Tilføj datoer

RomMuseer og udstillinger

Vores mest anbefalede Rom Museer og udstillinger

Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel: Entrébillet

1. Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel: Entrébillet

Tag på en bevægende rejse gennem kunst- og religionshistorien med skip billetkøen-entré til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel. Undgå de lange billetkøer, og nyd besøget i dit eget tempo.  Gå gennem "Sala a Croce Greca", og se kunstfærdigt udskårne sarkofager, der muligvis indeholder de jordiske rester af nogle af antikkens berømte konger og dronninger. Kig ind i maskekabinettet, eller besøg "Sala degli Animali", og se et virtuelt menageri af fantastiske dyr, både virkelige og opfundne. Gå gennem de øvre gallerier, herunder Galleria delle Carte Geografiche, hvor du kan se, hvordan kartografer har afbildet verden gennem tiden. Se mesterværker af renæssancens mestre i Rafaels stanzer, og tilbring lidt tid i Borgia-lejlighederne. Derefter er det tid til at nyde Michelangelos udsøgte Sixtinske Kapel, der er Vatikanets kronjuvel og måske en af verdens største kunstskatte.

Rom: Rundvisning i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

2. Rom: Rundvisning i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Få en rundvisning på et af kristenhedens helligste steder på denne guidede rundvisning til fods i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Besøg først Cortile della Pigna, Cortile del Belvedere, kortgalleriet, Candelabra-galleriet, Pio Clementino-museet, galleriet med vægtæpper, Raphaels værelser (kun på tidlige morgenture) og Det Sixtinske Kapel. Lad derefter en ekspertguide tage dig med til nogle af de store attraktioner samt til nogle mindre kendte steder, som andre turister ofte går glip af. Du vil også komme til at se andre gallerier i Vatikanets korridorer. Oplev Michelangelos "Pietà" i Peterskirken, inden din tur slutter i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Borghese Galleriet Entrébillet med ledsagelse

3. Rom: Borghese Galleriet Entrébillet med ledsagelse

Skip køen, og reserver en tidsbestemt plads til Borghese Gallery med denne adgangsbillet. Udforsk galleriet i dit eget tempo, mens du ser værker fra berømte kunstnere gennem århundreder. Borghese-galleriet, der huser adskillige mesterværker af kunstnere fra renæssancen, romersk tid og barok, er en af de mest populære attraktioner i Rom. Gå ikke glip af chancen for at udforske galleriet ved at reservere en tidsbestemt adgangsbillet. Galleriet ligger i kardinal Borgheseses hjem fra det 17. århundrede og rummer kardinalens livslange samling af kunst. Se kunstværker af Caravaggio, Titian, Canova, Raphael og Bernini, mens du går gennem det 2-etagers galleri.

Rom: Vatikanmuseerne, rundvisning i det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

4. Rom: Vatikanmuseerne, rundvisning i det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Opdag kunstsamlingen i Vatikanmuseerne på en tur med en kunsthistorisk guide, med valgfri adgang til Gandolfo-slottet. Gå gennem gallerierne og beundre mesterværker af Michelangelo inde i det sixtinske kapel. Mød din guide, en kunsthistoriker, der vil fortælle dig alt om de mesterværker, du vil støde på. Hør fascinerende fakta og historier, når du besøger Gallery of the Maps, Gallery of the Tapestries og Gallery of the Candelabra. Afrund turen med at møde vidunderne i det sixtinske kapel, komplet med freskomalerier af Michelangelo. Bliv forbløffet over at komme ansigt til ansigt med Michelangelos mest berømte kunstværk: Den sidste dom. Du kan også få mest muligt ud af din oplevelse ved at vælge muligheden for en ekstra indgangsbillet til Gandolfo-slottet og Peterskirken, som du kan besøge i dit eget tempo uden guiden.

Rom: Borghese Galleriet Guidet rundvisning med billetter

5. Rom: Borghese Galleriet Guidet rundvisning med billetter

Besøg et af de vigtigste museer i Rom, Borghese-galleriet, på en guidet rundvisning. Få mest muligt ud af din reserverede adgangsbillet, og spar dyrebar tid ved at springe køerne over. Lyt til din kunsthistoriske guide, der bringer mesterværkerne til live med fascinerende historier. Mød din rundvisningsguide uden for galleriet, og start med en kort introduktion til museet. Udforsk 20 rum fordelt på 2 etager. Nyd de overliggende fresker, romerske gulvmosaikker og storslåede skulpturer ved hvert eneste sving. Venter på at blive blændet af verdensberømte kunstværker fra Berninis fængslende "Apollon og Daphne" til Raphaels "Depositionen". Gå til Caravaggio-rummet og se på malerier som "David med Goliats hoved" og "Drengen med en frugtkurv".

