Oplevelser i
Chiang Mai

Uanset om du er backpacker eller erfaren rejsende, vil de 300 templer og frodige bjerge tryllebinde dig.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Chiang Mai

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Chiang Mai?

Andre seværdigheder i Chiang Mai

Vil du se alle oplevelser i Chiang Mai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Chiang Mai

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 3.942 anmeldelser

Vi nød virkelig madlavningskurset, og alt var perfekt fra start til slut! Vi blev hentet fra hotellet på tom mave og kørt tilbage på en fuld mave. Til sidst fik vi en e-kogebog med masser af opskrifter at lave mad. Vi vil anbefale denne madlavningskursus til alle!

Toej var en meget hjælpsom og informativ guide! En ting at huske på, jeg har brugt størstedelen i bilen (omkring 6 til 8 timer). Det ville have været rart, hvis vi var lidt mere aktive. Såsom frugtplukning eller noget, da de i Chang Rai for det meste er landmænd.

En storslået opdagelse for os Top velkomst, måltid, gåtur og svømning med de ekstraordinære elefanter….rige på lektioner takket være deres kompetence og deres passion…..en dag indgraveret i vores minder. Vi anbefaler stærkt Val og fred w

Det var forbløffende! Guiden "Nong" var virkelig cool og meget godt engelsk, som jeg nemt formåede at forstå på trods af mit katastrofale engelsk, en følelsesladet dag med betagende landskaber.

Amazing tour guided by an amazing guide who explained everything perfect! The tour with elephants were outstanding, if you go to Chiang Mai you have to visit the Elephant sanctuary.