Chiang Mai
Lokale ture og bydele

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Chiang Mai Lokale ture og bydele

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Chiang Mai end Lokale ture og bydele?

Disse andre ting at gøre i Chiang Mai må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Chiang Mai

Vil du se alle oplevelser i Chiang Mai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Chiang Mai

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 257 anmeldelser

Vi blev hentet på vores overnatningssted meget punktligt af vores guide. Vi var heldige, vi var de eneste to personer på denne tur. Første stop var templet i bjergene. Her gav guiden os meget interessant baggrundsinformation om templet og især om buddhisme. Vi blev forsynet med snacks og vand under køreturen til Doi Inthanon National Park. Cirka halvvejs til nationalparken stoppede vi ved et meget smukt vandfald. Derefter kørte vi til en restaurant, hvor vores guide arrangerede en frokostpause. Det var super velsmagende og portionerne var store. Så tog vi til Doi Inthanon og det højeste punkt i Thailand – sikke en udsigt! Til sidst stoppede vi ved et marked. Alt i alt kan vi anbefale turen til alle, der gerne vil se en masse af Chiang Mai og ikke har så meget tid. Ovenpå er der spændende information fra en meget flot guide!

Vi nød virkelig madlavningskurset, og alt var perfekt fra start til slut! Vi blev hentet fra hotellet på tom mave og kørt tilbage på en fuld mave. Til sidst fik vi en e-kogebog med masser af opskrifter at lave mad. Vi vil anbefale denne madlavningskursus til alle!

Det var en fantastisk dag med vores guide Mona og vores chauffør! Mona var meget venlig med os! hendes forklaring var meget interessant! Vi anbefaler Mona varmt!

Fantastiske. En tidligere udflugt. Guiden Anan et knæk. Venlig, opmærksom og meget informeret. Højt anbefalet. Hvis du kan bede om Anan, er det det værd.

Rigtig god oplevelse og vores guide, Ms. Lee, var helt utrolig sød og gjorde en masse ud af at vi fik en særlig oplevelse.