Tilføj datoer

Kappadokien
Fotografiture

Fotografiture
226 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Kappadokien Fotografiture

Cappadocia: Goreme luftballon-flyvetur ved solopgang

1. Cappadocia: Goreme luftballon-flyvetur ved solopgang

Skyd roligt over Göremes unikke klipper og dale i regionen Kappadokien på en fælles ballonflyvning i varmluftballon. Du kan vælge mellem farverige balloner og få et certifikat for afsluttet flyvning og champagne ved afslutningen af oplevelsen. Begynd dit eventyr med en afhentning fra dit hotel en time før solopgang. Ved ankomsten til startstedet kan du nyde gratis snacks, mens jordholdet færdiggør deres sikkerhedsprocedurer. Når du er oppustet, skal du lytte til en sikkerhedsbriefing om din flyvning. Begynd derefter den betagende tur, mens du stiger til en højde på op til 600 meter. Drevet af brisen driver du hen over dalene og de ikoniske feeskorstene i Kappadokien, oplever fantastiske panoramaudsigter og nedstigninger, der næsten lader dig røre klipperne i Göreme frilandsmuseum. Lad vinden og ilden svæve dig blidt tilbage til jorden. Tilbage på jorden kan du skåle for dagen med et glas gratis champagne og hente dit personlige flyvecertifikat, inden du bliver transporteret tilbage til dit hotel.

Privat/delt transport til Kayseri eller Nevşehir lufthavne

2. Privat/delt transport til Kayseri eller Nevşehir lufthavne

Vi bestemmer tjenesterne i henhold til flyvningen, ikke tidspunktet. Så vi kender din afgang, og hvor lang tid du har brug for til check-in. Det er vores ansvar at nå flyet. Når du booker, bedes du angive dit; 1: Hotellets navn 2: Flynummer Hvis du har et afgangsfly og vælger en delt transfer, kan dit tidsrum blive ændret lidt i overensstemmelse med de andre passagerers afhentningssted. Hvis du har et ankomstfly, skal du møde chaufføren ved indenrigsudgangen i lufthavnen, som har dit navn skrevet om bord.

Kappadokien: Goreme luftballonflyvning over Fairychimneys

3. Kappadokien: Goreme luftballonflyvning over Fairychimneys

Fra det øjeblik, du stiger ind i vores komfortable shuttlebus for at blive hentet fra dit hotel, kan du mærke, at forventningen stiger. Vi kører dig til opsendelsesstedet, hvor du kan se vores eksperthold forberede ballonerne til flyvning og puste dem op mod baggrunden af den gryende himmel. Når du stiger op i ballonen, vil du blive mødt af solopgangen, der kaster et gyldent skær over Kappadokiens eventyrlige skorstene, enorme dale og gamle grotter. Hver retning byder på en postkort-perfekt udsigt, et patchwork af vinmarker, frugtplantager og unikke geologiske formationer. Ballonturen handler ikke kun om den fascinerende udsigt. Det handler også om stilheden, der kun afbrydes af ballonbrænderens lejlighedsvise brøl og de andre passagerers ærefrygtindgydende gisp fra dine medpassagerer. Det handler om følelsen af at svæve, freden, forbindelsen med naturen og realiseringen af en drøm. Efter din flyvning fejrer vi din rejse med en traditionel champagnetoast og et certifikat til minde om dit eventyr. Derefter kører vi dig tilbage til dit hotel, så du kan fortsætte din dag og tage minder med dig, der vil vare hele livet. Sikkerhed er altafgørende for os. Vores balloner er vedligeholdt efter de højeste standarder, og vores piloter er erfarne fagfolk med et indgående kendskab til Kappadokien-regionen. Vi vil altid prioritere din sikkerhed og komfort. En tur i varmluftballon over Kappadokien er mere end blot en tur; det er en oplevelse på din bucket-liste, som vi er sikre på, at du vil værdsætte for evigt. Vi kan ikke vente med at dele dette eventyr med dig!"

Kappadokien: Luftballontur i Goreme med morgenmad

4. Kappadokien: Luftballontur i Goreme med morgenmad

Giv dig selv et eventyr i luften med en tur i varmluftballon over det naturskønne Kappadokien. Kig ned på det centrale Anatolien fra din farverige ballon, mens du svæver over landskabet i morgenlyset, og nyd noget mad for at fejre din flyvning. Start din dag med afhentning fra dit hotel. Ved ankomsten skal du møde dit team på jorden til en sikkerhedsbriefing. Få ro i sindet, mens besætningen fortæller dig alle detaljerne om din oplevelse, inden du stiger om bord på din ballon. Næst skal du sætte dig til rette på din behagelige, individuelle plads i kurven og gøre dig klar til at lette. Stig op i luften, og oplev følelsen af både adrenalin og ro, mens du svæver hen over det naturskønne landskab. Beundr de naturlige og menneskeskabte landemærker under dig, mens du flyver. Når du er landet på jorden igen, kan du forkæle dig selv med en let morgenmad og en drink. Når du er færdig med din oplevelse, kan du benytte dig af den praktiske aflevering tilbage ved din indkvartering.

