Tilføj datoer

RomVelegnet til grupper

Vores mest anbefalede Rom Velegnet til grupper

Colosseum, Forum og Palatinerhøjen: Skip køen-tur med guide

1. Colosseum, Forum og Palatinerhøjen: Skip køen-tur med guide

Start din rundvisning lige uden for det monumentale Colosseum, hvor du møder din guide. Her vil din guide, som er ekspert i romersk historie, give dig en introduktion til Romerrigets fineste arena. Udforsk det storslåede Colosseum, der engang havde 80 indgange og kunne rumme omkring 65.000 tilskuere. Hør om de spektakulære festivaler, som romerne afholdt, der kunne vare i op til 100 dage. Efter besøget har du tid til at tage billeder, forfriske dig og gå rundt på egen hånd. Herefter begynder den anden del af rundvisningen til Palatinhøjen og Forum Romanum. Udforsk Romerrigets sociale, politiske og religiøse centrum, hvor det romerske samfunds forskellige lag mødtes. Fordyb dig i de interessante ruiner på Palatinerhøjen under rundvisningen, og nyd den betagende panoramaudsigt over Colosseum. Under anden del af din rundvisning får du mulighed for at møde din anden guide, som er passioneret omkring det gamle Rom. Få mest muligt ud af din oplevelse ved at få 2 af de bedst vurderede guider til at føre dig gennem de områder, de kender bedst til.

Rom: Borghese Galleriet Entrébillet med ledsagelse

2. Rom: Borghese Galleriet Entrébillet med ledsagelse

Skip køen, og reserver en tidsbestemt plads til Borghese Gallery med denne adgangsbillet. Udforsk galleriet i dit eget tempo, mens du ser værker fra berømte kunstnere gennem århundreder. Borghese-galleriet, der huser adskillige mesterværker af kunstnere fra renæssancen, romersk tid og barok, er en af de mest populære attraktioner i Rom. Gå ikke glip af chancen for at udforske galleriet ved at reservere en tidsbestemt adgangsbillet. Galleriet ligger i kardinal Borgheseses hjem fra det 17. århundrede og rummer kardinalens livslange samling af kunst. Se kunstværker af Caravaggio, Titian, Canova, Raphael og Bernini, mens du går gennem det 2-etagers galleri.

Peterskirken: Guidet rundvisning med besøg til kuplen

3. Peterskirken: Guidet rundvisning med besøg til kuplen

Tag med på en privat eller delt rundvisning i Peterskirken, og oplev den ikoniske attraktion. Start din rundvisning med at gå op ad trappen til toppen af kuplen. Nyd kuplens indvendige mosaikker tæt på, mens din guide giver dig information om historien om denne kirke i renæssancestil. Fortsæt din opstigning til toppen af kuplen, og nå udsigtsdækket. Nyd den slående udsigt over Peterspladsen og Vatikanhaverne ovenfra. Se Rom fra en højde af 136 meter, og nyd Colosseum, Pantheon, Engelsborg og andre historiske steder. Herfra går du direkte ned i basilikaen og skipper de lange køer udenfor. Lad dig betage af det storslåede interiør, og hør, hvorfor kirken tog 150 år at genopbygge. Oplev det farverige marmor, de gyldne lofter og Michelangelos imponerende Pietà.

Rom: Skip køen til Colosseum, Forum og Palatinerhøjen

4. Rom: Skip køen til Colosseum, Forum og Palatinerhøjen

Oplev Roms Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen, og få fascinerende indsigter om byens historie. Skip køen til Colosseum, hvor din tur rundt i det gamle Rom begynder. Hør en introduktion til Colosseum. Få kendskab til bygningens utrolige konstruktion og hvorfor den betragtes som et teknisk vidunder den dag i dag. Læg mærke til de romerske tal over hver buegang, når du går ind. Udforsk Colosseums første og andet niveau, mens din guide fortæller historier om kejsere, gladiatorer og berømte kampe, der har gjort Colosseum til Roms mest berømte oldgamle monument. Med din nyerhvervede ekspertise om det gamle Rom går du gennem Forum Romanum og op på Palatinerhøjen. Passér Konstantinbuen, mens du lærer historien om Roms fødsel og dens legendariske tvillinger Romulus og Remus. Inde i Forum Romanum vil du passere Titusbyen, Vestalindernes Hus og gravstedet for Julius Cæsar – altsammen bygget på, hvad der engang var et stort sumpområde. Fortsæt til Palatinerhøjen, hvor du kan se ruinerne af de kejserlige paladser, hvorfra kejserne regerede byen.

