Tilføj datoer

Ting at gøre København

Danmarks hovedstad er indbegrebet af skandinavisk stil med smukke monumenter og historie overalt.

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 106 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 7

Ofte stillede spørgsmål om København

Hvilke topattraktioner skal man opleve i København?

De topattraktionerne der skal opleves i København er:

Andre seværdigheder i København

Vil du se alle oplevelser i København? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om København

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 11.730 anmeldelser

Super Card, vi var i stand til at lave 10 kulturelle/turistaktiviteter over 3 dage. Du skal huske at downloade kortapplikationen og alt bliver meget enkelt. Til transport kunne intet være mere praktisk, alt er inkluderet. Takket være dette kort har vi sparet mere end €200 på aktiviteter. Glad for at have fundet dette kort.

Dette var en fantastisk og lærerig tur! Jeg vil dog anbefale, at du møder op mere end 15 minutter for tidligt, da nogle mennesker synes, det er passende at dele deres gruppe op, så alle får en vinduesplads, og lader resten af gæsterne sidde i midten af båden og ikke få gode billeder . Ikke et problem på tours del, dog!

Kortet er et must, frem for alt for at kunne bruge alle midler til at besøge byen på den bedst mulige måde, men også for de mange aktiviteter, der er inkluderet, den eneste uenige bemærkning om, at mange historiske attraktioner var lukket til nytårsaften, ellers det ville have været perfekt.

Kortet er meget interessant, mellem aktiviteter og transport inkluderet, er det nemt at tjene penge, når du vil se en masse ting! Applikationen er super godt udført, meget nem at bruge, meget intelligent designet. Jeg kan virkelig kun anbefale dette kort!

Rigtig god måde at blive vist rundt på, dog havde det været rart med dansk guide.