Beijing Kultur og historie

  • Heldagsture
  • Eventyr
  • Flerdagesture
Vi fandt 12 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Beijing

Vil du se alle oplevelser i Beijing? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Beijing

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 1.601 anmeldelser

Steven, vores guide, var virkelig god og sjov! Han snakkede engelsk med en kinesisk accent, hvilket gjorde han var svær at forstå til tider, men han gentage altid det, som var vigtigst, så alle forstod hvad det var han sagde og mente. Der er rigelig af tid til at gå på muren, og se alt det man skal, inden man skal være tilbage ved bussen igen. Der ligger en SUBWAY og restaurent ved mødestedet. Rigtig flot tur, og der var ikke særlig mange turister/kinesere selvom det var den sidste dag af Golden Week som er en kinesisk holiday (1.-7. Oktober). Steven gav os sågar en fin sang på vej hjem fra muren. Bussen er behagelig, og mødestedet er til at finde.

Fin tur. God engelsktalende guide.

De skriver at kabelbanen er inkluderet, hvis man vælger denne mulighed. Det betyder i min optik, at denne mulighed kan vælges til uden ekstra beregning! Dette var ikke tilfældet. Vi måtte betale 240 Yuan ekstra for denne ydelse. Det er ikke muligt at komme op på muren, inden for tidsrammen, uden at tage kabelbanen.

Virkelig smuk oplevelse. Rigtig nemt i forhold til afhentning og afsætning igen osv. Jeg havde Leo som guide - helt fantastisk fyr, der gjorde turen sjov og nem. Vil klart anbefale andre denne tur!

Denne aktivitet var en oplevelsesrig og velorganiseret begivenhed. Claire var en fantastisk turguide med godt styr på tingene.

Vi er meget tilfredse og vores guide Clara er meget kompetent, forståelig og hjælpsom.