Rom: Borghese Galleriet Guidet rundvisning med billetter

5. Rom: Borghese Galleriet Guidet rundvisning med billetter

Besøg et af de vigtigste museer i Rom, Borghese-galleriet, på en guidet rundvisning. Få mest muligt ud af din reserverede adgangsbillet, og spar dyrebar tid ved at springe køerne over. Lyt til din kunsthistoriske guide, der bringer mesterværkerne til live med fascinerende historier. Mød din rundvisningsguide uden for galleriet, og start med en kort introduktion til museet. Udforsk 20 rum fordelt på 2 etager. Nyd de overliggende fresker, romerske gulvmosaikker og storslåede skulpturer ved hvert eneste sving. Venter på at blive blændet af verdensberømte kunstværker fra Berninis fængslende "Apollon og Daphne" til Raphaels "Depositionen". Gå til Caravaggio-rummet og se på malerier som "David med Goliats hoved" og "Drengen med en frugtkurv".

Rom: Colosseum med adgang til gladiatorarenaen

6. Rom: Colosseum med adgang til gladiatorarenaen

Gå gennem bagdøren til Colosseum og gå lige ind på arenagulvet gennem porten opkaldt efter Libitina, begravelsesgudinden. Træd der, hvor døde gladiatorer og dyr engang blev båret væk. Mærk det gamle Roms majestæt under dine fødder, mens du går i fodsporene på dem, der kæmpede i gladiatorkampe. Oplev en fantastisk 360° udsigt over Colosseum. Se op på ruiner, der engang var fyldt med tusindvis af tilskuere. Tag fremragende billeder, da antallet af besøgende, som kan være der i et givet tidsrum, er begrænset. Udforsk området, som alle har adgang til, og som omfatter stueetagen, anden etage og en balkon med en forbløffende udsigt over Forum Romanum og Konstantinbuen. Træd op på podiet, der var reserveret de vigtigste romere, over hovedindgangen til arenaen, og mærk spændingen i amfiteateret. Lad din guide male et billede af fortiden med spændende historier og legender.

Rom: 24-, 48- eller 72-timers hop-on hop-off med audioguide

7. Rom: 24-, 48- eller 72-timers hop-on hop-off med audioguide

Oplev den evige stad om bord på en hop-on hop-off-sigthseeingbus med en 24-, 48- eller 72-timers billet. Kør forbi byens ikoner, stå af ved ethvert af de 8 stop, og hop på igen, når du vil fortsætte. Se alle Roms fantastiske seværdigheder på en fleksibel måde. Legender fortæller om Romulus, Remus og Roms 7 Høje. Idag er byen hjemsted for en af verdens største kirker, Peterskirken i Vatikanet, der ligger på en vidunderlig, elliptisk plads, det storslåede Colosseum, den filmiske Trevi-fontæne og den romantiske Spanske Trappe. Med dens livlige cafékultur og hyggelige trattoria'er formår Rom altid at inspirere. Hele rundturen tager 100 minutter, og du kan hoppe af ved følgende stop undervejs: Stoppesteder: Stop 1: Terminal A. Termini Marsala / Terminal B. Largo di Villa Peretti / Terminal C Piazza dei Cinquecento, på hjørnet af Via Cavour Stop 2: Santa Maria Maggiore Stop 3: Colosseum Stop 4: Circus Maximus Stop 5: Piazza Venezia Stop 6: Vatikanet  Stop 7: Trevi-fontænen  Stop 8: Piazza Barberini 1-dagsbillettens gyldighed udløber med dagens sidste bustur. Du kan dog ændre den fra en 1-dags til en 24-timers billet, hvor eksempelvis billetprisen udløber præcis 24 timer efter billetten blev ændret. For eksempel: En 1-dags billet bliver ændret til en 24-timers voucher mandag kl. 14.00. Før ville billetten have været gyldig indtil udgangen af den sidste bustur om mandagen. Efter ændring, vil billetten være gyldig indtil tirsdag kl. 14.00. Den samme logik gælder for 48- og 72-timers billetterne.

