Tilføj datoer

Tower of London Museer og udstillinger

Tilgængelige aktiviteter

42 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 3

Ofte stillede spørgsmål om Tower Of London Museer og udstillinger

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Tower Of London Museer og udstillinger?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Tower of London

Vil du se alle oplevelser i Tower of London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tower Of London

Vi nød grundigt vores guide og vores Beefeater. Mens mange mennesker sagde, at det ikke rigtig var en tur med en Beefeater, har de et godt overblik over historien og grundene. Så slipper de dig løs, og du har resten af dagen til at udforske Whute Tower og The Royal Jewels og alt muligt andet. Der er medarbejdere overalt, som du kan stille spørgsmål, men du kan også bare læse informationen på udstillingerne som ethvert museum og få informationen. Det blev bestemt hurtigt travlt på en smuk lørdag, så den tidlige optagelse for at komme ind i juveludstillingen før de fleste andre var det værd. Hvis du ønsker en meget lang, involveret tur med en Beefeater, er der andre dyrere muligheder at vælge.

Turguiden var let at få øje på, da han bar et stort flag! vi fik også en rundvisning fra en rejseleder om det omkringliggende områdes historie, inden vi blev overgivet til en beefeeater for en tur indenfor tårnportene. Vores Yeoman var Raven Master og var meget indsigtsfuld og sjov! Det var fantastisk at besøge tårnet før nogen anden og stille alle de spørgsmål, vi havde. sådan et smukt sted og så meget at lære, du kunne nemt tilbringe en dag der!

Fantastisk tur hvor man ser og hører så meget. Nemt at finde gruppen vi skulle afsted med. Vi var kun 18 på vores tur så vi havde mulighed for at stille masser af spørgsmål og få taget billeder. Vi skulle ikke stå i kø hverken til at komme ind på tower eller til kronjuvelerne pga den tidligere indgang. Vores Beefeater var så sød og kunne svare på alt omhandlende slottet. Kæmpe oplevelse. Ville varmt anbefalede denne tur.

Turen var fantastisk, og Rachel var en fornøjelse! Det eneste, der ikke var klart, var, at Tower Bridge-oplevelsen ikke var en del af de tre timer, der var afsat til turen. I den store sammenhæng viste det sig at være ok, men vi havde ikke planlagt den ekstra tid til Tower Bridge og måtte skynde os igennem den for at komme til vores næste destination.

Vi havde en god tur , perfekt hvis man ikke har så mange dage i London