Tilføj datoer

HamborgSightseeing vandreture

Vores mest anbefalede Hamborg Sightseeing vandreture

St. Pauli: Guidet voksenbyvandring med sex og kriminalitet

1. St. Pauli: Guidet voksenbyvandring med sex og kriminalitet

Oplev Hamborgs vilde side på denne sex- og kriminalitetstur i St. Pauli. Lær mere om, hvordan den legendariske bar "Zur Ritze" fik sit navn, og besøg bokseklubben i kælderen, hvor Mike Tyson og brødrene Klitschko har trænet. Find ud af, hvor den berømte lokale bokser forsvandt til, og hvorfor så mange berømtheder kommer til denne rustikke bar. Turen er særligt spændende for kvinder på "Olivias Wilde Jungs stripklub" – eftersom mænd kun får adgang, hvis de danser. Hør spændende anekdoter og detaljer om livet og elskov i dette Red Light District. Se, hvordan kvinder kan gå ned ad Herbertstrasse, og lær mere om Nutella-banden og dens rivaler, GMBH-banden. Find ud af, hvem der kontrollerer St. Pauli, hvem der er godfather i nabolaget, og hvordan områdets retssystem fungerer. Find ud af, om Jack the Ripper eller nogen lignende var i Hamburg, og få adgang til en førsteklasses showklub i slutningen af turen.

Elbphilharmonie: Guidet tur med højdepunkter og Plaza-entré

2. Elbphilharmonie: Guidet tur med højdepunkter og Plaza-entré

Lær mere om Hamborgs nyeste vartegn på en guidet rundvisning i Elbphilharmonie. Få svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have, om den storslåede nye bygning i HafenCity-kvarteret. Hør om, hvorfor den tog så lang tid at bygge, og hvor meget det kostede. Begynd med en gåtur rundt om bygningen, og lad dig betage af dens facade, mens du lærer om områdets fortid og nye arkitektur. Fortsæt så til Elbphilharmonie Plaza via Europas længste buede rulletrappe, og find ud af spændende detaljer om bygningen, mens du nyder udsigten over havnen. Lyt til din guide, der vil fortælle anekdoter om Hamborg og byens nye vartegn og om bygningens unikke akustik.

Hamborg: Guidet insidertur på Reeperbahn og i St. Pauli

3. Hamborg: Guidet insidertur på Reeperbahn og i St. Pauli

Udforsk Hamborgs berømte red light district med berømtheder og ægte Reeperbahn-eksperter som Udo Lindenbergs legendariske bodyguard Eddy Kante, den sexede burlesque-danser Eve Champagne, ikoniske Fabian Zahrt eller farverige drag queens som Barbie Stupid og Lee Jackson. Hver guide deler deres egne unikke erfaringer og historier med dig om St. Pauli: hvordan livet var i Hamborgs mest berømte distrikt, hvordan det har ændret sig, og hvor fascinerende det er i dag. Turen fører dig gennem Reeperbahn og ad snoede veje til St. Paulis fødested.  Oplev Tysklands mest populære "Kieztour" (tur i kvarteret), som har den perfekte blanding af information, underholdning, syndige stop og seværdigheder samt vilde shows. Gå forbi den verdensberømte Herbertstraße og politistationen Davidwache, før I stopper ved en BDSM-grotte eller en sexbutik. Nyd de vittige bemærkninger, syndige seværdigheder, finurlige anekdoter samt forfriskninger midt på byvandringen, og et shot spiritus som afslutning på turen. Du vil være perfekt forberedt til en aften i St. Pauli, da din byvandring slutter foran Olivia Jones' klubber og barer. Hun er tyskland mest berømte drag queen, og har en familie af skøre kunstnere. Tag enten videre herfra, eller fortsæt med at feste med Olivia Jones og familie med 5 EUR i rabat på entréen til Olivias Show Club, Olivias Wilde Jungs eller The BUNNY BURLESQUE St. Pauli.