Cappadocia: Privat heldagstur til Kappadokien

5. Cappadocia: Privat heldagstur til Kappadokien

Udforsk den smukke by Kappadokien på en heldags guidet tur. Beundre de vigtigste højdepunkter i byen som Goreme Open Air Museum, Paşabağı, den gamle græske landsby Çavuşin og meget mere, mens du lærer om byens historie og kultur af din guide. Ankom til Göreme efter afhentning fra dit hotel og forundres over nogle af de bedste udsigter i regionen. Fortsæt til den underjordiske by, den største og dybeste underjordiske bebyggelse, som kan prale af otte niveauer, der er forbundet af smalle tunneller. Nyd tid til at udforske boder, butikker, kirker, vinhuse, køkkener og andre sektioner, der er åbne for besøgende, mens din guide giver indsigtsfulde kommentarer. Stop for at spise frokost på en traditionel restaurant, inden du begiver dig til Pigeon Valley, der ligger i byen Uçhisar. Her kan du nyde den spektakulære panoramaudsigt. Før til Goreme frilandsmuseum, og forundres over de klippeskårne kirker, som blev hugget af tidlige kristne munke. Lær om kristendommen og klosterlivet i Kappadokien af din guide. Besøg den gamle græske landsby Çavuşin, der ligger ved bredden af den røde flod, som er den længste flod i Tyrkiet. Tag på en rundvisning i byen, besøg et keramikværksted og lær om arbejde med rødt ler og keramik. Se en demonstration af den gamle teknik med frihåndsteknik og hør om keramiktraditionen, der går tilbage til hittitternes 2. årtusinde f.Kr. Derefter kan du besøge et tæppeværksted med håndvævede produkter. Fortsæt til Paşabağı, hvor du kan se de spektakulære svampeformede klippeformationer. Paşabağı kaldes også for munkedalen på grund af Sankt Simeons kapel, som ligger i dalen. Det næste stop er Devrent Valley, som også er kendt som Imagination Valley. Beundr de mærkelige røde klipper, som ligner dyreformer, herunder en kamel, et firben, en ugle, en slange, en høne og en pingvin. Når dagen er slut, kan du nyde en afslappende hjemtransport til dit hotel.

Kappadokien: ATV-eventyrtur ved solnedgang eller om dagen

6. Kappadokien: ATV-eventyrtur ved solnedgang eller om dagen

Oplev en alternativ måde at se seværdighederne i Cappadocia fra jorden på denne ATV-tur. Efter en hurtig sikkerhedsbriefing og demonstration kan du øve dig på cyklerne, før du begynder din tur. Når du er 100 % komfortabel bag rattet, skal du begynde din tur til Kappadokiens must-see. Kør først gennem Sword Valley, den mindste dal i regionen, og beundre de sværdlignende fe-skorstene, der giver dalen dens navn. Dernæst kan du suse gennem de hvide, kærligheds- og røde dale, mens du stopper hvert sted for at hvile eller tage billeder. Afslut ved Rose Valley, hvor du kan se solnedgangen fra et af de bedste steder til solnedgang i Cappadocia.

Kappadokien: Guidet rød tur med afhentning og aflevering på hotellet

7. Kappadokien: Guidet rød tur med afhentning og aflevering på hotellet

Området ved Uchisar Slot Gør dig klar til at blive forbløffet, for denne udsigt vil slå benene væk under dig. I centrum af Kappadokien har vi en af de største eventyrskorstene i hele Kappadokien, og det er Uchisar-slottet. Vi tilbringer noget tid under slottet, og du vil blive godt informeret om det. Du kan tage en masse smukke billeder og have nok fritid til at nyde det. Pasabagi-feernes skorstene (munkedalen) I munkedalen får du mulighed for at se svampeformede fe-skorstene på nært hold og endda røre ved dem. Du får nogle oplysninger om kristendommen i regionen og har nok fritid til at udforske området. Zelve Friluftsmuseum Zelve var en åben dal med en stor hulebosættelse. Det lille område har en masse rester, der er lavet til at opfylde næsten alle behov for kristne, der levede i fortiden og forblev en tyrkisk landsby indtil 1960'erne. I dag er Zelve et frilandsmuseum, der er åbent for offentligheden. Der er meget at se og meget at fotografere. Devrent-dalen (fantasidalen) I fantasidalen er der en masse forskelligt formede klipper, der ligner forskellige ting som kameler, snegle, pingviner osv. På dette sted kan du teste din fantasi og afgøre, om du er en fantasifuld person eller ej. Frokost Vi holder en pause, hvor vi spiser frokost eller åben buffet på en god restaurant. Avanos keramikværksted (indkøbssted) Avanos er keramikkens hus, og dette vil være dagens højdepunkt. Først vil de give dig nogle oplysninger om det, og derefter vil de vise dig, hvordan man laver en keramik, og derefter vil de lade folk i vores gruppe prøve det (måske dig?). Kærlighedsdalen Kærlighedsdalen er vært for en af de smukkeste seværdigheder i hele Kappadokien, hvor man kan se de bedste eksempler på de svampeformede fe-skorstene (hoodoo) med en fantastisk panoramaudsigt.

