Tilføj datoer

Sultan Ahmed-moskeen

  • Guidede ture
  • Flerdagesture
  • Heldagsture
  • Private rundvisninger
  • City-kort
Vi fandt 129 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 9

Andre seværdigheder i Sultan Ahmed-moskeen

Vil du se alle oplevelser i Sultan Ahmed-moskeen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sultan Ahmed-moskeen

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 3.754 anmeldelser

Jeg nyder at lære om et steds historie, kultur, tidligere kampe, disse forventninger blev opfyldt. Vores engelsksprogede guide, Cetin, delte årtusinders verdenshistorie gennem Istanbuls perspektiv. Selv den korte ventetid i kø for at udforske "legenden" (Hagia Sophia), var fyldt med kulturelle observationer, beskrivelser af livet i byen og et gennemtænkt kig ind i fremtiden. Stederne er fantastiske!

Hagia Sofia var virkelig en spændende oplevelse, ikke mindst pga. vores fantastiske guide Ali. Han var helt sikkert årsagen til, at turen blev perfekt. Han var en fantastisk formidler på Engelsk og han havde fuldstændig styr på sin historie. Selv da vi stod i den lange kø til Hagia Sofia fortalte han om Tyrkiets historie og styre. De bedste anbefalinger til vores guide Ali⭐️⭐️⭐️⭐️

Vores tur var fantastisk. Guiden var sjov, ekstrem viden og delte så meget historie med os på turen. Guiden gik ud over det og hjalp os med at reservere middag og reservere transport for os. Vi fik så mange fantastiske seværdigheder i Istanbul under denne vandretur. Hvilken smuk by. Det var en fremragende tur, jeg kan varmt anbefale det.

God guide! Let forståelig og meget havde meget viden også uden for emnet omkring de to mosker

Amazing to visit beautiful places! Our guide Ensar was also amazing. Thank you