Tilføj datoer

BerlinTure

Vores mest anbefalede Berlin Ture

Berlin: 1-times sightseeingbådtur med garanteret siddeplads

1. Berlin: 1-times sightseeingbådtur med garanteret siddeplads

Opdag nogle af de vigtigste vartegn i Berlin på en sightseeingtur i båd. Nyd en afslappende flodbådtur på Spree, og oplev seværdighederne i hjertet af denne travle by.   Tag afsted fra Friedrichstraße eller Nikolaiviertel. Den 1 time lange sightseeingtur fører dig forbi Reichstag (den tyske parlamentsbygning), igennem det nye Regierungsviertel (regeringskvarteret) og hele vejen til Haus der Kulturen der Welt (Verdenskulturhuset). Efter at have drejet ved Lutherbrücke (Luther-broen), skal du holde udkig efter Schloss Bellevue (Bellevue-paladset), "Beamtenschlange" (tjenestemandsbolig) og Siegessäule (Sejrssøjlen). Beundr Hauptbahnhof (hovedbanegården), Berliner Dom (Berlin Domkirke), Museumsinsel (Museumsøen) og Nikolaiviertal, det ældste boligområde i Berlin. Kom tilbage til enten Friedrichstraße eller Nikolaiviertel for at afslutte turen.

Berlin: 2,5-times bådtur på Spree-floden

2. Berlin: 2,5-times bådtur på Spree-floden

Oplev centrum af Berlin fra dets centrale vandvej, floden Spree, på en 2,5 timers kanalrundfart. Oplev byens vigtigste seværdigheder fra vandet, og mærk den travle bys puls. Start din rundtur på Friedrichstrasse, og kom forbi forbundskancelliet for at nå Schloss Bellevue med udsigt over Beamtenschlange (tjenestemandsboliger) og sejrssøjlen. Lyt til de informative audiokommentarer, mens du ser Berlins hovedbanegård og indenrigsministeriet, inden du fortsætter til Charlottenburg Slot. Herfra sejler du forbi Westhafen-kanalen, Berlin-Spandau-skibskanalen, Forbundsministeriet for økonomiske anliggender & energi og Hamborg Togstation. Du vil derefter sejle tilbage til Friedrichstrasse.

Rigsdagskuplen og regeringskvarteret: Guidet rundvisning

3. Rigsdagskuplen og regeringskvarteret: Guidet rundvisning

Den offentlige tur tilbydes kun på tysk. Turen handler om komplekse, historiske og politiske emner på tysk. På denne rundvisning i parlament- og regeringsdistriktet i Berlin vil du stifte bekendtskab med en del af Tysklands politiske historie. Begynd din rejse på Pariser Platz, og fortsæt til parlament- og regeringsdistriktet. Lær mere om berømte bygninger såsom Hotel Adlon eller Brandenburger Tor, og se seværdighederne fra et andet perspektiv. Kryds den historiske grænsesektor ved Brandenburger Tor, og få interessante oplysninger om Rigsdagsbygningen og dens komplicerede placering ved Berlinmuren. Dernæst vil du bevæge dig op på kuplen på Rigsdagsbygningen og lære mere om Forbundsdagens opgaver og pligter. Hør den fascinerende historie bag Rigsdagsbygningen, dens omdannelse til et moderne designet vartegn af Lord Foster og om det interessante økologiske koncept, som Fosters arbejde blev bygget på. Oplev Berlin fra oven, nyd byens skyline, og lær mere om byens fortid og nutid.

Berlin: Hop-on hop-off-sightseeingbustur med bådmulighed

4. Berlin: Hop-on hop-off-sightseeingbustur med bådmulighed

Udforsk Berlin i dit eget tempo med denne hop-on hop-off-bus. Rejs frit omkring i byen med veludstyrede sightseeingbusser. Udforsk Museumsinsel, gå ned ad Ku'Damm, den berømte shoppinggade, og få et glimt af det delte Berlin ved Checkpoint Charlie. Besøg Brandenburger Tor eller Rigsdagsbygningen med dens forunderlige glaskuppel. Der er en bred vifte af muligheder med busser, der kører gennem hele byen. Hvis du vil have endnu mere ud af din tur til Berlin, kan du kombinere dit buskort med en bådtur. Du kan indløse din bådbillet når som helst, og tilføje en afslappende 1-times bådtur på floden Spree til din oplevelse. Om sommeren er der også mulighed for at deltage i en guidet byvandring, så du kan få endnu mere dybdegående insiderviden om seværdighederne og vartegn. Stoppestederne for busturene er: Linje 1 (bus) • Alexanderplatz • Rotes Rathaus • Museumsinsel • Friedrichstrasse • Brandenburger Tor • Rigsdagsbygningen • Hauptbahnhof • Haus der Kulturen der Welt • Bellevue Slot • Siegessäule • Kurfürstendamm • KaDeWe • Lützowplatz • Kulturforum • Potsdamer Platz • Resterne af muren • Checkpoint Charlie • Gendarmenmarkt Linje 2 (bus) • Alexanderplatz • Frankfurter Allee • East Side Gallery • Ostbahnhof • Alexa • Rotes Rathaus

