Tilføj datoer

HamborgFamilievenlige aktiviteter

Vores mest anbefalede Hamborg Familievenlige aktiviteter

Heide Park Resort: Heldagbillet

1. Heide Park Resort: Heldagbillet

Heide Park Resort er Nordtysklands største forlystelsespark og byder på over 40 forlystelser, shows og ekstraordinære oplevelser for hele familien. Fra børnefamilier til frygtløse actionfans: afhængigt af alder og interesse kan hver gæst vælge sin egen oplevelse. Oplev mere end 30 forlystelser specielt for børn under 10 år i Heide Park, og nyd et eventyr for hele familien. Børnene kan opleve den unikke temaverden, der er baseret på DreamWorks' "Sådan Træner Du Din Drage", møde Tandløs og blive rigtige dragetrænere. Modige spøgelsesjægere fra 6 år og opefter kan slutte sig til holdet af de verdensberømte Ghostbusters i "Ghostbusters", et interaktivt indendørs eventyr i den femte dimension. Rutsjebanefans kan opleve spændingen på 7 store forlystelser. Tag en flyvetur med Tysklands eneste Wing Coaster-rutsjebane, "Flight of the Demons". Spændingssøgende bør heller ikke gå glip af en tur i "Colossos - Battle of the Giants" - den hurtigste trærutsjebane i Europa.

Hamborg: 1,5-times guidet rundvisning i Chocoversum

2. Hamborg: 1,5-times guidet rundvisning i Chocoversum

Denne tur tager dig med på opdagelse i Hamborgs chokoladeverden. Besøg Chocoversum af Hachez, et interaktivt museum, hvor alt drejer sig om den søde chokolade. Eksperter vil tage dig med på en 1,5-times fornøjelig rundvisning, hvor du følger kakaobønnens spændende rejse fra dyrkning til færdig chokoladebar. Prøv de udsøgte delikatesser i alle stadier af produktionen, og oplev selv hvordan den sarte glasur og den fine smag udvikler sig til slutproduktet. Følg alle produktionstrin nøje, og skab endda din egen chokoladebar til at tage med hjem.

Det Internationale Søfartsmuseum, Hamborg: Entrébillet

3. Det Internationale Søfartsmuseum, Hamborg: Entrébillet

Tag på opdagelsesrejse på 9 'dæk' i det imponerende Internationale Søfartsmuseum. Museet, der har til huse i det ældste bevarede pakhus i Hamborg, giver dig et omfattende overblik over havet og oceanerne, og hvordan kulturer har udforsket dem gennem årtusinderne. Mød pirater, find ud af, hvordan kaptajnerne mestrede navigationen, se hundredvis af søfartsuniformer, og få en forbindelse til Hamborgs vigtige søfartshistorie. Udstillingen omfatter mere end 40.000 genstande, hvilket gør den til verdens største private maritime samling. Et af museets absolutte højdepunkter er den etage, der er dedikeret til marinbiologisk forskning. Denne del af udstillingen er udviklet i samarbejde med førende videnskabelige institutioner og bliver løbende opdateret. Forskningsinstrumenter, prøver fra havbunden, film optaget af dykkende robotter, en ægte isvæg og fascinerende undervandslydprøver giver et levende indtryk af havene.

HafenCity: 3-timers madtur og besøg i Elbphilharmonie

4. HafenCity: 3-timers madtur og besøg i Elbphilharmonie

Start din 3-timers guidede byvandring i hjertet af HafenCity. Start fra metrostationenl Überseequartier og oplev den første madsmagning på turen. Besøg Speicherstadt, et historisk pakhuskompleks, der nu er et UNESCO-verdensarvssted, og lyt til de spændende historier. I mellemtiden får du mulighed for at smage en omhyggeligt udvalgt vifte af appetitvækkere forskellige særlige steder. Tag Tysklands længste fritstående rulletrappe og gå mod plazaen for at beundre panoramaudsigten over havnen og byen. Smag en typisk Hamborg-snack og lær om Elbphilharmonies arkitektur og akustik af din guide. Tag videre til Störtebekers restaurant og oplev et kulinariske højdepunkt i slutningen af turen.

