Tilføj datoer
Rom

Familievenlige aktiviteter

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Hop-on hop-off-ture
  • Workshops og kurser
Vi fandt 88 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 88

Ofte stillede spørgsmål om Rom Familievenlige aktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Rom end Familievenlige aktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Rom må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Den lyserøde bus kørte cirka hvert kvarter. Var meget praktisk, fordi du går meget i Rom. Stoppestederne er ikke direkte foran alle seværdigheder. Normalt skal du gå 10 minutter fra stationerne. Men det er ikke dårligt. Skabelonen med GuideTicket fungerede godt. Billetterne sælges også på stedet ved busstoppestederne, men er normalt €1-5 dyrere. Det er derfor tilrådeligt at bestille det online.

Der er så mange ture at vælge imellem, hvilket var overvældende, men jeg tror, at enhver ville være en fantastisk oplevelse. Denne var en af de billigste sammenlignet med andre, og for værdien var den kort og sød og lærte så meget inden for 1,5 time! Det var så varmt, og guiden sørgede for, at vi altid holdt os i en vis skygge så meget som muligt. Vil helt klart anbefale!

Vi er i Rom i en måned, og vi tog den ene tur-retur (ingen hop-on-hop-off-mulighed) for at hjælpe os med at lære byen lidt bedre at kende på vores første dag. Selv uden hop-on-hop-off-oplevelsen så vi så meget og var i stand til at planlægge vores tur en smule bedre i de kommende uger. Det var sådan en fantastisk overkommelig mulighed for os!

Gigi gjorde et super godt arbejde, rigtig god rundvisning med mange sjove detaljer.

God oplevelse, fornuftig pris. Kan varmt anbefales