Tilføj datoer

København
Ture

Ture

Vores mest anbefalede København Ture

Fra Nyhavn: Kanalrundfart i København

1. Fra Nyhavn: Kanalrundfart i København

Oplev København fra vandet på en kanalrundfart, og se, hvordan fortid og nutid smelter sammen, mens du sejler langs idylliske kanaler og passerer mange af byens mest berømte vartegn, gamle og nye. Tag afsted fra Nyhavn, og sejl ud på nogle af byens mange vandveje. Oplev Christiansborg og Amalienborg Slot, se seværdighederne ved Nyhavns havnefront, og beundr finansielle centre såsom Nationalbanken og den tidligere Københavns Børs. Sejl forbi Den Lille Havfrue på Langelinie, mens din turguide fortæller dig historien bag statuen og andre vartegn samt bygninger, du passerer. Bagefter går turen tilbage til Nyhavn. Kommentarer er tilgængelige på dansk, engelsk og et ekstra 3. sprog efter anmodning.

København: Adgangsbillet til Tivoli

2. København: Adgangsbillet til Tivoli

Skip billetkøen og kom hurtigere ind i Tivoli med din forudbestilte billet. Du kan vælge mellem hverdags-, weekend- og Early Bird-billetter.   Tivoli blev grundlagt i 1843 af den alsidige og berejste Georg Carstensen, og er den næstældste forlystelsespark i verden. Oplev de dejlige blomster og haven, restauranter og caféer. Måske har du lyst til en tur i en af parkens rutsjebaner. Uanset om du besøger København på egen hånd, som par eller med din familie, har Tivoli masser at byde på. Du kan sagtens bruge hele dagen på bare at gå rundt og nyde stederne. Drik en kop kaffe i solen, eller oplev Tivolis ungdomsgarde, der spiller på deres instrumenter. Tivoli ligger i hjertet af København - virkelig en oase i byen, som du ikke må gå glip af.

København kort-opdagelse: 80+ attraktioner og offentlig transport

3. København kort-opdagelse: 80+ attraktioner og offentlig transport

Få dit personlige sightseeingkort til København med det digitale Copenhagen Card-Discover, og nyd gratis adgang til mere end 80 forskellige museer og attraktioner. Kortet er tilgængeligt i perioder på 24, 48, 72, 96 og 120 timer og giver adgang til nogle af byens bedste museer og attraktioner. Indløs Copenhagen Card-koden på 8 tegn i Copenhagen Card-appen, når du har lyst, og aktiver kortet, når du skal bruge det. Kom fra sted til sted med gratis og ubegrænset brug af transportsystemet, herunder bybusser, tog, havnebusser og metro. Lær mere om den danske hovedstad på steder som Det Kongelige Palads, eller nyd al spændingen i en af Europas ældste forlystelsesparker. Her er et lille udvalg af de attraktioner, som dit Copenhagen Card dækker: - Tivoli (kun adgang til haven, forlystelser ikke inkluderet) - Kanalrundfart (klassisk kanalrundfart i København) - Rosenborg Slot - Amalienborg Slot - ARKEN Museum for Moderne Kunst - Dansk Arkitektur Center - Karen Blixen Museet - Vikingeskibsmuseet - Det danske krigsmuseum - Rundetaarn - Christiansborg - De Kongelige Repræsentationslokaler - Nationalmuseet - Kronborg Slot - Københavns Zoo - Casino Marienlyst - Cisternerne - Designmuseum Danmark

København: Tivoli Gardens og Unlimited Rides Classic Combo

4. København: Tivoli Gardens og Unlimited Rides Classic Combo

Spar tid med adgang uden om billetkøen til Tivoli, og nyd en dag med spændende forlystelser med denne attraktionsbillet til Tivoli i København. Udnyt din adgang til ubegrænsede forlystelser til at udforske Villa Vendetta haunted house ride. Få et adrenalinsus, når du kører i rutsjebanen, den flyvende kuffert, minen eller dæmonforlystelsen. Hav det sjovt på Vintage Cars og Milky Way Express rutsjebane. Se udstillingerne i akvariet. Tag en tur i Hyggehjulet for at smage på noget sødt, eller sats på Grand Prix-spillet.