Kappadokien: Luftballonflyvning ved solopgang

8. Kappadokien: Luftballonflyvning ved solopgang

Hiv dig op i luften på denne private eller gruppeoplevelse i varmluftballon over Kappadokien. Beundr den spektakulære udsigt, og se solen stå op, mens du tager de mest mindeværdige billeder fra ballonkurven. Vælg mellem en standard-, komfort- eller privatflyvning. Flyv i en varmluftballon over Kappadokien, og oplev den bedste måde at se dette land med klippedale, underjordiske byer og legendariske landskaber på. Begynd din oplevelse meget tidligt om morgenen med afhentning fra dit hotel efterfulgt af transport til et hemmeligt sted via minibus. Når du er der, mødes du med resten af din gruppe (hvis du vælger en gruppeflyvning). Følg dit licenseret besætningsmedlem om bord på ballonkurven, mens den blæser op med varm luft og bliver meget stor. Lyt til din pilot, som vil fortælle om sikkerhedsforanstaltninger og om, hvad du må og ikke må gøre under din flyvning. Hold fast, mens din ballon stiger mellem 500 og 1000 meter over jorden. Flyv jævnt hen over dale og spektakulære geografiske formationer, som du kun kan se fra himlen. Sørg for at tage nogle billeder af din egen ballon og de snesevis af andre i nærheden, der begynder at gå op i luften. I slutningen af flyvningen skal du lande et sikkert sted, hvor jordpersonalet vil vente på dig med et minde om flyvecertifikat og en let drink til at fejre det.

Cappadocia: Ridetur ved solnedgang

9. Cappadocia: Ridetur ved solnedgang

Nyd en uforglemmelig solnedgang, mens du rider på hesteryg gennem Kappadokiens smukke dale. Se fængslende klippeformationer, klippeskårne kirker og lokale abrikosplantager og traditionelle vinmarker. Kendt som "de smukke hestes land" byder Kappadokien også på lige så smukke landskaber fra feeskorstene til flerfarvede klippeformationer. En professionel rytter vil guide dig gennem rosendalen, der er kendt for sine slående klippeformationer og skjulte klippeskårne kirker. Besøg den klippeskårne korsets kirke, hvor et kors er blevet hugget ind i stenloftet. Afslut turen gennem lokale abrikosplantager og traditionelle vinmarker under Kappadokiens smukke solnedgang.

Kappadokien: Guidet grøn tur med afhentning og aflevering på hotellet

10. Kappadokien: Guidet grøn tur med afhentning og aflevering på hotellet

Goreme Panorama Vores første stop er Goreme Panorama, hvor du vil blive informeret om Cappadocia-regionen, forekomsten af fe-skorstene og selve Goreme-landsbyen. Narli-søen Vi vil se en vulkansk sø, hvis farve skifter i løbet af året. Selime-klosteret Selime-klosteret er en forbløffende klippeudskåret struktur med et stort køkken og en skyhøj skorsten. En kirke med et galleri hele vejen rundt, stalde med fodertrug og andre beviser på troglodyternes livsstil... Ihlara-dalen Vi vandrer i 45 minutter i kløften efter frokosten. Landsbyen Belisirma (frokost) Cirka 80 km væk fra vores startdestination befinder vi os i landsbyen Belisırma i Ihlara-dalen. Lige ved siden af Melendiz-floden spiser vi vores frokost på en hyggelig restaurant. Den underjordiske by Derinkuyu Underjordiske byer er kendetegnende for Kappadokien, og disse enorme beskyttelsesrum vil slå benene væk under dig. Vi går ind i dem og gennem smalle tunneler, hvor du kan se vingårde, madlagre og en masse forskellige dele af den underjordiske by til forsvar og beboelse. Demonstration af onyx (ædelsten) Tyrkiet er en sand skat, når det gælder sten, og vi vil tilbringe noget tid i denne smukke butik med eksperter, der fortæller om sten i hele Tyrkiet. Vi kan varmt anbefale dig at lytte meget opmærksomt til dem og din guide, for du vil gerne vide alt om den farveskiftende zultanitsten. Duernes dal Folk har brugt duer til mange forskellige formål i lang tid. I duedalen vil du blive informeret om disse grunde, og du vil få mulighed for at fodre duerne i dalen. Butik med krydret tørret frugt Du kan se Kappadokiens kaffetype og traditionelle tørrede frugter.

Kappadokien

Kappadokien

Ofte stillede spørgsmål om Kappadokien Fotografiture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Kappadokien end Fotografiture?

Disse andre ting at gøre i Kappadokien må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Kappadokien

Vil du se alle oplevelser i Kappadokien? Klik her for en fuld oversigt