Tilføj datoer
Hamborg

Museer og udstillinger

  • Guidede ture
  • Entrébilletter
  • Private rundvisninger
  • Workshops og kurser
Vi fandt 16 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg Museer og udstillinger

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hamborg end Museer og udstillinger?

Disse andre ting at gøre i Hamborg må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Museet er indrettet i en 8-9 etagers høj flot restaureret pakhusbygning med sektionsopdelig af emner på hver etage. Udstillingen spænder meget vidt indenfor søfart med emner fra tidernes morgen og op til dagens Shipping aktiviteter. Som perler kan bl.a. nævnes de flotte marine malerier på 5 etage, hvor de danske klassiske søfartsmalere er flot repræsenteret. Afsnittet om 2. Verdenskrig er ligeledes uhyre spændende med flotte modeller af de mest navnkundige såvel tyske som allierede flådeskibe (Bismarck, Tirpitz, Hood og mange mange flere). Vi besøgte museet i 4 timer, men man bliver aldrig færdig her. Samlingen er imponerende stor og overskuelig, opstillet med vanlig tysk grundighed. Den appelerer vel først og fremmest til ‘drengene’ - både de unge og de gamle, men pigerne bør ikke lade sig snyde. Bare se at komme af sted allesammen.

Meget intens, lærerig og spændende oplevelse, som jeg ikke ville være foruden. Meget velorganiseret og forberedt. Vi havde det sjovt, og næsten tilfældigt sætter man sig selv i en situation som blinde og mærker, hvordan der ikke er noget at se. Fantastisk kampagne, der også stimulerer til refleksion i det daglige samspil. Meget bæredygtig oplevelse.Tak

Simpelthen en fantastisk tur fra start til slut, især hjulpet på vej af en fantastisk guide (Anna B). Stor ros til hende! Hele chokoladerejsen er fortalt på en sjov, interaktiv måde, og overraskende nok er der smagsprøver ved nærmest hver “station”. Meget lærerigt og langt bedre end jeg måske forventede. Klart noget jeg kunne finde på at gøre igen.

Meget imponerende arbejde med en lang historie. Frem for alt blev mange politikere gengivet og færre "stjerner" som kendt fra Madame Tussaud. Du lærer også meget om den måde, en voksfigur bliver til. Receptionisten er meget rart og har en beroligende og venlig opførsel.

Den tidsbesparelse, som vi håbede på ved at købe onlinebilletterne, virkede ikke rigtig, da man skulle stå i kø i samme eller kun række, som hvis man købte billetterne på stedet. Da disse billetter stadig skulle ombyttes til den endelige adgangsbillet.