Rom: Skip køen til Colosseums arena og det gamle Rom

8. Rom: Skip køen til Colosseums arena og det gamle Rom

Spar kostbar tid ved at springe de lange køer til Colosseum over, og kom ind i verdens mest berømte amfiteater. Se en delvist rekonstrueret del af arenagulvet, og forestil dig, hvordan bygningen så ud i Romerriget. Følg din guide på en spændende rejse gennem monumentets historie, og kom helt tæt på de underjordiske kamre, hvor man holdt vilde dyr med det formål at levere blodtørstig underholdning. Gå ind gennem gladiatorporten, stå på arenaens gulv og se Konstantinbuen. Lær, hvordan bygningen blev bragt til live. Hør om de slag, der gennem tiden har fundet sted her. Få indblik i gladiatorernes virkelighed fra et unikt perspektiv. Besøg derefter Forum Romanum, som var centrum for det politiske og sociale liv i det antikke Rom.

Rom: Appian Way E-cykeltur med katakomber, akvædukter og mad

9. Rom: Appian Way E-cykeltur med katakomber, akvædukter og mad

Dit eventyr begynder tæt på St. Maria Maggiore, en af de smukkeste basilikaer i Rom. Første skridt er at vænne dig til din elcykel, før du tager af sted. Turen uden for centrum starter med udsigt til Colosseum, Circus Maximus og Terne di Caracalla. Når du har forladt den kejserlige by gennem Aurelian-muren, kører du langs de originale brosten på Via Appia Antica, vejen, der gjorde Rom stor. Historiske vartegn undervejs inkluderer Sankt Callixtus' katakomber, Massenzios villa og Cecilia Metellas mausoleum. Turen inkluderer et guidet besøg i katakomberne, og så er det tid til at nå de gamle romerske vandlinjer i Parco degli Acquedotti og Parco di Tor Fiscale. Din oplevelse fortsætter med et grillet måltid i skyggen af en vandkilde, der er elsket af nutidens borgere i Rom. Efter frokost er det tid til at gå tilbage gennem Caffarella-dalen med den fantastiske Ninfeo di Egeria.

Colosseum, Palatinerhøjen og Forum: Lille skip køengruppetur

10. Colosseum, Palatinerhøjen og Forum: Lille skip køengruppetur

Denne utrolige tur fører dig til hjertet af det gamle Rom, og giver dig mulighed for at udforske imperiets mest ikoniske monumenter. En erfaren turguide tager dig og gruppen med tilbage til tiden med gladiatorkampe på Colosseum. Guiden vil også afsløre hemmelighederne i Forum Romanum, som var det politiske og økonomiske centrum i byen, og dermed også i hele imperiet. Ingen tur i dette område ville være komplet uden at have udforsket Palatinerhøjen. Dette var det gamle Roms Beverly Hills, hvor kejsere og adelige boede, højt hævet over pøblen. Turens varighed er 2 timer og 30 minutter i alt.

381 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 24

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

The tour itself was great. Our guide, an older gentleman, was passionate about the stories he told. The accent in witch he spoke was also one of the great things. He was kind and had a cool sense of humour. We were 10 in our group and that was a perfect number. The audio was alright too. On our voucher it said we had to bring an ID - we didn’t show that anywhere! Also - we had to be at the check in 20 minutes before starting. Well - it might be typical Italian - but we didn’t get started til 10 min AFTER starting time (and that sorta irritated us)

We were on a guided tour in the Colosseum with the guide Marcius. The tour was very informative and for a tour around 3 hours it didn’t feel that long. I believe this is because as Marcius told us about the history, then he added a story to it, which felt very nice as you could “see” the old times and how it worked/looked. I would 100% recommend this tour and Marcius, as he is very passionate about his work and you can feel it. - If you have smaller children, then the Colosseum tour might be a little too long for them.

Super dygtig guide. Spændende og god guidning. Dejligt at springe de lange køer over. Det fungerede rigtig godt med audioguide.

Vi vidste ikke så meget i forvejen og havde ikke fået så meget ud af besøget uden hjælp fra Pauline.

A very stunning and beautiful place. The guide was excellent!