Elbphilharmonie: guidet tur Fra skandale til vidunder

4. Elbphilharmonie: guidet tur Fra skandale til vidunder

Besøg Elbphilharmonie, og lær spændende baggrunsinformationer om Hamborgs nye vartegn. Nyd et unikt udsyn fra plazaen, og oplev bygningen, der kærligt kaldes "Elphi", tæt på med din professionelle byguide. Lad dig betage af Elbphilharmonie fra kajen, inden du træder ind via den længste rulletrappe i Europa. Tag så et øjeblik til at nyde en af de smukkeste udsigter over Hamborg. Lær fra din guide om kontroverset omkring Elbphilharmonie projektet, og hør spændende fakta og insiderinformationer om den unikke akustik, brugen af særlige materialer, konstruktionsomkostningerne og prisen for et overnatning i bygningen.

Hamborg: 3-timers kulinarisk tur i Schanzenviertel

5. Hamborg: 3-timers kulinarisk tur i Schanzenviertel

Oplev en kulinarisk tur i Hamborgs Shanzenviertel. Bydelen, som er kendt for sine mange caféer og barer, vil glæde dig med dens uendelige kulinariske muligheder. Sternschanze var engang en stjerneformet forsvarsstruktur. I dag nyder området en kultstatus, der minder om Reeperbahn. Det er det eneste sted i Hamborg, hvor du vil have mulighed, for at opleve kampen mod gentrificering og handel på tæt hold, og på turen vil du diskutere aktuelle emner som stigende huslejepriser og investorernes samhandel og interesser. Udforsk en bydel, der har vist sig at være et af de mest trendy områder i byen. Med et areal på 0,60 kvadratkilometer er Sternschanze et af de mindste, men også mest spændende kvarterer i Hamborg. I hjertet af bydelen ligger det venstreorienterede autonome center, "Rote Flora." Gå i fodsporene på Carl Hagenbeck og de sande "revolutionære", og besøg den gamle fabrik. Undervejs standser vi ved nogle af de lokale favoritter i området, for at nyde bydelens kulinariske mangfoldighed med 5 forskellige delikatesser og for at høre spændende historier og opleve ægte håndværk.

Hamburg: Speicherstadt Walking Tour med kaffesmagning

6. Hamburg: Speicherstadt Walking Tour med kaffesmagning

Mød din venlige guide ved Wandrahmsteg Bridge, inden du tager på en 2 timers rundvisning i Hamborgs berømte Speicherstadt. Speicherstadt er verdens største pakhusområde, der ligger i Hamborgs pulserende havn. Udforsk den rige historie i dette travle knudepunkt, som i århundreder har været et handelscenter for krydderier, tæpper, kaffe og meget mere. Besøg en af Speicherstadts pulserende kryddeributikker, og sug til dig af de mange unikke seværdigheder, dufte og smagsoplevelser. Lær om krydderihandelsindustrien og om, hvordan den har spillet en rolle i udformningen af Speicherstadt. Turen besøger også et udvalg af farverige orientalske tæppeforretninger, håndværksbutikker og chokoladeforretninger, hvor du kan mingle med de lokale og shoppe souvenirs. Slutteligt stopper du ved en lokal kafferisteri for at møde Erik, der er to gange europæisk ristningsmester. Lær alt, hvad der er værd at vide om produktionen af kaffe. Bagefter kan du nyde en autentisk kaffesmagningsworkshop og opdage de alsidige smagsvarianter af denne elskede drik.

Hamborg: 1,5-times guidet rundvisning i Chocoversum

7. Hamborg: 1,5-times guidet rundvisning i Chocoversum

Denne tur tager dig med på opdagelse i Hamborgs chokoladeverden. Besøg Chocoversum af Hachez, et interaktivt museum, hvor alt drejer sig om den søde chokolade. Eksperter vil tage dig med på en 1,5-times fornøjelig rundvisning, hvor du følger kakaobønnens spændende rejse fra dyrkning til færdig chokoladebar. Prøv de udsøgte delikatesser i alle stadier af produktionen, og oplev selv hvordan den sarte glasur og den fine smag udvikler sig til slutproduktet. Følg alle produktionstrin nøje, og skab endda din egen chokoladebar til at tage med hjem.

