Tilføj datoer

ColosseumArkitektur

Vores mest anbefalede Colosseum Arkitektur

Colosseum, Forum og Palatinerhøjen: Skip køen-tur med guide

1. Colosseum, Forum og Palatinerhøjen: Skip køen-tur med guide

Start din rundvisning lige uden for det monumentale Colosseum, hvor du møder din guide. Her vil din guide, som er ekspert i romersk historie, give dig en introduktion til Romerrigets fineste arena. Udforsk det storslåede Colosseum, der engang havde 80 indgange og kunne rumme omkring 65.000 tilskuere. Hør om de spektakulære festivaler, som romerne afholdt, der kunne vare i op til 100 dage. Efter besøget har du tid til at tage billeder, forfriske dig og gå rundt på egen hånd. Herefter begynder den anden del af rundvisningen til Palatinhøjen og Forum Romanum. Udforsk Romerrigets sociale, politiske og religiøse centrum, hvor det romerske samfunds forskellige lag mødtes. Fordyb dig i de interessante ruiner på Palatinerhøjen under rundvisningen, og nyd den betagende panoramaudsigt over Colosseum. Under anden del af din rundvisning får du mulighed for at møde din anden guide, som er passioneret omkring det gamle Rom. Få mest muligt ud af din oplevelse ved at få 2 af de bedst vurderede guider til at føre dig gennem de områder, de kender bedst til.

Rom: Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum: Guidet tur

2. Rom: Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum: Guidet tur

Udforsk verdens mest berømte amfiteater på denne guidede tur. Gå ind i Colosseum med billetter til at springe køen over, og lær dets utrolige historie at kende. Sammen med din guide kan du gå på Palatinerhøjen og gennem Forum Romanum for at se det antikke Roms mest ikoniske monumenter. Start din rundvisning med at beundre Colosseums yderside. Lyt, mens din guide forklarer monumentets historie gennem århundrederne. Gå ind i amfiteateret, gennem et sikkerhedstjek, og oplev de spektakulære aktiviteter, der fandt sted i det. Besøg derefter første sal og beundr det indre. Tag et øjeblik til at stoppe foran den imponerende Konstantinbue, mens din guide beskriver dens historie og de vigtigste træk. Gå ad den antikke Via Sacra for at nå indgangen til Palatinbjerget og Forum Romanum. Efter sikkerhedskontrollen kan du beundre Titusbuen på tæt hold. Fortsæt turen til Palatinhøjen, hvor resterne af den ældste bebyggelse i byen ligger. Besøg nogle af de mest betydningsfulde kejserboliger: Palatinerstadionet, Domus Augustana og Domus Flavia. Næst går du ned til dalen, der huser Forum Romanum. Langs Via Sacra kan du opleve den storslåede Maxentius-basilika, bronzedøren fra Romulus' tempel, den mærkelige, ophængte dør fra Antoninus' og Faustinas tempel, templet og Vestalernes hus. Slutteligt ankommer du til det centrale område af Forum Romanum, som gennem århundreder er blevet den antikke bys politiske, religiøse, økonomiske, juridiske centrum og torv. Her kan du beundre og lære om Curia, Septimius Severus' bue, Tabularium, Saturn-templet og meget mere.

Rom: Skip køen til Colosseum, Forum og Palatinerhøjen

3. Rom: Skip køen til Colosseum, Forum og Palatinerhøjen

Oplev Roms Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen, og få fascinerende indsigter om byens historie. Skip køen til Colosseum, hvor din tur rundt i det gamle Rom begynder. Hør en introduktion til Colosseum. Få kendskab til bygningens utrolige konstruktion og hvorfor den betragtes som et teknisk vidunder den dag i dag. Læg mærke til de romerske tal over hver buegang, når du går ind. Udforsk Colosseums første og andet niveau, mens din guide fortæller historier om kejsere, gladiatorer og berømte kampe, der har gjort Colosseum til Roms mest berømte oldgamle monument. Med din nyerhvervede ekspertise om det gamle Rom går du gennem Forum Romanum og op på Palatinerhøjen. Passér Konstantinbuen, mens du lærer historien om Roms fødsel og dens legendariske tvillinger Romulus og Remus. Inde i Forum Romanum vil du passere Titusbyen, Vestalindernes Hus og gravstedet for Julius Cæsar – altsammen bygget på, hvad der engang var et stort sumpområde. Fortsæt til Palatinerhøjen, hvor du kan se ruinerne af de kejserlige paladser, hvorfra kejserne regerede byen.

