Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Mayrhofen

Vores mest anbefalede ting at gøre i Mayrhofen

Mayrhofen: Privat paraglidingflyvning for alle niveauer

1. Mayrhofen: Privat paraglidingflyvning for alle niveauer

Begiv dig ud på et eventyr i luften med en privat paragliding-session i Mayrhofen. Skræddersy flyvningen til dine ønsker og erfaringer, få instruktioner og briefinger til sikker flyvning, og få en uovertruffen udsigt over Zillertal-bjergene, mens du paraglider med en instruktør. Mød din guide ved Penkenbahn-kabelbanen, inden du bliver transporteret til dit startområde. Lær alt, hvad du har brug for at vide om start, landing og sikkerhedsprocedurer. Tal med guiden om, hvor blid eller vovet du ønsker, at din flyvning skal være. Når du er klar, tager du dit flyverudstyr på, og gør dig klar til at lette i tandem med din guide. Efter blot et par skridt kan du mærke, hvordan du løfter dig op i luften, mens du læner dig tilbage i dit seletøj. Oplev den utrolige udsigt over Zillertal-alperne i fugleperspektiv på en 20-25 minutters flyvning. Hold dig til en blid glidning eller vov dig til at prøve nogle spændende tricks som loops, spiraler og wing-overs. Til sidst lander du på landingsstationen i Finkenberger Almbahnen (Finkenberg-skråningerne). Hvis du ønsker det, kan du vælge muligheden for at spise middag og vin på en af vores partnerrestauranter efter flyveturen.

Mayrhofen: Megaflug med paragliding

2. Mayrhofen: Megaflug med paragliding

Lad os starte eventyret med tandem i Mayrhofen. Dine ønsker og ideer er vigtigst for os, og vi vil implementere dem. Nyd din flyvetur, det er en unik oplevelse. Du bestemmer selv, om flyvningen skal være afslappet, eller om der skal være masser af action med lopings og også nogle wing-overs. Du møder piloten i Mayrhofen. Sammen går I op til startstedet. Vi tager hensyn til vores passagerers individuelle ønsker, bare fortæl os, hvad du kan lide. Hvis du er klar, får du alt udstyret og starter med at flyve. Vi skal kun løbe et par meter, så er vi i luften, og du kan nyde denne storslåede følelse. Flyveturen tager ca. 25 minutter, og i den tid kan du realex og nyde den perfekte udsigt, eller du kan også få en actionflyvning med lopings, spiraler og nogle wing-overs. Hvis du har lyst, kan du prøve at styre svæveflyet selv. Vi vil afslutte flyvningen med en blød landing i Mayrhofen.

Maryhofen: Privat paragliding-tandemflyvning for begyndere

3. Maryhofen: Privat paragliding-tandemflyvning for begyndere

Skyd højt over byen Maryhofen på en privat paraglidingflyvning med en professionel pilot. Tilbring 15 minutter med at svæve gennem skyerne og nyde en blid flyvning, der er velegnet til begyndere. Mød din guide, og gå til startområdet. Start med en sikkerhedsbriefing, hvor du lærer alt, hvad du har brug for at vide om paragliding, fra start til landing. Når du så er klar, kan du tage din sele og hjelm på og begive dig ud på dit eventyr. Start fra en højde på ca. 1.300 meter, hvor du letter efter få skridt. Forundres over den utrolige udsigt, og nyd stilheden, mens du svæver højt over Maryhofen. Din pilot vil være ved din side, klar til at besvare alle dine spørgsmål. Din samlede flyvetid vil vare omkring 15 minutter, før du endelig slutter med en landing på landingsstationen.

Mayrhofen: Höhenflug über den Bergen von Mayrhofen

4. Mayrhofen: Höhenflug über den Bergen von Mayrhofen

Nyd dette højdepunkt i luften Du vil flyve med erfarne piloter og hele det udstyr, du har brug for Oplev de fantastiske indtryk af dalen og bjergene Det er fuld af action og sjov Du vil møde piloten i Mayrhofen. Sammen kører I op til startstedet. Vi sætter de individuelle ønsker fra vores passagerer i værk, fortæl os blot, hvad du kan lide. Hvis du er klar, får du alt udstyret og begynder flyvningen. Vi skal kun løbe et par meter, og så er vi i luften, og du kan nyde denne storslåede følelse. Flyvningen tager 15 minutter i denne tid kan du realex og nyde den perfekte udsigt. Efter nogle loopings laver vi en blød landing i Mayrhofen.

3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Mayrhofen

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Mayrhofen?

Topattraktionerne, der skal opleves i Mayrhofen:

Hvad er de bedste udendørsaktiviteter i Mayrhofen?

Andre seværdigheder i Mayrhofen

Vil du se alle oplevelser i Mayrhofen? Klik her for en fuld oversigt