Tilføj datoer
Hamborg

Mad og drikke

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Eventyr
  • Vandaktiviteter
Vi fandt 19 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 19

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg Mad og drikke

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hamborg end Mad og drikke?

Disse andre ting at gøre i Hamborg må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Meget interessant tur med indblik i de riges Hamborgkvarterer, men også Wilhelmsburg, den nye Hafen City, St. Pauly-Reeperbahn (det behøver du ikke at have), middelklassekvarterer som Eppendorf, Jungfernstieg med Alsterhaus , og og og. Derudover en kompetent guide med anekdoter og en portion Hamborg-humor. En vidunderlig ny Mercedes S Class lang som et køretøj. Konklusion: GYG kan anbefales igen og igen.

Guiden Andrea gjorde et godt stykke arbejde. Hun formidlede alt på en underholdende måde og var personlig. De tilbudte snacks var varierede, velsmagende og velvalgte. Jeg kan fuldt ud anbefale denne tur. Det tog os lidt over 3 timer. Det er vigtigt at vide, at turen ikke slutter, hvor den begynder. Mødested var Heidi-Kabel Platz og slutter ved Hansaplatz.

Det var en fantastisk aften og meget sjov. Sam gjorde turen meget interessant og sjov. Vi tog til 3 steder, hvor vi fik lov at smage i alt 7 øl. Vi flyttede fra Sternschanze til St. Pauli, hvor turen sluttede efter cirka 2,5 time. Vi var begejstrede og vil helt sikkert være der igen engang!

Meget pålidelig kaptajn,Tjekkede motorens tilstand før afgang, selvom barkassen kun var 4 år. fornuftig info om Hamburg havn. God vin fyldt godt op Udmærket ost i terninger, med lidt dressing af god kvalitet dertil. Fin tur, fin betjening.

Engageret guide (Horst) med mange interessante historier og informationer om Elbphilharmonie