Berlin: Byvandring om Det Tredje Rige og den kolde krig

5. Berlin: Byvandring om Det Tredje Rige og den kolde krig

Hør om Berlins omtumlede nutidige historie på en 2-timers byvandring med en lille gruppe eller som privat mulighed. Mød din guide foran Brandenburger Tor, der var stedet for mange af byens begivenheder i det 20. århundrede. Lyt til ekspertkommentarer til de sidste dage af Anden Verdenskrig, og hør, hvordan porten blev et symbol på genforeningen af Tyskland efter 1989.  Få derefter mere at vide om den mærkværdige rigsdagsbrand i 1933, når du passerer det tyske parlament. Her kan du dykke dybt ned i de centrale begivenheder, der fandt sted efter udnævnelsen af Hitler som tysk kansler i 1933, hvad der er sket med bygningen siden murens fald i 1989, og hvordan den bruges i dag. Fortsæt din byvandring med korte stop til det sovjetiske krigsmindesmærke i Tiergarten. Der har du mulighed for at undersøge sovjetisk militærudstyr, der er håndgribelige kilder til byens historie.  Herfra tager du videre til mindesmærket for de myrdede jøder i Europa, en gribende dedikation til de jødiske ofre for Holocaust. Efter at have set stedet, hvor Hitlers bunker lå, fortsætter du til Hermann Görings enorme luftfartsministeriumsbygning i Detlev-Rohwedder-Haus, som senere blev stedet for grundlæggelsen af DDR i 1949. Derefter ser du, hvor SS- og Gestapo-institutionerne lå. Forestil dig, hvordan livet var på begge sider af Berlinmuren, mens du står ved en 200 meter lang strækning af muren. Selvom muren faldt for 30 år siden, giver dette sted stadig et håndgribeligt indtryk af byens historie. Rund byvandringen af ved Checkpoint Charlie, hvor din guide afslutter oplevelsen med anekdoter om dengang amerikanske og sovjetiske kampvogne stod i dødvande over for hinanden og de sidste timer før muren faldt.

Berlin: Rundvisning i regeringskvarteret og Reichstagskuplen

6. Berlin: Rundvisning i regeringskvarteret og Reichstagskuplen

Oplev højdepunkterne i Berlins regeringskvarter. Start i Futurium. En Berlin-guide vil fortælle dig spændende historier om det politiske Berlin. Du ser moderne bygninger, vigtige monumenter og Berlins vartegn. Lær interessante fakta. Glæd dig til underholdende anekdoter om Kancelliet og Rigsdagen. Efter turen kan du besøge Rigsdagen på egen hånd. Der er et ID-tjek ved indgangen til Rigsdagsbygningen. Guiden tager dig med til sikkerhedstjekket. Du bliver bedt om at give dine oplysninger på forhånd. Du vil modtage alle oplysningerne og et link til et tidsrum for besøget. Så kan du besøge kuplen. Du kan også besøge plenumssalen under kuplen. Besøget er gratis. Arrangøren tager sig af organisationen. Nyd en betagende udsigt fra tagterrassen og kuplen. Der er panoramaudsigt til mange seværdigheder. Et absolut højdepunkt i Berlin. Store perspektiver. Smuk arkitektur.

Berlin: Rigsdagsbygningen, Plenumsal og kuppel - på tysk

7. Berlin: Rigsdagsbygningen, Plenumsal og kuppel - på tysk

Oplev en spændende, varieret tur i Berlin på denne informative rundvisning gennem regeringensdistriktet. Besøg Plenumsalen og Rigsdagsbygningens kuppel, og få indsigt i historien om regeringensdistriktet på denne 45-minutters gåtur langs floden Spree. Se de gamle regeringsbygninger og de moderne regerings- og parlamentsbygninger bygget efter 1995. Se Jakob-Kaiser-Haus, Marie-Elisabeth-Lüders-Haus, og Forbundskancelliet. Efter rundvisningen udenfor passerer du gennem sikkerhedskontrollen for at komme ind i Rigsdagsbygningen. Lyt til en interessant fortælling i Plenumsalen, og lær det om det tyske parlaments historie samt interessante detaljer om Rigsdagsbygningen. Bliv klogere på bygningens historie og arkitektur samt genopbygningen af den britiske arkitekt Sir Norman Foster, der omdannede det til et af de mest moderne og innovative parlamentsbygninger i verden. Turens højdepunkt er et besøg på tagterrassen og Rigsdagsbygningens glaskuppel. Herfra kan du nyde den betagende udsigt over Berlin. Du kan blive oppe på toppen af Rigsdagsbygningen så længe, du vil, så længe det ikke er efter lukketid ved midnat.

