Ting at foretage sig
Byron Bay

Vores mest anbefalede ting at lave i Byron Bay

Byron Bay: Havkajaktur med delfiner og skildpadder

Byron Bay: Havkajaktur med delfiner og skildpadder

Tag ud på et 2,5-timers kajak eventyr i Byron Bay. Få instruktion og udstyr fra din guide inden afgang på en tur til nogle af de bedste seværdigheder, du finder på østkysten. Se det australske fastlands østligste punkt og Byron Bays fyrtårn fra havet. Hør din lokale guide fortælle om områdets og aboriginernes historie, om fyrtårnet og det marine dyreliv, mens du padler rundt i det berømte Byron Bay-havreservat i din kajak. Hvis chancen byder sig, kan du komme helt tæt på venlige delfiner og opdage, hvor nysgerrige de kan være. Du kan også kigge efter havskildpadder, der kommer op til overfladen efter en mundfuld luft og nyde det fantastiske syn af pukkelhvalerne, når de fra juni til oktober svømmer gennem Byron Bay. Sejl din havkajak gennem bølgernes brænding og senere op på nogle af Australiens mest berømte bølgetoppe. Hvis du ikke ser nogen delfin, skildpadde eller hval kan du gratis padle en ny tur med operatøren.

Byron Bay: 2-timers surf-lektion i lille gruppe

Byron Bay: 2-timers surf-lektion i lille gruppe

Væk surferen i dig i løbet af denne 2-timers introduktionslektion. Selv hvis det er første gang, du står på et bræt, vil du blive vist sikkert hen til din første bølge, før du overhovedet har haft tid til at bekymre dig om at falde af. Lær at surfe i smukke Byron Bay. Denne operatør er en af de få leverandører, der har en licens til at surfe i Byron Bay. Fra absolutte begyndere til alle, der ønsker en genopfriskning, omfatter disse lektioner sikkerhedsoplysninger om stranden og vigtige surf- og sikkerhedsregler, der dækker alle de grundlæggende ting fra opvarmning til padling, bølger og stående. Surf i små grupper (maks. 6 surfere pr. instruktør), og den personlige opmærksomhed, du får, vil opbygge din viden og selvtillid, mens du dyrker din surf-teknik. Du vil helt sikkert gå derfra med et smil på læben, plus retten til at prale, fordi du næsten har erobret denne perma-cool og fantastiske sport! **Minimumsalder 13 år - Vi leverer lektioner til voksne, familier, par, grupper og børn på 5 år og derover. Hvis du ønsker at booke et barn under 13 år eller ikke kan finde en dato, der passer dig, så ring til os**.

Byron Bay: Vandfald og skjulte perler Dagstur

Byron Bay: Vandfald og skjulte perler Dagstur

Oplev skønheden ved vandfaldet Killen Falls, den maleriske kystby Lennox Head, og svøm i det helbredende vand i Lake Ainsworth på en dagstur fra Byron Bay. Med afhentning og aflevering inkluderet er alt, hvad du skal gøre, at læne dig tilbage, slappe af og nyde rejsen. Din kyndige og venlige lokale guide har boet i området hele sit liv og vil tage dig med på en rejse gennem de maleriske landskaber i baglandet og langs kysten, fortælle om områdets historie og kultur samt udpege de bedste steder at tage billeder. Stop ved Killen Falls, hvor du kan nyde en svømmetur i det kølige vand fra dette smukke vandfald. Gå en tur i gaderne i det afslappede Lennox Heads, og udforsk de snoede stier i Broken Head National Park. Køl af i Lake Ainsworth, der er lokalt kendt for sine helbredende egenskaber. Nyd en lækker frokost (mod ekstra betaling) i en charmerende kiosk på stranden, og smag på smagen af de nordlige floder. Med en række forskellige menuer er der noget, der passer til alles smagsløg og kostbehov. Denne dagstur er den perfekte måde at undslippe bylivets stress og jag og fordybe sig i de nordlige floders naturlige skønhed.

Byron Bay: Hinterland Magic og Glow-Worm Experience

Byron Bay: Hinterland Magic og Glow-Worm Experience

Oplev det enestående bagland i Byron Bay, og bliv imponeret over episke udsigtspunkter, uberørte vandfald og ældgamle skove. Bliv forbløffet over glødeormens magi på et hemmeligt sted på denne guidede tur, der inkluderer et velsmagende vegetarisk måltid. Gør dit besøg til et "ud af boksen"-eventyr, der vil få dig til at føle dig godt tilpas fra start til slut, når du udforsker ikke bare Rainbow Regionens fabelagtige natur, men også efterlader dig med en større forståelse og påskønnelse af vores samfund og miljø. Mærk spændingen ved at se glødeorme i deres naturlige habitat. Glæd dig til en sund vegetarisk/vegansk let middag. Tag tilbage til Byron forynget efter en oplevelse fyldt med bevidste samtaler og inspirerende ideer.