Rom: Billet til Colosseum og Forum Romanum med multimedievideo

4. Rom: Billet til Colosseum og Forum Romanum med multimedievideo

Tag på et lærerigt eventyr med en rundvisning på de vigtigste steder i Rom - ideel til at introducere dig til byens historie. Start med at se en kort multimedievideo, som giver indledende information. Tag derefter afsted til fods for at se Forum, Palatinerhøjen først og Colosseum i slutningen af dit besøg. Start din oplevelse på aktivitetsudbyderens kontor, hvor du henter dine billetter og ser en multimedievideo om det antikke Rom. Med din billet i hånden kan du opleve Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen. Se Forum Romanum, hvor almindelige romerske borgere boede, se kejser Julius Cæsars grav, og udforsk de gamle ruiner i dit eget tempo. Fortsæt til Palatinerhøjen, stedet for Roms grundlæggelse. Her lå også de vigtigste kejser- og kongeboliger. Palatinerhøjen ligger blot få meter fra Forum Romanum og Circus Maximum. Ttræd til sidst ind i et af verdens mest berømte monumenter: Colosseum. Udforsk det enorme amfiteater — det største nogensinde bygget af Romerriget.

Rom: Colosseum med adgang til gladiatorarenaen

5. Rom: Colosseum med adgang til gladiatorarenaen

Gå gennem bagdøren til Colosseum og gå lige ind på arenagulvet gennem porten opkaldt efter Libitina, begravelsesgudinden. Træd der, hvor døde gladiatorer og dyr engang blev båret væk. Mærk det gamle Roms majestæt under dine fødder, mens du går i fodsporene på dem, der kæmpede i gladiatorkampe. Oplev en fantastisk 360° udsigt over Colosseum. Se op på ruiner, der engang var fyldt med tusindvis af tilskuere. Tag fremragende billeder, da antallet af besøgende, som kan være der i et givet tidsrum, er begrænset. Udforsk området, som alle har adgang til, og som omfatter stueetagen, anden etage og en balkon med en forbløffende udsigt over Forum Romanum og Konstantinbuen. Træd op på podiet, der var reserveret de vigtigste romere, over hovedindgangen til arenaen, og mærk spændingen i amfiteateret. Lad din guide male et billede af fortiden med spændende historier og legender.

Colosseum, Forum og Palatinerhøjen: Skip køen-gruppetur

6. Colosseum, Forum og Palatinerhøjen: Skip køen-gruppetur

Skip køen med en ekspertguide på denne tur til højdepunkterne Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen. Du kan høre din guide tydeligt med de medfølgende headsets. Lyt med på dit eget sprog med valgmuligheder på engelsk, fransk og tysk.  Gå ind i Roms Colosseum gennem gladiatorporten direkte på arenaens gulv. Gå i gladiatorernes fodspor, og se monumentet fra et 360-graders panoramaudsigtspunkt. Forestil dig, hvordan det var at se 50.000 blodtørstige tilskuere med hjælp fra din passionerede guide. Besøg Forum Romanum, og gå rundt i flere vigtige regeringsbygninger i det gamle Rom. Tag et skridt ind i fortiden i Forum Magnum, som engang var en travl markedsplads. Lær mere om den oldgamle romerske kultur, og forestil dig, hvordan livet var dengang. Gå op på Palatinerhøjen, der er en af Roms 7 høje. Oplev det ældste sted i byen, som ligger 40 meter over Forum Romanum. Se udsigten over Circus Maximus.

Colosseum, Forum Romanum, Palatinerhøjen: Skip køen-rundtur

7. Colosseum, Forum Romanum, Palatinerhøjen: Skip køen-rundtur

Besøg det ikoniske Colosseum, og tag tilbage til Romerriget. Stå i amfiteatret, der engang var byens underholdningscentrum, hvor der var gladiatorkampe og kampe mellem vilde dyr, der blev importeret fra Afrika og Mellemøsten.  Ikke langt derfra ligger Forum Romanum, hvor din guide vil underholde dig med historier om politiske intriger, forræderi og triumfer. Se, hvad der engang var hjertet af det daglige liv, og udforsk resterne af de vigtigste bygninger og rum i en af de største af de oldgamle bosættelser. Hvis du vælger ekspresturen, springer du besøget til Forum Romanum over og tager en 2-timers tur, der giver dig mere tid til at udforske Rom bagefter på egen hånd. Derefter udforsker du Palatinerhøjen, hvor den legendariske Romulus menes at have grundlagt byen. Den kom til at huse de velhavende romere og derefter kejsernes hjem. Ruinerne er imponerende, og udsigten over Cirkus Maximus er et must-see.