København: Hop-on-hop-off-bustur med mulighed for bådtur

5. København: Hop-on-hop-off-bustur med mulighed for bådtur

Oplev Københavns skønhed fra en dobbeltdækker-sightseeingbus under åben himmel. Med din billet kan du hoppe af og på, så meget du vil, ved alle de bekvemt placerede stoppesteder rundt omkring i byen. Oplev byens must-see attraktioner i dit eget tempo. Turen bliver endnu mere underholdende og informativ med digitalt indspillede kommentarer på 10 sprog. Med 22 stoppesteder rundt om i byen stopper bussen tæt på alle Københavns attraktioner og must-see seværdigheder. Fra verdens næstældste forlystelsespark, Tivoli, til den kongelige families vinterresidens, Amalienborg Slot, og mange andre topattraktioner. Vælg bus- og bådturen for at få den komplette sightseeingpakke. Læn dig tilbage og slap af i de fremragende, blå sightseeingbåde fra Nettobådene. Nyd en tur gennem de mange havne og kanaler i byen, og se en anden side af København. I løbet af denne 1-times bådtur passerer du den farverige Nyhaven, det hippe Christianshavn og endda den verdensberømte statue af Den Lille Havfrue.

København: 48-timers sightseeing-busbillet, 1-times bådtur

6. København: 48-timers sightseeing-busbillet, 1-times bådtur

Udforsk København i dit eget tempo med et 48-timers pas til byens dobbeltdækkerbus og gratis adgang til en 1 times klassisk kanalrundfart i Københavns kanaler. Du kan hoppe af ved op til 30 stoppesteder i centrum, herunder Gefion-fontænen, Marmorkirken og den legendariske kommune Freetown Christiania. Hop af ved zoologisk have, udforsk Frederiksberg Slot, forundres over Frihedsmonumentet eller hop af ved Meatpacking District. Københavns paladser og museer ligger udlagt for dig, mens bussen sejler gennem den yndefulde danske hovedstads gader. På varme dage kan du tage ud på det åbne dæk og slappe af på de behagelige sæder. Du kan hoppe på og af så mange gange, du vil, så længe din billet er gyldig. På kolde dage er busserne opvarmede for at holde dig varm under den store oplevelse. Gå ned til havnesiden, og fang den kølige brise, og indånd den friske luft. Se den berømte Lille Havfrue og den fantastiske bygning Den Sorte Diamant, der huser Det Kongelige Bibliotek, Danmarks nationalbibliotek. Du kan tage med på vores klassiske kanalrundfart fra enten Nyhavn eller Ved Stranden for at se byen fra vandet. her vil du se nogle af de store seværdigheder, såsom Christiansborg Slot, det slående nye Operahus* Husk at gå til billetkontoret for at få en billet til et bestemt afgangstidspunkt for kanalrundfarten. Et lille udvalg af busstoppesteder: Den lille havfrue Marmorkirken Kongens Nytorv Christianshavn Christiansborg Slot Carlsberg Christiania Operaen* Planetariet* og Langelinie (krydstogtterminaler) Der er audioguider og hovedtelefoner med forudindspillet kommentar på forskellige sprog, herunder engelsk, spansk, tysk, fransk, russisk, italiensk, dansk, japansk, kinesisk, svensk, polsk, spansk, kinesisk, svensk, polsk og ukrainsk. Bådstoppesteder: Ved Stranden Nyhavn

København: Tivoli Pass til ubegrænsede forlystelser

7. København: Tivoli Pass til ubegrænsede forlystelser

Tivoli er den mest besøgte forlystelsespark i Skandinavien og den tredjemest besøgte forlystelsespark i Europa. Dette 1-dags ubegrænsede pas gør det nemmere end nogensinde at benytte alle de spændende forlystelser. Slip dit indre barn løs, og prøv over 30 rutsjebaner, så mange gange som du har lyst. Bestil dit armbånd før du rejser for at undgå besværet, og få ubegrænset adgang til Tivolis rutsjebaner og andre forlystelser med dette armbånd. Oplev denne københavnske seværdigheds højdepunkter. Uanset om du besøger København alene eller med din familie, har Tivoli en masse at byde på. Du kan sagtens bruge hele dagen på bare at gå rundt og nyde stederne. Denne billet inkluderer ikke entrébilletten, som skal købes separat.

Københavns højdepunkter: 3 timers cykeltur

8. Københavns højdepunkter: 3 timers cykeltur

Udforsk København på en 3-timers guidet cykeltur. Kør langs byens cykelstier og opdag skjulte steder og historiske højdepunkter. Oplev den berømte marmorbyggede Frederiks Kirke og det populære Tivoli. Udforsk det historiske Christiansborg-kvarter, cykl langs den maleriske havnefront ved Nyhavn, og få øje på den berømte statue af Den Lille Havfrue. Se den majestætiske Rådhusplads og det kongelige slot Amalienborg, og nyd et grønt område omkring Københavns berømte søer. Der vil være mange fotomuligheder undervejs. Den venlige lokalguide vil besvare dine spørgsmål om byen og give dig personlige tips til dit ophold i København.