Hamborg: Nattevagtstur i St. Pauli på tysk

8. Hamborg: Nattevagtstur i St. Pauli på tysk

Nyd en unik byrundtur med de traditionelle nattevagter rundt i det største underholdnings- og red-light-distrikt i Europa. Din tysksprogede guide vil møde dig ved Landungsbrücken og fremvise alt, hvad St. Pauli har at byde på. Din guide vil påtage sig rollen og uniformen som den originale St. Pauli nattevagt, som repræsenterer det berygtede distrikt Hamborg. Han vil opdage Große Freiheit ("Den store frihed") med dig. Tilfredsstil din nysgerrighed og lær alle de lokale hemmeligheder. Hør om, hvordan det er inde i Davidwache Police Department, hvordan tovværksindustrien udskårede vejen Reeperbahn, Joe Cockers hændelse, den mystiske Herbertstraße og legendariske historier, der involverer Paul McCartney.

Hamburg: Olivia Jones-tur med den ikoniske prajer Fabian

9. Hamburg: Olivia Jones-tur med den ikoniske prajer Fabian

Få et unikt indblik i områdets kultur med Olivia Jones' ikoniske prajer (tysk: Koberer)   Fabian Zahrt. Hvordan bliver en prajer et ikon, hvordan havner man i sådan et erhverv, og hvorfor bliver man overhovedet en alfons? Hør svarene på dette og mere på en morsom gåtur i Hamborgs "red light district". Hør om de personer, der indgår i Fabians vennekreds, såsom mænd med sigende navne som "Snedronning" eller damerne fra "Geiz Club". Fabian er et ægte barn af området, kender alle erhvervets tricks, og ved præcis, hvordan man får nydelse uden fare. Efter over 20 år i nabolaget er der næppe et sted, han ikke kender ind og ud – herunder Davidwache-politistationen. Tag et kig bag facaden af en S&M-klub, sammen med en guide med lokalkendskab til St. Pauli. Afhængigt af tidspunktet slutter turen på Olivia Jones Bar eller Olivia's Kiez Oase. Stil guiden alle dine spørgsmål og fest hele natten med Olivia Jones-familien.

Hamborg: 2,5-timers guidet tur på Reeperbahn (kun voksne)

10. Hamborg: 2,5-timers guidet tur på Reeperbahn (kun voksne)

Oplev, hvorfor Reeperbahn blev den bedst kendte og mest syndige strækning i verden. Alle holder fest her, så kom og nyd en offentlig eller privat guidet tur på den 930 meter lange feststrækning kaldet Reeperbahn. Se, hvor Udo Lindenberg boede på Reeperbahn, og hvor Hans Albers ville løbe fra sin regning. Du kan finde de 2 pengeautomater i Tyskland med den højeste omsætning. Den mindste politistation i Europa, Davidwache, ligger på Reeperbahn, hvor Beatles også har opholdt sig natten over. Det dyreste og værst udstyrede enkeltværelse i St. Pauli findes også på denne gade. Du tager videre til den berygtede Herbertstrasse, hvor sexarbejdere har arbejdet siden 1900. Gadens mest berømte bardør er altid en oplevelse at se. Du kommer også forbi Beatles-Platz, Große Freiheit og mindestenen for Star-Club undervejs. Efter turen kender du alle Reeperbahns højdepunkter.

Tilgængelige aktiviteter

119 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 8

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg Sightseeing vandreture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hamborg end Sightseeing vandreture?

Disse andre ting at gøre i Hamborg må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Vi gjorde denne tur på en onsdag aften. Det var ikke for overfyldt på Reeperbahn, hvilket tillod os omhyggeligt at lytte til historierne og fakta fra vores guide Luca. Lærte gode fakta og hørte super interessante historier, mens du besøgte de forskellige steder. Luca gjorde et godt stykke arbejde, vi nød store stunder.

Dygtig guide, veltalende på et flot, rimelig langsomt engelsk, så han var nem at forstå. Gode historiske anekdoter - vi lærte alle en del, som vi ikke vidste i forvejen. Value for money. Husker ikke navn på guiden, måske Helmer…? Ældre herre med kaptajnskasket…. Han får vores bedste anbefalinger.

Vi havde en fantastisk Reeperbahn og St.Pauli-tur! Matze fortalte meget ærligt og autentisk om historien, livet og arbejdet på Kitz! Det var spændende at lytte til ham og få et lille indblik! Turen er meget umagen værd!

It was a very good tour and Many good stories about reeperbahn and the harbour.

It was a great guide….but we was epected a dragqueen as a guide !