Rom: Skip køen til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel

6. Rom: Skip køen til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel

Lav din egen rute med en heldagsbillet med skip køen-adgang, et kort og en kort orientering, så du kan nyde højdepunkterne i Vatikanmuseerne berømte samlinger i dit eget tempo. Start med at udforske områder, som de fleste turgrupper aldrig får at se, som malerierne i Pinacoteca-galleriet, og det etruskiske museum, eller brug tiden på at beundre synet af berømte steder som gården omkring Fontana della Pigna eller Galleria delle Carte Geografiche.  Ingen tur til Vatikanet er komplet uden et besøg til dets største stjerne: Det Sixstinske Kapel. Din billet inkluderer adgang til kapellet, og din orientering indeholder oplysninger om, hvad du skal kigge efter, når du besøger denne sande perle.

Rom: Billet til Borghese-galleriet, hvor man springer køen over

7. Rom: Billet til Borghese-galleriet, hvor man springer køen over

Book din billet til Borghese Gallery i Rom, og oplev værker af Bernini, Canova, Caravaggio, Tizian og andre mestre. Nyd godt af en eskorteret indgang, før du udforsker museet på egen hånd. Spar tid, når du går forbi de lange køer uden for galleriet og træder indenfor for at begynde at beundre de fængslende skatte, der er udstillet her. Mens du går, kan du forundres over den omfattende samling af skulpturer og malerier, herunder berømte værker som Caravaggios "Saint Jerome Writing" og Rafaels "Deposition". Før du går, kan du gå en tur rundt i haven og nyde udsigten over Piazza del Popolo.

Vatikanet og Det Sixtinske Kapel: Skip køen-billet med vært

8. Vatikanet og Det Sixtinske Kapel: Skip køen-billet med vært

Udforsk Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel uden at vente i de, for det meste, meget lange køer. Tag en rejse gennem de imponerende museer, hvor du vil finde en ren guldgrube af romerske statuer, renæssancemalerier og italienske kunstværker.   Oplev værker af Caravaggio og Titian og nyere kunstnere som Picasso og Rodin. Se, om du kan spotte Michelangelos selvportræt, der antyder at han hellere ville flås levende, end male i Det Sixtinske Kapel igen. Dette er virkelig en enestående samling af kunstværker, der er blevet erhvervet gennem årene. Du vil kunne opleve alt dette og meget, meget mere, med skip køen-adgang til det hele, så du undgår at spilde tid med at stå i kø.

Rom: Vatikanmuseer og billet til Det Sixtinske Kapel med pizza

9. Rom: Vatikanmuseer og billet til Det Sixtinske Kapel med pizza

Med denne oplevelse vil du smage et traditionelt stykke pizza og en sodavand, der er inkluderet i indgangen til Vatikanmuseerne. På et fast tidspunkt vil du kunne komme ind på Vatikanmuseet med skip-the-line-indgang, med hjælp fra personalet på stedet. Se alle de vidundere, der vises i dit eget tempo, efter din egen rejseplan. Se med dine egne øjne Det Sixtinske Kapel og dets vidunderligt dekorerede vægge, og se de spændende freskoer, malerier, skulpturer og meget mere. Du er velkommen til at udforske alle mesterværkerne i denne fantastiske skat til fulde. Når du er færdig på museerne, kan du hente din pizza og sodavand ved at bruge den voucher, du fik udleveret på mødestedet. Restauranten ligger kun 10 minutters gang fra museerne.

Vatikanet: Museum, Det Sixtinske Kapel og Basilika Fast Track Tour

10. Vatikanet: Museum, Det Sixtinske Kapel og Basilika Fast Track Tour

Oplev et niveau af ro ved at benytte dig af den guidede rundvisning, hvor du kan springe køen over og udforske Vatikanets fantastiske skønhed og gamle historie. Få chancen for at beundre de omfattende kunstsamlinger fra renæssancetiden, der tilhører den katolske kirke, og som har fået stor historisk og kunstnerisk betydning gennem årene. Gå rundt i Vatikanmuseet, udforsk de mest spektakulære rum og sofistikerede gallerier, og gå gennem de imponerende malerier i Galleriet af Kortgalleri . Lad dig hypnotisere af skønheden i det Sixtinske Kapel og beundre det ikoniske loft malet af Michelangelo vært for hans unikke mesterværker. Peter's Basilika, den største af alle kristenhedens kirker, hjemsted for de berømte mosaikker, Michelangelos Pietà og Berninis ikoniske Baldachin.

404 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 26

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Indgangen var super nem, der stod masser af guider der sørgede for at man ikke fik gik til den forkerte kø. Alt fungerede. Var dog ikke forberedt på hjemmefra, at man skulle have haft købt en anden billet for at få adgang til haverne.

Rigtig fin tur. Eneste minus var at lokalguiden i Pompeji ikke var ret god til engelsk og med mange mennesker var det svært at få det hele med. Guiden, der var med fra Rom var supergod.

Det er en helt særlig stemning af overdådig og genial udsmykning der omgiver kunstværkerne. Det er også meget overskueligt i forhold til mange andre

Det er simpelthen en oplevelse at se vatikan museet og det sixtinske kapel

Fantastisk meget at se tager Ca. 3 timer, alle pengene værd