Ting at foretage sig
København

Danmarks hovedstad er indbegrebet af skandinavisk stil med smukke monumenter og historie overalt.

Vores mest anbefalede ting at lave i København

København: Kanalrundfart med guide

København: Kanalrundfart med guide

Oplev København fra vandet på en kanalrundfart og se, hvordan fortid og nutid smelter sammen, når du sejler langs idylliske kanaler og passerer mange af byens mest berømte vartegn, gamle som nye. Afgang fra Ved Stranden, inden du sejler på nogle af byens mange vandveje. Beundr paladserne Christiansborg og Amalienborg, og beundr de finansielle centre, såsom Centralbanken og den tidligere Københavns Fondsbørs. Sejl forbi statuen af den lille havfrue på Langelinie, mens din turguide fortæller historien om statuen og andre vartegn og bygninger, du passerer. Bagefter vender du tilbage til Ved Stranden.

København: Adgangsbillet til Tivoli

København: Adgangsbillet til Tivoli

Spring billetkøen over, og få hurtigere adgang til Tivoli i København med din forudbestilte billet. Tivoli blev grundlagt i 1843 af multitalentet og den berejste Georg Carstensen og er den næstældste forlystelsespark i verden. Nyd de smukke blomster og haver, restauranter og caféer, og tag måske en tur i en af parkens rutsjebaner. Uanset om du besøger København alene, som par eller med din familie, har Tivoli så meget at byde på. Man kan sagtens bruge en hel dag på bare at gå rundt og se på seværdighederne. Tag en kop kaffe i solen, eller nyd Tivolis Ungdomsgarde spille på deres instrumenter. Tivoli ligger i hjertet af København og er virkelig en oase i byen, som du ikke må gå glip af.

København kort-opdagelse: 80+ attraktioner og offentlig transport

København kort-opdagelse: 80+ attraktioner og offentlig transport

Få dit personlige sightseeingkort til København med det digitale Copenhagen Card-Discover, og nyd gratis adgang til mere end 80 forskellige museer og attraktioner. Kortet er tilgængeligt i perioder på 24, 48, 72, 96 og 120 timer og giver adgang til nogle af byens bedste museer og attraktioner. Indløs Copenhagen Card-koden på 8 tegn i Copenhagen Card-appen, når du har lyst, og aktiver kortet, når du skal bruge det. Kom fra sted til sted med gratis og ubegrænset brug af transportsystemet, herunder bybusser, tog, havnebusser og metro. Lær mere om den danske hovedstad på steder som Det Kongelige Palads, eller nyd al spændingen i en af Europas ældste forlystelsesparker. Her er et lille udvalg af de attraktioner, som dit Copenhagen Card dækker: - Tivoli (kun adgang til haven, forlystelser ikke inkluderet) - Kanalrundfart (klassisk kanalrundfart i København) - Rosenborg Slot - Amalienborg Slot - ARKEN Museum for Moderne Kunst - Dansk Arkitektur Center - Karen Blixen Museet - Vikingeskibsmuseet - Det danske krigsmuseum - Designmuseum Danmark - Christiansborg - De Kongelige Repræsentationslokaler - Nationalmuseet - Kronborg Slot - Københavns Zoo - Casino Marienlyst - Cisternerne - Og mange flere! Se den fulde liste over attraktioner på copenhagencard.com

København: Hop-on-hop-off-bustur med mulighed for bådtur

København: Hop-on-hop-off-bustur med mulighed for bådtur

Oplev Københavns skønhed fra en dobbeltdækker-sightseeingbus under åben himmel. Med din billet kan du hoppe af og på, så meget du vil, ved alle de bekvemt placerede stoppesteder rundt omkring i byen. Oplev byens must-see attraktioner i dit eget tempo. Turen bliver endnu mere underholdende og informativ med digitalt indspillede kommentarer på 10 sprog. Med 22 stoppesteder rundt om i byen stopper bussen tæt på alle Københavns attraktioner og must-see seværdigheder. Fra verdens næstældste forlystelsespark, Tivoli, til den kongelige families vinterresidens, Amalienborg Slot, og mange andre topattraktioner. Vælg bus- og bådturen for at få den komplette sightseeingpakke. Læn dig tilbage og slap af i de fremragende, blå sightseeingbåde fra Nettobådene. Nyd en tur gennem de mange havne og kanaler i byen, og se en anden side af København. I løbet af denne 1-times bådtur passerer du den farverige Nyhaven, det hippe Christianshavn og endda den verdensberømte statue af Den Lille Havfrue.