Rom: Skip køen til Colosseums arena og det gamle Rom

8. Rom: Skip køen til Colosseums arena og det gamle Rom

Spar kostbar tid ved at springe de lange køer til Colosseum over, og kom ind i verdens mest berømte amfiteater. Se en delvist rekonstrueret del af arenagulvet, og forestil dig, hvordan bygningen så ud i Romerriget. Følg din guide på en spændende rejse gennem monumentets historie, og kom helt tæt på de underjordiske kamre, hvor man holdt vilde dyr med det formål at levere blodtørstig underholdning. Gå ind gennem gladiatorporten, stå på arenaens gulv og se Konstantinbuen. Lær, hvordan bygningen blev bragt til live. Hør om de slag, der gennem tiden har fundet sted her. Få indblik i gladiatorernes virkelighed fra et unikt perspektiv. Besøg derefter Forum Romanum, som var centrum for det politiske og sociale liv i det antikke Rom.

Rom: VIP-rundvisning til Colosseums undergrund og Gamle Rom

9. Rom: VIP-rundvisning til Colosseums undergrund og Gamle Rom

Rejs tilbage til Romerrigets tid med denne skip køen-billet til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen, og lær om de vigtigste monumenter fra det gamle Rom. Få eksklusiv adgang til områder, der normalt er aflukkede, og udforsk arenaen i Colosseum, mens tusinder af andre besøgende ser på dig med misundelse. Lær mere om det underjordiske opsætningsområde, hvor dyrene sad i bur, og gladiatorerne sleb deres våben. Besøg de nyligt åbnede fangekældre, og udforsk mekanismerne og teknikken under- og i arenaen.  Se ruinerne af templerne på Forum Romanum, og udforsk de tidligere paladser og templer på Palatinerhøjen, herunder Rostra, hvor Marcus Antonius holdt mindetalen til Cæsars begravelse. Tag et kig på resterne af Antonius- og Faustina-templet, Julius Cæsar-templet og Romulus-templet. Lyt til din guide fortælle historien om forummet og hvad templerne, buerne og monumenterne havde af funktioner. Hør om alle aktiviteterne, som fandt sted i denne hellige del af det gamle Rom under Den Romerske Republik. 

Colosseum, Palatinerhøjen og Forum: Lille skip køengruppetur

10. Colosseum, Palatinerhøjen og Forum: Lille skip køengruppetur

Denne utrolige tur fører dig til hjertet af det gamle Rom, og giver dig mulighed for at udforske imperiets mest ikoniske monumenter. En erfaren turguide tager dig og gruppen med tilbage til tiden med gladiatorkampe på Colosseum. Guiden vil også afsløre hemmelighederne i Forum Romanum, som var det politiske og økonomiske centrum i byen, og dermed også i hele imperiet. Ingen tur i dette område ville være komplet uden at have udforsket Palatinerhøjen. Dette var det gamle Roms Beverly Hills, hvor kejsere og adelige boede, højt hævet over pøblen. Turens varighed er 2 timer og 30 minutter i alt.

Tilgængelige aktiviteter

341 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 22

Andre seværdigheder i Colosseum

Vil du se alle oplevelser i Colosseum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Colosseum

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 30.939 anmeldelser

The tour itself was great. Our guide, an older gentleman, was passionate about the stories he told. The accent in witch he spoke was also one of the great things. He was kind and had a cool sense of humour. We were 10 in our group and that was a perfect number. The audio was alright too. On our voucher it said we had to bring an ID - we didn’t show that anywhere! Also - we had to be at the check in 20 minutes before starting. Well - it might be typical Italian - but we didn’t get started til 10 min AFTER starting time (and that sorta irritated us)

A bit hard to find the meeting spot (so many other group meeting spots at the arch outside Colosseum). We had to stay very close to the guide - otherwise other guides overlapped the channel at the audio devise. But the guide was good

Helt fantastiske guide, der fortalte meget om Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen. Imponerende område. Helt utroligt fascinerende historie. Kun varmt anbefale denne tur. 5 store stjerner

Vi havde en fantastisk guide og fremvisning af Colosseum. Det var helt klar alle pengene værd og vi gik derfra med en rigtig god oplevelse.

Super dygtig guide. Spændende og god guidning. Dejligt at springe de lange køer over. Det fungerede rigtig godt med audioguide.