Byron Bay: Hvalsafari med en havbiolog

Byron Bay: Hvalsafari med en havbiolog

Tag med på Byron Bays tur nr. 1. Tag af sted fra Ballinas Richmond River og sejl ind i det uberørte vand i Cape Byron Marine Park. Mød forbløffende pukkelhvaler i deres naturlige habitat, når de vandrer forbi den betagende kystlinje mellem Ballina og Byron Bay. En venlig marinebiolog vil dele ud af sin dybdegående viden om området og de pukkelhvaler, du kan opleve i Byrons marinepark. Du kan også lytte til pukkelhvalernes sang live ved hjælp af en specialiseret undervandshydrofon. De specialbyggede øko-fartøjer har plads til 25 og 20 gæster med en 360-graders udsigt til enestående hvalsafari- og sightseeingoplevelser. Skibene har et unikt skrogdesign, som sikrer en jævn og behagelig sejlads under alle forhold. Det venlige, professionelle team garanterer en førsteklasses, uovertruffen øko-tur, der vil blive husket. Der findes ikke noget bedre tidspunkt at se hvaler langs vores kystlinje. Der sejles kl. 7.30, 10.00, 12.30 og 15.00 hver dag med garanti for hvaler på hver tur!

Brunswick Heads: Snorkeltur i Byron Bay ved Julian Rocks

Brunswick Heads: Snorkeltur i Byron Bay ved Julian Rocks

Tag med vores marinebiolog-guider på et førsteklasses krydstogt fra Brunswick Heads til Julian Rocks Nature Reserve i Byron Bay på et snorkeleventyr med alt udstyr inkluderet. Sejl langs Byron Bays kyst, og udforsk over 1000 marine arter, herunder havskildpadder, manta-rokker, ørnerokker, leopardhajer, grå sygeplejerskehajer, delfiner, koraller og meget mere. Start fra Brunswick Heads Marina, og nyd synet af Byron Bays kystlinje om bord på vores komfortable, specialbyggede fartøj. Mød lokale delfiner og andet liv i havet på vejen til Julian Rocks. Oplev derefter klippefremspringet i Julian Rocks Nature Reserve, traditionelt kendt som "Nguthungulli", et af Australiens bedst bedømte dykkersteder. Snorkel i det sikre, beskyttede og lavvandede vand, og se en endeløs liste over livet i havet. Fra venlige leopardhajer og wobbegonger til mantaer, skildpadder, hundredvis af farverige fiskearter, grå sygeplejerskehajer, ørnerokker, delfiner og meget mere - oplev det hele på en førsteklasses guidet snorkeltur.

Byron Bay Tandem Fallskærmsudspring med transfermuligheder

Byron Bay Tandem Fallskærmsudspring med transfermuligheder

Nyd udsigten over Australiens mest spektakulære kyststrækning fra 4,5 kilometers højde, når du springer ud med faldskærm over Byron Bay. Få dit livs sus med frit fald i op til 1 minut. Nyd de betagende udsigter, mens du svæver i 5-7 minutter med en farverig skærm over dig på dette tandemfaldskærmspring. Du vil føle dig fri som en fugl, når du mærker vinden fare gennem håret. Se de funklende hvide sandstrande og det uspolerede bagland På denne 4-timers aktivitet vil du lette og lande i afsætningszonen på stranden, blot 15 minutter fra Byron Bay med dens mange parkeringspladser, og grill- og picnicområder.

Byron Bay hvalsafari

Byron Bay hvalsafari

Tag til mødestedet og hop om bord på "Wardjam", en hurtig og stabil stiv oppustelig båd. Med plads til kun 12 gæster tilbyder denne kompakte båd en intim oplevelse, hvor du kan se pukkelhvaler helt tæt på i en lille gruppe. Sæt kursen mod havet ud for Byron Bays kyst. Her ses disse yndefulde kæmper ofte svømme tæt på kysten, når de er på vej til varmere farvande i løbet af deres migrationssæson. Lær om disse utrolige skabninger fra din erfarne havbiolog-guide, og lyt til deres sang ved hjælp af hydrofonen om bord. Hold øje med andre havdyr, mens du rejser, for delfiner, skildpadder og trækfugle dukker ofte op.

