Tilføj datoer

Miami Bus- og minivanture

  • Guidede ture
  • Hop-on hop-off-ture
  • Kombinationsoplevelser
  • Private rundvisninger
Vi fandt 14 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Miami

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Miami?

De topattraktionerne der skal opleves i Miami er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Miami?

De bedste dagsture og -udflugter fra Miami er:

Key West

Andre seværdigheder i Miami

Vil du se alle oplevelser i Miami? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Miami

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 7.675 anmeldelser

Til proceduren: Du kommer til det aftalte mødested og får efter fremvisning af værdibeviset en QR-voucher udstedt til Everglades-turen, som du også er kørt til. Du behøver ikke betale ekstra entré til Everglades Park, din kupon dækker alt. Nogle gange får du QR-koderne til alle 3 aktiviteter. Hvis ikke, så kontakt bare Big Bus-agenterne på Bayside Market, du kan ikke gå glip af dem. Jeg kan anbefale Island Cruise Tour for aftenen, men husk at bruge QR-Bon til at få et Island Card ved standen (bagerst i Bayside-havnen) på forhånd for at gøre boarding lettere senere. Busturen har 5 stop, hvor du kan stå af og derefter komme tilbage på en anden bus (kommer hvert 30. min.). Hvis du vil sidde på toppen, så skal du vente i køen i 30min, ellers er der kun de nederste sæder tilbage, som ikke egner sig til at tage billeder. Jeg brugte også B'erne som en billig transitmulighed (du får et 48-timers busturskort med ubegrænset HOHO).

Betagende ! Mødested let at finde, en meget flot guide & især en skør chance for at have set så mange alligatorer! Vi tog fulde øjne! Levering i overensstemmelse med beskrivelsen. For de andre muligheder blev pointen ikke meddelt os, jeg var nødt til at spørge guiden til næste dag. En kommunikationsindsats ville være værdsat på dette punkt ellers RAS :)

Man skal være sikker på chaufføren forstår hvad man har købt. Vi var lige ved at misse bådturen, da han sagde vi skulle blive siddende i bussen og han nok skulle sige til når vi skulle af. Og da vi så nåede havnen, bad han os stadig blive, men jeg spurgte så en af de andre guider der så sagde at vi skulle af. Vi nåede båden, men kun lige.

Busturen var fantastisk. Kørte både rundt i Miami Beach og i Miami. Flot tur, value for money :-). Let at finde og fungerede perfekt. Kan varmt anbefale denne tur til alle!

Sikke en fest vi havde på bussen. Vi blev underholdt med god musik, en sprudlende turguide med masser af energi. Virkelig anbefalende herfra