Tilføj datoer
Hamborg

Aktiviteter for par

  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Vandaktiviteter
  • Hop-on hop-off-ture
  • Andre oplevelser
Vi fandt 19 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 19

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 1.629 anmeldelser

Desværre kender vi kun vores ledsagers fornavn gennem Schanzenviertel - Hannes - men gennem ham fik vi et omfattende indtryk af dette distrikt. Han gav os let information, meget viden og humor og gav os også en fornemmelse af den måde, folk lever på. Det var også fantastisk, at dine hygiejneforskrifter gjorde det muligt for os at gennemføre turen i vores lille gruppe på 4.

Vi reserverede turen af nysgerrighed - kulinariske specialiteter. Vi havde forventet Hamburg -specialiteter, men blev ikke skuffede over, at det var internationale specialiteter. Selvom vi blev informeret med kort varsel om, at vores guide var syg, fandt damen fra Get your Guide en erstatningsguide, der kun tog turen med os to. En ekstra tommelfinger op for det!

Maden var lækker og bagefter fik vi noget at tage med fra en af restauranterne. Det var iskoldt, men det kan selvfølgelig forventes, hvis du bestiller en bytur om vinteren. Nadine gjorde et godt stykke arbejde, forsøgte altid at give os så meget opvarmningstid som muligt og var super engageret.

Uden Piet havde vi aldrig set dette sted...

Piet var på pletten og så os med det samme. Han var enorm venlig og serviceminded . Han kendte alle steder vi skulle være og havde korte hilsner til personale på restauranterne. Ham kan I godt være bekendt!