Hamborg: Billet til Panoptikum Voksmuseum

5. Hamborg: Billet til Panoptikum Voksmuseum

Opdag den fascinerende lighed mellem vokskunst og virkeligheden på Panoptikum i Hamborg, det ældste voksmuseum i Tyskland. Oplev en spændende verden af voks, som sammensmelter virkelighed med fantasi på museets 700 kvadratmeter. Se mere end 120 berømte personligheder inden for historie, kunst og politik samt kendisser og superstjerner gengivet i voks. Uanset om det er Michael Schumacher, Dronning Elizabeth II, Vitali Klitschko, Karl Lagerfeld eller Helmut Schmidt, så venter de alle på dig. Du kan også stå over for den gigantiske kvinde Mariedl med en højde på 2,27 meter, en mand med 3 øjne og andre ekstraordinære mennesker. Et skræmmende hjørne og et medicinsk-anatomisk skab fuldføre udstillingen.

Reeperbahn: Panik City Udo Lindenberg-multimedieoplevelse

6. Reeperbahn: Panik City Udo Lindenberg-multimedieoplevelse

På Reeperbahn, lige overfor den berømte Spielbudenplatz, ligger Panik City. Denne 1,5-times multimedieoplevelse fejrer den berømte, tyske musiker og kunstner Udo Lindenbergs livsværk. Der er noget for både musikfans, tekniknørder, voksne og børn at komme efter. Tag en guidet gåtur gennem museet, der bedst kan beskrives som en smuk symfoni af kunst, kultur og medier. Følg i Udos fodspor - mal med "likörelle" og indspil et hit samtidig med, at du bliver klogere på livet i DDR og Udos rolle som fortaler for social retfærdighed. På denne farverige rejse bliver skellet mellem fortid og nutid udvisket takket være augmented og virtual reality. Turen starter på café 'Alten Liebe - die Panik Bar', hvor du mødes med din guide, som følger dig ind på museet. Undervejs på turen vil guiden forklare dig, hvordan du bruger det tekniske udstyr og guide dig gennem de forskellige faser af oplevelsen. Efter 1,5 times historie, musik og teknologi slutter turen på café 'Alten Liebe - die Panik Bar', hvor du får et gratis shot alkohol. Det er en perfekt tur for familier, musikfans og teknologientusiaster.

Hamborg: Spændende skattejagt for børn (på tysk)

7. Hamborg: Spændende skattejagt for børn (på tysk)

Oplev de mest berømte seværdigheder i Hamborgs havn på en sjov måde. Udgangspunktet for denne unikke skattejagt i Hamborg by vil være på Kornhausbrücke i Speicherstadt (Lagerbyen). Fortsæt til Fleet Schlösschen Slot og monumentet for den berømte pirat Störtebeker. Find en opgave på Magellan-terrasserne ved den traditionelle skibshavn, eller hold en dejlig pause. Skattejagten 'Scavenger Hunt City Tour Hamborg' kan sættes på pause, når du har lyst til det, afhængigt af om du ønsker at bruge mere tid på et bestemt sted, eller tage en længere kig på en turistattraktion. Fortsæt mod Kehrwieder og museumsskibene San Diego og Rickmer Rickmers. Den spændende skattejagt ender ved Hamborg havns berømte moler. Æsken med skattejagten indeholder 8 forseglede og nummererede konvolutter. Disse indeholder gåder, der skal løses. Guidet af klare og entydige retninger, begiver du dig gennem Hamborgs havn. Løs gåder, og lad sporene føre dig til den næste destination. Hver løst gåde vil give et tal, der fortæller dig, hvilken kuvert du skal åbne næste gang. Du vil ikke vide på forhånd, hvilken rækkefølge kuverterne skal åbnes i. Kuverterne vil også indeholde detaljerede baggrundsoplysninger for hver attraktion, dets historie, dets nuværende funktion og meget mere. Beslut selv, hvornår du vil starte din skattejagt gennem Hamborg, og hvor meget tid du vil tilbringe på hvert sted. Tag en pause fra dit byspil, når du har lyst til det, eller fortsæt din skattejagt en anden dag - det er helt op til dig. Du behøver ikke at bestille din by-skattejagt til en bestemt dato. Bestil skattejagtsæsken med byspillet, og nyd denne særlige sightseeingtur når du ønsker.

