Tilføj datoer
Rom

Ture for solorejsende

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Heldagsture
  • Private rundvisninger
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 21 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 21

Ofte stillede spørgsmål om Rom Ture for solorejsende

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Rom end Ture for solorejsende?

Disse andre ting at gøre i Rom må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 108 anmeldelser

Det var helt fantastisk. Vi var alle i 20'erne og 30'erne, alle ville bare have det sjovt og feste. Vi mødte så mange seje mennesker fra mange forskellige lande. De tre lokationer blev virkelig skilt ad af hele truppen.. På det første sted har du en time, drikkevarerne er gratis der, men du skal skynde dig, for vi er omkring 40 personer i baren sammen og alle ville have drinks på samme tid . Den "gratis pizza" er simpelthen på disken og alle, der er hurtige nok, kan tage et stykke. På det andet og tredje sted koster drinks omkring 10 €. Det tredje sted er ikke en klub, men en karaokebar. Derfor gik en del af gruppen tilbage til det andet sted, men klokken var alligevel allerede 3 om morgenen. I Rom lukker alle klubber kl. Bevis for imof og masker kontrolleres ingen steder, og i modsætning til beskrivelsen er antallet af deltagere ikke begrænset. Turen kan virkelig varmt anbefales

Havde en skøn tid. Jeg er meget glad for at rejse alene for enten arbejde eller fornøjelse, men lørdag aften fik jeg lyst til at møde nogle nye mennesker og holde en fest, så jeg reserverede dette, og jeg blev ikke skuffet. Jeg mødte andre singler, venner, par og større grupper, og alle så ud til at have det sjovt. Jeg vil anbefale til alle, især folk, der rejser alene. Inden for et par minutter efter ankomsten var jeg begyndt at chatte og følte mig hjemme. Endte med at have sådan en god aften. Dans, spil, gå rundt i en smuk del af byen, jeg ellers ikke ville have set med nogle nye venner. Hvad kan man ikke lide?! Værterne var sjove og satte en god atmosfære, Lorenzo var fantastisk. Det er altid godt at springe køen over, især når der er en stor gruppe. Og vi fik set en pyramide. Bare tilfældigt der som, ja, ingen big deal.

Enestående!!! Jeg gik med en ven, ingen af os havde haft mulighed for at prøve sådan en aktivitet før, vi var lidt nervøse. På mødestedet bød guiden os velkommen, han præsenterede sig meget venligt. I den første bar hyggede vi os, med spil og PIZZA, som i øvrigt var meget velsmagende, eller jeg var meget sulten hahahaha hahahaha. Gratis times drinks er fint. Den anden bar havde god musik og en meget god atmosfære, drinksene var lidt dyre til €10. Den tredje bar har to værelser, hvilket er værdsat af dem af os, der ikke kan lide reggaeton, drinks svarende til €10. I sidste ende havde vi en fantastisk tid, vores guide var altid opmærksom på os, og sørgede for, at gruppen er sammen og har det godt, og gav os anbefalinger. Jeg anbefaler det 100%. Bring i øvrigt penge til taxaen tilbage.

Jeg rejste alene til Rom for en uge og tilmeldte mig denne begivenhed en fredag. Vi var 40-50 mennesker - super fedt. Alle er åbne for at møde nye mennesker og have det sjovt. Vi var tre steder. Vi startede med fri bar i en time og pizza. Der kunne de godt have sørget for, at der var mere end én bartender til så mange mennesker. Herefter tog vi på karaoke bar og sluttede af med en Rooftop natklub. Super fedt - og især som alenerejsende. Dog var der også rigtig mange kærestepar, vennepar osv., så alle kan vitterlig tilmelde sig og have det grineren.

Bedste tur i Rom, guiden er en kæreste!!! Turen havde 1 times gratis drink og pizza til alle. Tak!