Roskilde, Frederiksborg og Kronborg: Dagstur fra København

9. Roskilde, Frederiksborg og Kronborg: Dagstur fra København

Nyd en naturskøn sightseeingtur i Nordsjælland på en 8,5-timers udflugt fra København, og besøg de kongelige monumenter på Kronborg Slot og Frederiksborg Slot og verdensarvstedet Roskilde Domkirke. Ideelt for dem, der ønsker at udforske længere end byens centrum for at se så meget som muligt af det historiske Danmark, men som mangler tid, vil du rejse i en lille gruppe for en mere personlig oplevelse. Turen inkluderer tid til at udforske det imponerende ydre og indre af Frederiksborg og Kronborg slotte, sidstnævnte ligger ved bredden af Sund mellem Danmark og Sverige, og mest bemærkelsesværdigt som stedet for Helsingør i Shakespeares "Hamlet". Nyd de romantiske omgivelser på Frederiksborg Slot i Hillerød, omgivet af en smuk sø og haver. Guiden tager dig til Roskilde for at besøge Roskilde Domkirke, gravstedet for 39 danske konger og dronninger, herunder Ingrid af Sverige, ægtefælle til Danmarks Frederik IX, far til den nuværende dronning Margrethe II. Det sidste stop på din tur vil være Vikingeskibsmuseet for at se ombyggede modeller og udgravede skibe fra de dage, hvor vikingerne hærgede - og erobrede - store dele af Vesteuropa og Nordatlanten. Bemærk venligst, at mellem november og marts og det meste af april inkluderer turen ikke et besøg i katedralens indre, men snarere en gåtur rundt i den imponerende struktur og en introduktion til katedralens plads i historien.

København: Nationalmuseet Entrébillet

10. København: Nationalmuseet Entrébillet

Udforsk 14.000 års danmarkshistorie med denne billet til Nationalmuseet. Lær om rensdyrjægere fra istiden, vikinger, og beundre værker af religiøs kunst fra middelalderen, og afslør vikingernes hemmeligheder i razziaernes tid. Oplev de skatte, som vikingerne bragte tilbage fra fjerne kyster. Slut dig til den legendariske flåde af kaptajn Bjorn Ironside, når han begiver sig ud på en rejse til Middelhavet med en spændende filmoplevelse. Hør historierne om de mennesker, der opholdt sig i Danmark under vikingetogterne, og find ud af, hvordan hverdagen var for vikingerne. Se rekonstruktioner af en ægte vikingemand og -kvinde. Se resterne af de mennesker, der mistede livet under stammekrige i stenalderen. Se resterne af en kvinde, der overlevede et slag fra en stenøkse og dækkede sit lemlæstede hoved med en hat. Besøg Egtveds pige, som levede i bronzealderen, hvor danskerne dyrkede solen og engagerede sig i tidlig international handel. Se vidnesbyrd om de største triumfer og tragedier i historien, både i Danmark og i resten af verden. Nationalmuseet fremviser og dokumenterer verdens immaterielle kulturarv; de kulturskatte, der er blevet opdaget i den danske muld, samt dem, som eventyrere har bragt hjem fra ekspeditioner til de fjerneste egne af verden. Find udstillinger for både unge og gamle med Børnemuseet og interaktive knapper, der gør det muligt for dyr at tale, mumier til at bevæge sig på mystisk vis, og udstillinger, der brænder ud af det blå.

185 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

København

København

Andre seværdigheder i København

Vil du se alle oplevelser i København? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om København

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 2.682 anmeldelser

Fed måde at opleve Kbh på og fantastisk guide som havde stor viden om det vi så, og formåede at få det leveret med en god portion humor og smil på læben. Vi kommer igen med resten af familien en dag

Turen var efter planen. Vejledningen Toms og chaufførens venlighed og venlighed var merværdien af denne oplevelse. De opfyldte endelig vores enhver anmodning. Fremragende

Nick er en fremragende guide, han var meget venlig og forklarede en masse danmarkshistorie for os. Jeg anbefaler stærkt denne tur, super interessant.

Det var simpelthen så sjovt og sød guide. Kan klart anbefales.

God tur rundt i KBH. Velforberedt guide og fine Segways.