Tilføj datoer
Rom

For tilbagevendende rejsende

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Heldagsture
  • Eventyr
  • Workshops og kurser
Vi fandt 20 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 20

Ofte stillede spørgsmål om Rom For tilbagevendende rejsende

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Rom end For tilbagevendende rejsende?

Disse andre ting at gøre i Rom må du ikke gå glip af:

Hvilke Rom For tilbagevendende rejsende har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Strålende dagstur vores tour guide Luca var dejlig virkelig venlig og havde godt kendskab til de områder, vi besøgte og gjorde et fantastisk stykke arbejde med at holde os alle sammen! De virkelig dygtige chauffører gjorde et fantastisk stykke arbejde med at køre hele den vej i det varme vejr og køre rundt på disse veje op til Positano. Vores Pompeji tour guide var virkelig dejlig meget interessant at lytte til stedets historie. Stoppet i Positano var utroligt sådan et smukt sted, vi fik noget mad og en drink og gik en tur ned til havet, før vi vendte tilbage til bussen! Samlet set absolut værd at turen vil anbefale dens meget organiseret, og du lærer meget

Jeg rejste alene til Rom for en uge og tilmeldte mig denne begivenhed en fredag. Vi var 40-50 mennesker - super fedt. Alle er åbne for at møde nye mennesker og have det sjovt. Vi var tre steder. Vi startede med fri bar i en time og pizza. Der kunne de godt have sørget for, at der var mere end én bartender til så mange mennesker. Herefter tog vi på karaoke bar og sluttede af med en Rooftop natklub. Super fedt - og især som alenerejsende. Dog var der også rigtig mange kærestepar, vennepar osv., så alle kan vitterlig tilmelde sig og have det grineren.

Dejlig tur til Pompeji og Positano. Vi var i Peters kyndige hænder, som var venlig, humoristisk og god til overholde tidsplanen. Han havde en stor viden og delte flot ud af den. Anbefaler med glæde denne tur - jeg synes vi har fået fuld valuta for vores penge.

Bedste tur i Rom, guiden er en kæreste!!! Turen havde 1 times gratis drink og pizza til alle. Tak!

Super oplevelse og alle pengene værd, så hyggelig og lærerig aften.