Dubai
Ture med bus og minivan

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Dubai

Vil du se alle oplevelser i Dubai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Dubai

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 24.847 anmeldelser

Vores guide, Noor, var helt igennem fremragende. Det hele foregik på forståeligt engelsk, og han var dygtig til at fortælle om alle de seværdigheder, som vi kørte forbi. Han var ligeledes rigtig god og tålmodig til at besvare vores 1000 spørgsmål om Dubai. Vi fik masser muligheder for at spørge og snakke med ham undervejs på turen, og han virkede oprigtigt interreseret i vores spørgsmål, ligesom at han spurgte ind til Danmark for at sammenligne de to lande og kulturer. Det var berigende og meget spændende at være med på denne tur. Turen var i sig i selv godt skruet sammen, og der var stort set ingen spildtid. Det var interessante steder, vi besøgte, og voldsomt flotte og prangende seværdigheder. Klart en anbefalesværdig og godt planlagt tur!

Disse fyre er meget professionelle og søde. Jeg havde Naira med. Han gjorde det til en strålende betagende oplevelse. Han justerede den hastighed, vi skulle, og var dygtig til at bestemme den hastighed, jeg er komfortabel med. Tag vidunderlige videoer og billeder til Dubais vartegn fra havet. Jeg anbefaler det bestemt og vil helt sikkert gøre det igen. Hver en øre værd.

Sød guide der talte engelsk. Fortalte om mange sjove ting ud over om bygninger og fakta om landet. Der var sørget for kold vand på hele turen. Der blev lyttet til ønsker om bestemte butikker eller andre oplevelser.

Fantastisk oplevelse og vores guide var den bedste, meget vidende og fortællende.

Mohammed. It was a very nice trip and he was very good.