Hamborg: Familietur på havnen

8. Hamborg: Familietur på havnen

På denne tur får du svar på alle dine spørgsmål om Hamborgs havn, som for eksempel - hvorfor står der købmandsgårde i vandet? Hvad er der i de berømte lagre i Speicherstadt? Hvordan kommer de store skibe ind i en tørdok? Og hvad er et ”engelsk skab”? Udforsk Hamborgs havn til fods og med færge, og hør fascinerende historier om købmænd og pirater, krydderier og varer fra hele verden, og om gamle både og moderne containerskibe. Kom på en guidet tur langs kanalerne og vandvejene i det historiske havneområde omkring Speicherstadt og Hafencity, samt i den historiske Deichstraße. Se også den berømte Elbphilharmonie og Landungsbrücken, og oplev den imponerende udsigt over havnen. Under turen kan du opleve den maritime stemning langs kanalerne og floden Elben, imens du nyder den fantastiske udsigt.

Hamburg: Højdepunkter: Selvledende Scavenger Hunt og byrundtur

9. Hamburg: Højdepunkter: Selvledende Scavenger Hunt og byrundtur

Lær Hamborg at kende i dit eget tempo på denne interaktive byvandring på din telefon. Afkod gåder, interager med byens største seværdigheder, og find frem til fakta og historier. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn, eller en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobile enhed, kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Hamborgs vigtigste attraktioner til fods. Ved hvert stop kan du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre den næste destination i byens sightseeing-spil. Start din tur ved det imponerende Hamburg Rathaus i centrum af byen. Besøg St. Petri med sit unikke høje tårn, og udforsk Chilehaus med sin unikke røde skønhed. Tag et billede af St. Nicholas' Church, og lad dig fortabe dig i den historiske St. Katharinen, en af Hamborgs ældste kirker. Lær om Hamborgs historie med havet gennem det internationale søfartsmuseum. Beundre Speicherstadt Museum, som vil lære dig om handelens historie. Se, gå og lær om "tæppet" lavet af kunstneren Frank Raendchen, mens Hohe Brücke vil være prikken over i'et på denne unikke tur. På hvert stop kan du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre turens næste destination. Når du går gennem byen, kan du til enhver tid sætte spillet på pause for at holde en pause, tage de perfekte billeder, spise frokost eller besøge et museum. Du kan vælge at fortsætte turen senere eller gemme resten til en anden dag.

Hamborg: Spicy's Gewürzmuseum-adgangsbillet og lydguide

10. Hamborg: Spicy's Gewürzmuseum-adgangsbillet og lydguide

Book din adgangsbillet til Hamborgs Spicy's Gewürzmuseum, og nyd en gratis lydguide, der er tilgængelig via en app på din telefon eller tablet. Oplev en verden af urter og krydderier og smag peberkrydderiprøver og gummibjørne. Generøst bygget på en original opbevaringsgulv, opdag museets over 900 udstillinger fra de sidste fem århundreder, der beskriver krydderiernes historie. Lær om hele produktionsprocessen af en række internationale krydderier, fra dyrkning til færdigt produkt via antikt udstyr og maskiner. Sæt høretelefonerne i for at lytte til din lydguide, mens du udforsker urter og krydderier fra nær og fjern udland, dels i beholdere og dels præsenteret i lerskåle på smagsborde. Rør, duft og smag dig vej gennem den mangfoldige samling af krydderier.

24 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 2

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg Familievenlige aktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hamborg end Familievenlige aktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Hamborg må du ikke gå glip af:

Hvilke Hamborg Familievenlige aktiviteter har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Rigtig god idé. Du lærer meget om Udo og hans liv. Meget alsidig, mange aktiviteter og underholdende. Ærgerligt hvis gruppen er større end 10 personer og beholder euroen for poserne. Det er kun én euro, men du er tvunget til at låse dine kufferter. Konklusion, men stadig bare fantastisk disse 90 minutter.

Turen er meget personlig og i en overskuelig gruppe. Virkelig alle kan smage og smage, en masse interessante og lækre ting præsenteres. Højdepunktet, også for børnene, er selvfølgelig at dekorere deres egen chokolade.

Interessante, interessante fakta oplevet på en underholdende måde, lækre prøver... en fantastisk oplevelse for unge og gamle. Guiden og personalet i kiosken var yderst venlige og hjælpsomme

En meget god oplevelse for alle aldre! Vi anbefaler. Vi havde det rigtig sjovt!!!

Super fed park med gode forlystelser til alle andre.