Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Stuttgart

Bilmuseer, arkitektoniske perler og historiske slotte venter dig i denne sydtyske by.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Stuttgart

Stuttgart: Museum for Illusioner Entrébillet

1. Stuttgart: Museum for Illusioner Entrébillet

Udforsk Illusionsmuseet i Stuttgart, og få en visuel, sensorisk og lærerig oplevelse, mens du prøver en håndfuld nye, uudforskede illusioner. Se Anti-Gravitationsrummet, Klonbordet og mange flere med denne adgangsbillet. Vær modig nok til at hoppe ned i Vortex-tunnelen, en roterende cylinder, der får dig til at miste din balancesans på trods af at den er stabil og flad. Forvræng dit spejlbillede i spejlrummet, og fortab dig i det enorme uendelighedsrum. Nyd samlingen af hologrammer, og se billeder, der konstant forvandler sig, dukker op og forsvinder for øjnene af dig. Besøg pladespillerne, der skaber en hypnotisk illusion og forskellige drejemønstre. Hav det sjovt med dine venner og familie med hovedet på fadet. Rund dit besøg af med at lære illusionernes rationelle og videnskabelige forklaringer, mens du går rundt. Hør om menneskets syn, perception og intellektets funktion.

Stuttgart 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

2. Stuttgart 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

Hop ombord på en hop-on-hop-off-bus med denne dagsbillet, og udforsk Stuttgart i dit eget tempo. Din 24-timers hop-on-hop-off-billet giver dig tid nok til at udforske byen, som du ønsker. Du kan vælge mellem den blå og den grønne tur. Du kan stige af og på, så ofte du vil, ved 8 stoppesteder på den blå tur og 8 stoppesteder på den grønne tur i Stuttgart-området. Alternativt kan du blive i bussen og nyde byens flair fra dit sæde. Den blå tur tager ca. 100 minutter, den grønne ca. 60 minutter. Oplev Stuttgarts mange facetter, og gør dig klar til en by fuld af overraskelser. Lær alle mulige interessante og underholdende fakta om Baden-Württembergs pulserende delstatshovedstad med audioguiden, som fås på 10 sprog (ekstra schwabisk kanal og børnekanal) i førsteklasses lydkvalitet. Med en kombinationsbillet kan du udforske den blå og den grønne tur. Bemærk venligst, at den grønne tur kun kører i sommersæsonen fra april til oktober. Blue Tour-stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) Svinemuseet 4) Mercedes Benz Museum 5) Weingenuss / Römer 6) Weinwanderung 7) Killesberg / Weissenhofmuseum 8) Linden Museum Grønne Tour-stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) TV-tårnet 4) 'Zacke' tandhjulsbane 5) Kabelbane 6) Marienplatz 7) Karlshöhe 8) Linden Museum

Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

3. Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

Opdag Stuttgarts uhyggelige historie på en guidet spøgelsestur i den gamle bydel. Se markedspladsen, Kollegiekirken, det gamle slot og Schlossplatz. Lær om mørke møder med hovedløse ryttere og skyggeagtige skikkelser, som stadig kan ses ved daggry i dag. Hør historier om Stuttgarts historie og find blandt andet ud af, hvor bønnekvarteret fik sit navn fra, hvad byen skylder en skjult bæk og om kirkegårde i gamle dage.

Stuttgart: Billetter til TV Tower

4. Stuttgart: Billetter til TV Tower

Tv-tårnet i Stuttgart er 217 meter højt. Det var verdens første og er derfor ofte efterlignet som prototype for mange andre tv-tårne. Tv-tårnet i Stuttgart bliver betragtet som et æstetisk og arkitektonisk mesterværk, og det er forblevet unikt med sine harmoniske proportioner og tidløse design.  Som en af Stuttgarts vigtigste vartegn har tårnet længe tiltrukket besøgende fra hele verden. Dem, der når toppen, bliver belønnet med en fantastisk udsigt over de omkringliggende områder, over landskabet med vingårdene i Neckar-dalen, Schwaben i retning mod Alperne, Schwarzwald og Odenwald. Du kan også tage en pause på tårnets restaurant for en bid mad eller noget at drikke.

Stuttgart: VfB Fan-Tour på MHPArena

5. Stuttgart: VfB Fan-Tour på MHPArena

Følg i dine yndlingsspilleres fodspor på denne fascinerende 1,5 timers guidede tur bag kulisserne i MHPArena. Udforsk arenaen og fodboldholdet VfB Stuttgarts historie på tysk eller engelsk med en erfaren guide. Lær alt, hvad du har brug for at vide om arenaen og dens historie, og få et eksklusivt indblik i byggepladsen og den kommende arena. Oplev VfB Stuttgarts hjemmebane under genopbygningen til EM i 2024. Mærk følelserne på ståpladserne i 'Cannstatter Kurve', og nyd udsigten fra tagterrassen i Soccer Lounge over VfB's træningsbaner. Efter rundvisningen kan du købe nyt VfB Stuttgart-tøj med 10% rabat i Fan-Centret.