København: Adgangsbillet til Tivoli med ubegrænsede forlystelser

København: Adgangsbillet til Tivoli med ubegrænsede forlystelser

Få den fulde Tivoli-oplevelse med Entré og Forlystelsespas i én samlet pakke. Så er du klar til en hel dag med eventyr og sjov. Udnyt din adgang til ubegrænsede forlystelser til at udforske Villa Vendetta-spøgelseshuset*. Få et adrenalinsus, når du kører i rutsjebanen, den flyvende kuffert, minen eller dæmonforlystelsen. Hav det sjovt i Vintage Cars og Milky Way Express-rutsjebanen. Se udstillingerne i akvariet. *Turpas giver ikke adgang til Scary Houses, herunder Villa Vendetta, under Halloween i Tivoli.

Fra København: Lund og Malmø 2-landstur

Fra København: Lund og Malmø 2-landstur

Tag på en guidet dagstur fra København til de historiske byer Malmø og Lund i nabolandet Sverige. Besøg Hamlets Slot, nyd fritiden i Helsingør, tag en sejltur over Øresund og udforsk Lunds Domkirke, før du shopper i Malmø. Start din dag med eventyr ved at møde din lokale guide foran Grand Hotel. Efter et kort møde og hilse, hop ombord på dit komfortable køretøj og tag afsted på din dagstur. Start din tur med et besøg på Hamlet's Castle. Kort efter tager du en naturskøn køretur ned ad Strandvejens kystvej og ankommer til den charmerende gamle bydel i Helsingør, også kendt som Helsingør. Nyd fritiden til at slentre i gaderne i denne smukke by, før du går ombord på en båd til Sverige. Sæt sejl over Øresund og rejs til Sveriges kyster. Ved ankomst til Sverige, kør ned ad de maleriske landeveje til den antikke by Lund. Besøg Lunds domkirke. Bag katedralen er der en chance for at udforske de små gader med huse, der dateres tilbage til 1700-tallet. Fortsæt med en tur til Malmø med fri tid til at shoppe. Med Sveriges lavere købsafgifter er dette et godt sted at gøre gode køb på varer med hjem. Afslut din tur tilbage i København, forbi den imponerende Øresundsbro på hjemrejsen.

København: Guidet kanalrundfart med elektrisk båd

København: Guidet kanalrundfart med elektrisk båd

Denne miljøvenlige bådtur er den bedste måde at udforske København på. Oplev alle de skjulte perler og hør mindre kendte historier om de forskellige områder, du passerer, mens du glider gennem de maleriske kanaler og den gamle havn i København. Din kyndige kaptajn vil live-guide turen på både engelsk og dansk, og du er velkommen til at stille spørgsmål undervejs. Denne tur vil helt sikkert få dig til at se hovedstaden fra et andet perspektiv. Om vinteren har vi opvarmede sæder i båden

Københavns højdepunkter: 3 timers cykeltur

Københavns højdepunkter: 3 timers cykeltur

Udforsk København på en 3-timers guidet cykeltur. Kør langs byens cykelstier og opdag skjulte steder og historiske højdepunkter. Oplev den berømte marmorbyggede Frederiks Kirke og det populære Tivoli. Udforsk det historiske Christiansborg-kvarter, cykl langs den maleriske havnefront ved Nyhavn, og få øje på den berømte statue af Den Lille Havfrue. Se den majestætiske Rådhusplads og det kongelige slot Amalienborg, og nyd et grønt område omkring Københavns berømte søer. Der vil være mange fotomuligheder undervejs. Den venlige lokalguide vil besvare dine spørgsmål om byen og give dig personlige tips til dit ophold i København.

