Tilføj datoer
Tenerife

Natur og adventure

Ofte stillede spørgsmål om Tenerife Natur og adventure

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Tenerife end Natur og adventure?

Disse andre ting at gøre i Tenerife må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Tenerife

Vil du se alle oplevelser i Tenerife? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Tenerife

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 5.564 anmeldelser

Det hele er sat professionelt op, vi var 4 par der kørte på vandscootere i par, der var en kort instruktion på engelsk, som egentlig er meget let at forstå, i forvejen. Billeder må kun tages med GOPro'en i de holdere, der er beregnet til dette formål og holdere, du har medbragt. Der vil dog blive taget billeder af alle, og også en kort video, som kan købes til sidst med en kølig drink efter eget valg. 20€ hvis du vil have alt. Jeg nød virkelig turen, jetskiene er velholdte og kører fantastisk. Guiden og alle ansatte er super flinke. Jeg kan kun anbefale turen til alle. Vi tog den 2 timers tur først om morgenen kl. 9:15. Vær ikke bange for at falde fra jetski langt ude på havet. Midt i turen vil der være en pause til svømning og snorkeloplevelse. Guiden kører hele tiden en båd foran. Hvor hurtigt du kan gå afhænger meget af havtilstanden.

førsteklasses guider, der instruerer godt, er i godt humør og har det sjovt med det, de laver. Ved første forsøg blev vi omfattende instrumenteret og sænket ned i vandet, men fordi bølgerne var for stærke, da vi kom rundt om den første gruppe sten ud i det åbne hav, blev turen aflyst. Sikkerhed først! Vi havde allerede kørt næsten 1 km og kostede nemt besætningen 1 time, men hele prisen blev refunderet fuldt ud. Dagen efter stod pengene på kontoen. Besætningen undskyldte tre gange, at de var ked af det, de var meget kede af, at de måtte aflyse det. Men vi kunne allerede så godt lide denne første kontakt med kanoen og besætningen? At vi turde gøre det igen 4 dage senere, selvom vi kom fra Santa Cruz fra nord.

hvide tenerife gjorde vores dag. besætningen var fantastisk, hjælpsom og sjov. de fandt alle de delfiner og hvaler der er. også de spillede lige den rigtige musik og havde meget effektiv lokkemad (grøn salat og løgringe?) til lokale fisk under svømme-/snorkelpause. katamaranen har en perfekt størrelse. du kan frit gå rundt, udforske båden og finde de mest behagelige steder at nyde bølgerne og solen - ikke så overfyldt som nogle af de større både.

Vi har set flere delfiner (50 meter fra os) og en skildpadde (når din hånd kan nås), men efter 2 timers kajaksejlads og snorkling blev vi havsyge, og vejen på stranden var forfærdelig for os (men det er ikke nogens skyld) . Servicen var fremragende, og jeg er tilfreds, men forvent ikke at svømme med skildpadder eller delfiner, da jeg forstod, er det ikke tilladt.

Meget flot, velorganiseret tur. Meget venligt team og information på forskellige sprog. Vi gjorde en 3 timers tur. Der var sandwich og diverse drikkevarer (alkoholiske og sodavand). Udover hvaler så vi skildpadder og der var stadig tid til at køle af i havet :) Vi havde en fantastisk eftermiddag og kan varmt anbefale turen!