Stuttgart: Vingårdstur i overdækket vogn

6. Stuttgart: Vingårdstur i overdækket vogn

Se Stuttgarts vinmarker i en overdækket vogn, og nyd en smagning af lokal vin på denne vogntur. Nyd godt af vineksperternes viden, og prøv typiske lokale vine og snacks. Start i Münster, en bydel i Stuttgart, og beundr det smukke landskab langs Neckar-floden. Passér imponerende stejle skråninger på vej til Stuttgart-Mühlhausen. Beundr udsigten over Max-Eyth-søen og Neckardalen, mens du kører ad smukke stier. Stop og nyd en smagsprøve på lokale vine og snacks med en lokal vinekspert, før du vender tilbage til Stuttgart. Der er også vand til rådighed.

Stuttgart: Canadisk kanoudlejning

7. Stuttgart: Canadisk kanoudlejning

Kombiner din kærlighed til eventyr og kanoer i denne unikke oplevelse på Stuggart's del af Neckar! Kom til Riverhouse i Stuttgart Münster og lej en kano i 2 timer. Nyd den fantastiske udsigt over natur- og bylandskaber. Først bliver du udstyret med en pagaj og en redningsvest. Lyt til en kort indledende briefing, inden du begynder dit eventyr på vandet. Tilbring kvalitetstid sammen med din familie, venner eller din partner. Kortlæg din opdagelsesrute ved hjælp af et nyttigt rutekort, som viser dig, hvilke ture der er farbare, og hvilke hjørner af floden du kan udforske. Efter en fornøjelig dag kan du bestille noget mad og drikkevarer og slappe af på Riverhouse-stranden.

VfB Stuttgart: Børnetur til MHPArena

8. VfB Stuttgart: Børnetur til MHPArena

Nyd en e MHPArena-tur, der er specielt designet til børn på denne vandretur. Få mulighed for at se bag kulisserne på VfB's hjemmestadion under genopbygningen til EM i 2024 på denne guidede tur. Mød din guide uden for stadion, og begynd dit VfB-eventyr. Lyt, når din guide fortæller facinerende historier om VfB Stuttgart. Føl dig som en ægte VfB-fan i Cannstatt-kurven eller beundre den bedste udsigt over hele stadion fra den modsatte stand. Gør børnefødselsdagen speciel, eller tag din klub- eller familieudflugt til det næste niveau, når børnene konkurrerer med en målskydningskonkurrence, hvor vinderen tager en spændende VfB-præmie med hjem. Efter turen får hvert barn et personligt certifikat med hjem som et minde.

Stuttgart: "Kehrwoche"-tur på svabisk

9. Stuttgart: "Kehrwoche"-tur på svabisk

Når du har mødt din guide i det gamle børnehjems indre gård, begynder din guidede tur. Under hele turen vil en resolut schwäbisk husmor (eller hendes mand), bevæbnet med en kost og en støvklud, guide dig gennem Stuttgarts indre by. Din husmor-guide kender ingen diskretion og vil grave snavset op om deres naboer. Hun vil afsløre sine mest økonomiske madopskrifter for dig, og hun vil også kaste lys over nogle af de store Stuttgart-personligheder. Intet er sikkert for Frau Schwätzele. Kun én person nyder hendes udelte respekt, og det er opfinderen af den berygtede schwabiske Kehrwoche. Deltag i denne muntre, men usædvanlige byvandring, og efter ca. 2 timer vil du ende i gården til det gamle slot.

Stuttgart "kurz und knackig"

10. Stuttgart "kurz und knackig"

Der er noget særligt over Stuttgarts bymidte. To pragtfulde paladser våger over byens livlige butiksgader, og du er aldrig længere væk end en kort gåtur fra den store slotshave oversået med skulpturer, springvand og søer. I byens centrum ligger Paladspladsen, et levende sted i hjertet af byen, med en bred vifte af gode restauranter og cafeer, omgivet af imponerende bygninger med overdækket indgang, mange af dem med søjler. Få en unik oplevelse ved at spadsere gennem parkerne, det nye barokpalads og Kunstmuseets avantgardefacade - en oplevelse, der overrasker og glæder alle besøgende. Find ud af alt om Stuttgarts fascinerende kulturhistorie og sjove fakta på denne charmerende byvandring.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Stuttgart

Alle aktiviteter

95 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Stuttgart

Andre seværdigheder i Stuttgart

Vil du se alle oplevelser i Stuttgart? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Stuttgart

Samlet bedømmelse

4.5
(1.620 anmeldelser)

Absolut et besøg værd, når du er i Stuttgart - omend en smule dyr! Desværre virkede onlinebilletten ikke, men personalet der hjalp os meget hurtigt og på en venlig måde og gav os indgangen til fjernsynstårnet. Herren i elevatoren besvarede alle vores spørgsmål på en meget venlig måde.