbade, snorkle eller bare nyde en gåtur i Comino Islands natur. Øen Comino er også værd at besøge uden for sæsonen, hvor det kan være for koldt at svømme i Den Blå Lagune. Der er ingen biler eller byområder, så det er en fremragende destination for vandrere og fotoentusiaster. Der er mange vandrestier, som fører til St. Mary's Chapel, St. Mary's Watch Tower og St. Mary's Battery. Efter et stop ved Den Blå Lagune sejler du forbi de fantastiske Comino-grotter, inden turen går tilbage til Sliema.

Fra Sliema: Krydstogt rundt i Maltas havne og bugter

7. Fra Sliema: Krydstogt rundt i Maltas havne og bugter

Dette 90-minutters naturskønne krydstogt er den perfekte introduktion til Valletta, Maltas hovedstad, og dens omgivelser. Nyd et naturskønt krydstogt rundt om Maltas to naturhavne, den majestætiske Valletta Grand Harbour og Marsamxett Harbour. Sæt sejl fra Sliema Ferries, og nyd udsigten til nogle af Maltas mest ikoniske vartegn. Slap af, mens du sejler forbi imponerende havne, historiske fæstningsværker, forskellige bugter, de berømte "tre befæstede byer" Vittoriosa, Cospicua og Senglea, travle værfter, lystbådehavne, bastioner og meget mere. Lyt til lydkommentarerne for at finde ud af Vallettas og de omkringliggende steders historie. Takket være de mange bække omkring Valletta kan du nyde den unikke udsigt over byen uden de store menneskemængder. Dette krydstogt varer ca. 90 minutter.

Fra Bugibba: Eftermiddagssvømning i Den Blå Lagune med solnedgangscruise

8. Fra Bugibba: Eftermiddagssvømning i Den Blå Lagune med solnedgangscruise

Undgå folkemængderne og besøg Den Blå Lagune senere på dagen, når temperaturen er mere behagelig. Denne udflugt er perfekt for dem, der ønsker at snorkle, svømme og plaske rundt i det krystalklare lavvandede vand i Den Blå Lagune på en køligere tid af dagen. Nyd det magiske cyanfarvede  vand i Den Blå Lagune, som er specielt fristende i den sene eftermiddag, når den solen har varmet vandet hele dagen, hvilket giver en vandtemperatur, der er meget lig lufttemperaturen. Udnyt den indbyggede vandrutsjebane og plask i vandet for at køle af fra det varme vejr. Hvis du hellere vil slappe af, kan du bruge tid på at dase på båden med en drink på en af de mange polstrede hvilestole i stedet. Og som prikken over i'et kan du på vej tilbage til havnen nyde det rolige og vuggende hav og beundre den storslåede Middelhavskyst og den fantastiske solnedgang over havet og se, hvordan vandet reflekterer de enorme maltesiske klipper.

Fra Sliema: 5-timers aftentur på festbåd med mad og fri bar

9. Fra Sliema: 5-timers aftentur på festbåd med mad og fri bar

Book en bådfest og udforsk Maltas fantastiske kystlinje om natten. Nyd forskellige drinks fra den åbne bar og nyd snacks, mens du nyder festmusikken med dine medrejsende. Du vil opleve det bedste fra Maltas pulserende nattescene på Fernandes 2 . Denne Lazy Pirate Boat Party vil være en aften at huske! Båden afgår fra Sliema og sejler mod den nedgående sol. Du vil sejle langs den maltesiske kyst, når natten falder på, og musikken bliver højere. Stop ved ankerpunktet og tag dig tid til en svømmetur i måneskin. Fest, indtil båden vender tilbage til Sliema omkring midnat. Under hele festen vil du drikke fra en åben bar fyldt med vodka, tequila, whisky, rom, øl, vin og sangria. Drik så meget du vil, og nyd de gratis snacks og frugt.

Malta: Hop-på-hop-af-busture

10. Malta: Hop-på-hop-af-busture

Udforsk Maltas utrolige godser, historie og seværdigheder i dit eget tempo. Tag de eksklusive hop-on, hop-off-ture, og kør, når det passer dig, i de åbne dobbeltdækkerbusser. På din tur kan du stoppe ved en af følgende store attraktioner i byen på disse ruter: Den sydlige Malta-rute (rød rute) - Valletta - Hypogeum - Vittoriosa Waterfront - Zejtun Church - Marsaxlokk fiskerlandsby - Ghar Dalam hule og museum - Blue Grotto - Hagar Qim og Mnajdra-templerne - Kalkstenens arv - Sliema Ruten til det nordlige Malta (Blå rute) - Valletta - San Anton Gardens - The Crafts Village - Luftfartsmuseum - Mosta Church - Mdina - Rabat - Mgarr Church - Golden Bay - Bugibba Square - Vandlandet Splash and Fun - Mediterraneo Marine Park - St. George's Bay - Spinola Bay

10 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Sliema

Sliema

Ofte stillede spørgsmål om Sliema Sejl- og bådture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Sliema end Sejl- og bådture?

Disse andre ting at gøre i Sliema må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Sliema

Vil du se alle oplevelser i Sliema? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sliema

Katamaranen var en fantastisk måde at se Malta fra vandet på! Kan varmt anbefale denne oplevelse. Kyllingefrokosten var også super velsmagende, så anbefaler at få den. Jeg anbefaler at ankomme tidligt for at komme i kø til bord. Vi ankom kl. 9.45 til sejladsen kl. 10.30 og var den tredje gruppe i køen. På denne måde får du førstevalg af de sæder, du får på båden. Vi fik det øverste dæk, bagerste hjørnesæder og nød virkelig disse sæder.

Det var en rigtig spændende tur på et smukt nyt skib. Den mad, du kunne bestille, var meget velsmagende, og badestederne var virkelig smukke. Jeg kan kun anbefale det!

Øverst, let tilgængelig, ikke for overfyldt sammenlignet med den store turistbåd ved siden af, rimelig pris for hele dagen

Bådkorstog, der gik meget godt? Fantastisk besætning, ret fin lille grill. jeg anbefaler

Det var sådan en vidunderlig oplevelse at få i et helt liv, en betagende udsigt 😍😍