Tilføj datoer
Rom

Dagsture

  • Guidede ture
  • Heldagsture
  • Private rundvisninger
  • Kombinationsoplevelser
  • Vandaktiviteter
Vi fandt 269 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 269

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.100 anmeldelser

Meget punktlig, venlig. Rosa er meget varm og tager sig af alle detaljer. Bruno, Pompeji-guiden, er også meget opmærksom og kender udmærket både Napolis og Pompejis historie. Det var en fremragende og uforglemmelig tur. Fuldstændig anbefalet. Det er hele dagen, du tager afsted kl. 7.30 og vender tilbage kl. 19.30, men det er besværet værd at tage afsted.

Ebike-turen tillod os at se Rom om aftenen, hvilket var smukt. Vi dækkede en masse jord og havde det rigtig sjovt at gøre det! Vores guide var sjov og gav os en god baggrund om steder, vi besøgte. Mad- og vinstoppet skuffede ikke! Jeg kan ikke anbefale denne tur nok! Stor værdi for pengene.

Denne tur var utrolig! Elias var en fremragende guide. Vi fik set så mange utrolige steder i Rom, cykelturen var sikker og for det meste væk fra hovedtrafikken, udsigten var spektakulær og vinen med charcuteribræt var sååå god! Samlet 10 ud af 10!

Rigtig fed oplevelse! Gode guider og smuk smuk vingård. Masser af gode fortællinger, god vin og god mad! Man går hverken sulten eller tørstig hjem!

Det var en meget vidende og fortællende guide, som jeg varmt kan anbefale.