Vatikanmuseerne
Museumsentré

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Vatikanmuseerne

Vil du se alle oplevelser i Vatikanmuseerne? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Vatikanmuseerne

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 29.601 anmeldelser

En fantastik guide, meget vidende. Spring køen over virkede fint - ingen ventetid. Vatikan museumerne indeholder for mange spændende genstande til, at det kan klares på så kort tid. Selv om den hurtige gennemgang var med meget brugbart information, følges det lidt spild af tid. Museumerne kræver sin egen tur. Forklaring af malerierne i Det Sixtinske Kapel og selve besøget var hele turen værd. Peterskirken er imponerende, men da der var forberedelse til Pavens søndag messe, var der meget spærret af.

Nem booking, sød, sjov og grundig guide, som vidste ufatteligt meget! Hvis man ikke er til museer generelt synes jeg ikke man behøver museerne.. Peterskirken, det sixtinske kapel og peterspladsen var det mest spændende...

super fint at springe køen over, rigtig sød guide der fulgte os helt ind og fik fat i vores billetter uden vi selv skulle gøre noget.. vi slap for den lange kø udenfor og kunne derved bruge vores tid på seværdighederne..

Kæmpe oplevelse! Har været her før, men det gir bare så meget mere, med en guide - og især, når guiden er lige så dedikeret, sjov og vidende, som vores!

Den rette mængde information og fordybelse til at mine 17 og 19 årlige sønner var engageret igennem de 3 timer, som det tog, uden at de gik helt kilde.