Berlin: Sightseeing-krydstogt fra Berlins hovedbanegård

8. Berlin: Sightseeing-krydstogt fra Berlins hovedbanegård

Udforsk Berlin fra vandet under et vidunderligt sightseeing-krydstogt. Start dit krydstogt ved Moltke Bridge/Main Station Pier, og tag af sted for at se nogle af Berlins vigtigste seværdigheder fra vandsiden. Beundr, hvordan store dele af den gamle og nye arkitektur i byen blev bygget ud mod vandet, mens du sejler langs Spree-flodens bred. Føl dig som en ægte insider, når du lærer Berlin at kende fra det øverste dæk på panoramaskibene. Under turen kommer du forbi adskillige seværdigheder, herunder Nikolaikvarteret, tv-tårnet, Berlins domkirke, det gamle nationalgalleri, det nye og gamle museum, Pergamonmuseet, Bode-museet, Tårepaladset, Friedrichstraße Station, forbundsregeringens presse- og informationsagentur, ARD Capital Television Studio, Rigsdagsbygningen, Paul-Löbe-huset, Marie-Elisabeth-Lüders-huset, Moltke-broen, den schweiziske ambassade, det tyske kanslerkontor og Verdenskulturernes Hus.

Fra Berlin: Guidet tur i lille gruppe til Sachsenhausen

9. Fra Berlin: Guidet tur i lille gruppe til Sachsenhausen

Tag en tur til Sachsenhausen-mindesmærket, og lær om et dystert, men vigtigt kapitel i Tysklands historie. Koncentrationslejren, som blev bygget i 1936 af SS, var beregnet til at knuse al modstand mod naziregimet. Efter at have mødt din guide i Berlin tager du et tog til Oranienburg, der ligger ca. 25 min. uden for Berlin. Ankom til Sachsenhausen-mindesmærket efter en 30-minutters gåtur fra togstationen.  Start din guidede rundvisning ved lejradministrationscenteret. Nu til dags er det et museum på stedet, men tidligere var det basen for tilsyn med Det Tredje Riges 32 hovedlejre og over 1000 satellitlejre.  Under rundvisningen kan du lytte til din guide, der fortæller om, hvordan forholdene var inde i lejren, den berygtede dødsmarch forud for lejrens befrielse i 1945, og hvordan lejren blev brugt af sovjetterne bagefter.  Lyt til historier om jødiske fangers oprør i 1942, britiske krigsfangers trods og sovjetiske og polske fangers sabotage.  Hør førstehåndsberetninger om de forskellige fangegrupper, deres skæbne og navne på kendte fanger, inklusive Stalins søn.  Efter rundvisningen ledsages du af din guide tilbage til centrum af Berlin.  Steder der kan besøges under rundvisningen inkluderer følgende:  • Lejradministrationscenter (tidligere "Inspektoratet for Koncentrationslejre") • Station Z • Vagttårnet • Kommandantens hus • De jødiske barakker • Straffecellerne • Patologilaboratoriet • Infirmeriet • Særlejr 1/7 • SS-træningslejren • Galgerne

Berlin: Halvdagsbådtur på Spree og Landwehrkanal

10. Berlin: Halvdagsbådtur på Spree og Landwehrkanal

Oplev Berlin fra et nyt perspektiv på en sightseeingtur langs Landwehr-kanalen og floden Spree. Se mere end 40 broer, og lær om deres historie, fra moderne versioner til gamle broer. Stig ombord på båden på Friedrichstrasse, og lad den fascinerende blanding af modernitet og tradition inspirere dig på den afslappende og informative bådtur gennem den tyske hovedstad. Med din audioguide (hvis du har booket muligheden) kan du lære historien bag hver bro at kende, mens du sejler. Se Berlin fra vandet, mens du sejler forbi det tyske teknologimuseum, berømte Potsdamer Platz og indenrigsministeriet. Nyd den unikke udsigt fra båden.

569 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 36

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Andre seværdigheder i Berlin

Vil du se alle oplevelser i Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Berlin

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 31.608 anmeldelser

Vi var for første gang en i Berlin, derfor valgte vi en tur med denne bus. Der er et smart system med en "fortæller guide" på en række forskellige sprog, dog ikke Dansk. "Guiderne" er to personer som fortæller/snakker sammen om hvad man kommer forbi. Vi hørte det på Engelsk, hvilket fungerede ganske fornuftigt. Der var dog nogle længere pauser i fortællingen undervejs, men det skyldes måske at hastigheden igennem byen, hænger sammen med den øvrige trafik. Sæderne er af hård plastik på øverste sal, (jeg lagde ikke mærke til om det var det samme på nederste plan. Så hvis man har mulighed for at medbringe et siddeunderlag, vil jeg anbefale andre det.

Rigtig god og spændende tur til steder vi ikke selv havde fundet. Vi oplevede desværre at guiden talte meget hurtigt på tysk, selv om vi havde spurgt om han kunne evt. tale lidt langsommere inden turen, da vi var danskere. Vi var de eneste danskere, så det kunne han desværre ikke. Måske skulle vi have forsøgt at finde en engelsk guidet tur.

Very nice trip, informative and interesting, our guide, Jim, was easy to understand and a good storyteller. A good lenght for walking around and hearing about the history of Berlin.

Fantastisk guide. Han fortalte meget spændende og med en humoristisk sans historie og nutid. Kan varmt anbefale denne tur med guide. 5 store stjerner herfra

Very Interesting ride with a lot of back story about the wall and the city’s history that you otherwise wouldn’t have learned.