København: 48-timers sightseeing-busbillet, 1-times bådtur

København: 48-timers sightseeing-busbillet, 1-times bådtur

Udforsk København i dit eget tempo med et 48-timers pas til byens dobbeltdækkerbus og gratis adgang til en 1 times klassisk kanalrundfart i Københavns kanaler. Du kan hoppe af ved op til 30 stoppesteder i centrum, herunder Gefion-fontænen, Marmorkirken og den legendariske kommune Freetown Christiania. Hop af ved zoologisk have, udforsk Frederiksberg Slot, forundres over Frihedsmonumentet eller hop af ved Meatpacking District. Københavns paladser og museer ligger udlagt for dig, mens bussen sejler gennem den yndefulde danske hovedstads gader. På varme dage kan du tage ud på det åbne dæk og slappe af på de behagelige sæder. Du kan hoppe på og af så mange gange, du vil, så længe din billet er gyldig. På kolde dage er busserne opvarmede for at holde dig varm under den store oplevelse. Gå ned til havnesiden, og fang den kølige brise, og indånd den friske luft. Se den berømte Lille Havfrue og den fantastiske bygning Den Sorte Diamant, der huser Det Kongelige Bibliotek, Danmarks nationalbibliotek. Du kan tage med på vores klassiske kanalrundfart fra enten Nyhavn eller Ved Stranden for at se byen fra vandet. her vil du se nogle af de store seværdigheder, såsom Christiansborg Slot, det slående nye Operahus* Husk at gå til billetkontoret for at få en billet til et bestemt afgangstidspunkt for kanalrundfarten. Et lille udvalg af busstoppesteder: Den lille havfrue Marmorkirken Kongens Nytorv Christianshavn Christiansborg Slot Carlsberg Christiania Operaen* Planetariet* og Langelinie (krydstogtterminaler) Der er audioguider og hovedtelefoner med forudindspillet kommentar på forskellige sprog, herunder engelsk, spansk, tysk, fransk, russisk, italiensk, dansk, japansk, kinesisk, svensk, polsk, spansk, kinesisk, svensk, polsk og ukrainsk. Bådstoppesteder: Ved Stranden Nyhavn

København: Tivoli Pass til ubegrænsede forlystelser

København: Tivoli Pass til ubegrænsede forlystelser

Tivoli er den mest besøgte forlystelsespark i Skandinavien og den tredjemest besøgte forlystelsespark i Europa. Dette 1-dags ubegrænsede pas gør det nemmere end nogensinde at benytte alle de spændende forlystelser. Slip dit indre barn løs, og prøv over 30 rutsjebaner, så mange gange som du har lyst. Bestil dit armbånd før du rejser for at undgå besværet, og få ubegrænset adgang til Tivolis rutsjebaner og andre forlystelser med dette armbånd. Oplev denne københavnske seværdigheds højdepunkter. Uanset om du besøger København alene eller med din familie, har Tivoli en masse at byde på. Du kan sagtens bruge hele dagen på bare at gå rundt og nyde stederne. Denne billet inkluderer ikke entrébilletten, som skal købes separat.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i København

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om København

Hvilke topattraktioner skal man opleve i København?

Topattraktionerne, der skal opleves i København:

Se alle seværdigheder i København, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra København?

De bedste dagsture og -udflugter fra København er:

Se alle dagsture og -udflugter fra København på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i København

Oplevelser i København

Byer i Danmark

Udforsk København

Læs vores komplette guide til København , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om København

Samlet bedømmelse

4.5
(11.730 anmeldelser)

Med Discovery Card behøver du ikke bekymre dig om at komme rundt. Du hopper på og hopper af. Appen viser dig også, hvor du kan tage hen uden at bekymre dig om omkostninger, det perfekte kort.

Ingen bekymringer om betalinger på farten! Alt tydeligt beskrevet i Copenhagen City Card. Du får alle dine penge ud af det, især med transfer til lufthavnscenter vv og museumsbesøg!

Vi var på Kanalrundfart fredag den 14/6 2024, kl. 17.30. Kæmpestor ros til den unge guide - han besad stor humor og kendte sin historie godt.

Meget godt, godt transportnetværk, vi kom nemt til seværdighederne. Med kortet kunne vi tjekke ind hurtigt og spare penge.

Det var en fantastisk dejlig tur spændende oplevelse og en meget engageret guide