Tilføj datoer
Hamborg

Natteliv og barer

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg Natteliv og barer

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hamborg end Natteliv og barer?

Disse andre ting at gøre i Hamborg må du ikke gå glip af:

Hvilke Hamborg Natteliv og barer har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 444 anmeldelser

Fantastisk spændende tur til Hamborg og det naturskønne omegn. Fantastisk blanding: hovedsageligt karting, men også et par stop med forklaringer og synspunkter. Sikker og afslappet kørsel var garanteret til enhver tid. Derfor også en tur for folk, der ikke har siddet på en kart før. Takket være vores yderst kompetente, forsigtige og dedikerede guide. Absolut anbefaling!!!!

Fed oplevelse!

En smidig proces. Kompliment! I midten af marts er det rigtig fedt i streetkart – i to forstand. Handsker er mere end tilrådeligt - og sko og sokker skal også være varme. Selve turen er fantastisk: På landeveje op til 80 km/t, mere krævende kurver i Hamborg, Elbphilharmonie fra "nedenfra" og selvfølgelig Köhlbrand-broen. Gerne igen!

Det var meget sjovt, holdet er meget venligt og hjælpsomt. Gadekartgruppen blev ledet af ejeren i en kart og radiosendt om forhindringer eller huller. Bagerst blev gruppen sikret af hans kone med en varevogn. Et erstatningskort blev medbragt. Velorganiseret og jeg kan anbefale Hot Touristik med god samvittighed.