Fra Byron: Halvdagstur for at lære at surfe

Fra Byron: Halvdagstur for at lære at surfe

*Lets Go Surfing har leveret surfundervisning i næsten 30 år. Se vores nyeste tilbud! Væk surferen i dig under denne indledende surfingoplevelse. Selv hvis det er første gang, du står på et bræt, vil du blive vist sikkert hen til din første bølge, før du overhovedet har haft tid til at bekymre dig om at falde af. Vi har masser af fantastiske surfsteder lige ved hånden, og vi vil finde de bedste bølger, Byron-Ballina-regionen har at byde på. Fra absolutte begyndere til alle, der ønsker en genopfriskning, omfatter disse lektioner sikkerhedsoplysninger om stranden og vigtige surf- og sikkerhedsregler, der dækker alt det grundlæggende fra opvarmning til padling, at fange bølger og stå. Surf i små grupper (maks. 7 surfere pr. instruktør), og den personlige opmærksomhed, du får, vil opbygge din viden og selvtillid, mens du dyrker din surf-teknik. Du vil helt sikkert gå derfra med et smil på læben, plus retten til at prale, fordi du næsten har erobret denne perma-cool og fantastiske sport! Vores 4 timers oplevelse vil give dig et autentisk surfing-eventyr, og vores venlige team vil hjælpe dig med at komme dertil. Gør som de lokale, og lad os surfe! **Minimumsalder 13 år - Vi leverer lektioner til voksne, familier, par, grupper og børn fra 5 år og opefter. Hvis du ønsker at booke et barn under 13 år eller ikke kan finde en dato, der passer dig, så ring til os**.

Byron Bay: Heldags safari med vilde dyr

Byron Bay: Heldags safari med vilde dyr

Kom med os og oplev det australske dyreliv i naturen - ikke i en zoologisk have eller et reservat. Vores Wildlife Safari tager dig med til tre forskellige levesteder nær Byron Bay. Du kommer til at besøge eukalyptusskov, regnskov og græsarealer for at opdage de dyr, der lever der. Vi garanterer, at du vil se en koala eller to, en flok kænguruer, en hel koloni af flyvende ræve og mange fuglearter. Hvis forholdene er rigtige, kan du også se pademelon, echidna, tawny frogmouth og vanddrager. Du rejser med stil og komfort, enten i vores hyggelige 8-personers hybridbil eller vores rummelige 12-personers bus, afhængigt af gruppestørrelsen på turen. Lær at se forskel på en kænguru og en wallaby, eller en gråhovedet flyvende ræv og en sort. Undervejs vil du blive forbløffet over det rige fugleliv. Indfødte høns, ænder og vadefugle, larmende, farverige papegøjer, den ikoniske kookaburra, stære, currawong, små flaksende gærdesmutter og rødstruber er blot nogle af de fugle, vi ser på denne tur. Vi er et prisvindende øko-turselskab, og vi brænder for det, vi laver. Som på alle vores øko-ture er det vores mål at observere dyrelivet, men ikke forstyrre det. Hvis du vil fodre eller klappe dyrene, er dette ikke turen for dig. På denne tur rejser vi derhen, hvor dyrene lever, så det indebærer en del kørsel. Vi starter med en 45 minutters køretur til vores første stop og slutter dagen med en 1 times køretur tilbage til Byron Bay. Indimellem er der korte køreture og gåture. Fortæl os venligst, hvis du har særlige kostbehov, når du booker. Som på alle vores øko-ture beder vi dig om at bære mørkt tøj, hvis det er muligt. Vi ønsker ikke at gøre opmærksom på os selv eller på det dyreliv, vi forsøger at se. Minimum 2, maksimum 10. Hvad er inkluderet i prisen? Transport tur/retur Miljøforsker som guide Brug af kikkert Adgang til fotografier Picnic-frokost Genopfyldning af vand Hvad skal du medbringe? Vandflaske Jakke (afhængigt af vejret) Overdækkede sko Tag mørkt tøj på, hvis det er muligt Afhentning Vi henter dig gerne fra dit overnatningssted i Byron eller Ballina.

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Byron Bay

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Byron Bay?

De bedste dagsture og -udflugter fra Byron Bay er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Byron Bay på GetYourGuide

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Byron Bay på regnvejrsdage?

De bedste indendørsaktiviteter i Byron Bay på regnvejrsdage er:

Se alle de bedste indendørsaktiviteter i Byron Bay på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Byron Bay

Oplevelser i Byron Bay

Byer i Australien

Andre seværdigheder i Byron Bay

Vil du se alle oplevelser i Byron Bay? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Byron Bay

Samlet bedømmelse

4.7
(620 anmeldelser)

sådan en sjov oplevelse! selv før du så delfinerne, var kajaksejlads over bølgerne sådan en god tid! men det var fantastisk at se delfinerne hoppe op af vandet. Det eneste negative var, at guiden var ret stille, så det var svært at høre ham nogle gange, og billederne var ikke de bedste, så tag helt sikkert et vandtæt telefoncover og tag nogle selv

Vi padlede om morgenen og så masser af delfiner, der kom meget tæt på, utroligt! Vi så også havskildpadder og en leopardhaj, og guiderne var meget gode og stoppede forskellige steder ude på havet, så man kunne se på alt havlivet. De var meget søde og fortalte os meget om dyrene! Professionel og altid følt sig tryg trods høje bølger!

Fremragende guider, virkelig hjælpsom lille lektion i starten, så vi alle vidste, hvad vi lavede. Svært at bære kajakkerne ned til stranden og desværre så vi ingen delfiner eller skildpadder, men jeg vender tilbage!

Vi nød denne vidunderlige tur med meget sjove guider. Vi var heldige at se skildpadderne og delfinerne i 30 grader i fuld sol.

Han tog sig god tid med os og satte os af på hostellet, super hyggeligt!