Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Amsterdam

Kanaler breder sig på kryds og tværs i byen, som er kendt for kunst i verdensklasse, åbenhed og glade cyklister.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Amsterdam

Amsterdam: GVB-billet til offentlig transport

1. Amsterdam: GVB-billet til offentlig transport

Oplev Amsterdam uden stress med et ubegrænset rejsekort til alle offentlige transportnet, der drives af GVB i hele byen. Køb en billet, der gælder for en dag, eller en flerdagsbillet, der passer bedst til dine planer. Rejs med metro, sporvogne, busser og færger, og oplev byen som en lokal. Det er nemt at bruge din billet. Du skal blot downloade GetYourGuide-appen, når du scanner din e-billet. Brug ikke din e-billet i en PDF-læser, og brug ikke en printscreen, når du rejser. Hvis du gør det, risikerer du en dobbelt opkrævning fra dit bankkort! Din billet er gyldig fra det valgte tidsrum. Hvis du har yderligere spørgsmål, eller din billet ser ud til at være defekt, kan du nemt gå til et af de udpegede servicesteder.

Van Gogh-museet: Entrébillet

2. Van Gogh-museet: Entrébillet

Som en af Amsterdams mest populære attraktioner trækker Van Gogh -museet hvert år over en million besøgende. Med denne billet kan du opdage over 200 malerier, 500 tegninger og mere end 750 breve fra Van Gogh i dit eget tempo. Få adgang til en lang række permanente og midlertidige udstillinger. Med hjemsted for verdens største samling af Vincent van Goghs malerier transporterer Van Gogh -museet i Amsterdam besøgende på en fascinerende rejse gennem kunstnerens og hans samtidige liv. Museet introducerer den komplette historie: kunstneren, konteksten, Van Goghs personlige ambitioner, hans følelser, de myter, der omgiver ham, og hans indflydelse lige indtil denne dag. Van Gogh-museets samling indeholder verdensberømte malerier som solsikker, mandelblomst og kartoffelspiserne. Museet arrangerer også 3 midlertidige udstillinger hvert år. Van Gogh -museet har åbent 365 dage om året. Billetter er kun tilgængelige online. Gå ikke glip af det, bestil på forhånd. Besøgende kan opdage mere om Van Gogh og hans samtidige med multimedieguiden, der findes på 11 sprog. Med mere tid til at nyde inde i museet kan du dykke direkte ned i de fantastiske samlinger, der vises.

Amsterdam: Klassisk bådtur med ost og vin som tilvalg

3. Amsterdam: Klassisk bådtur med ost og vin som tilvalg

Slap af på en kanalrundfart gennem Amsterdams kanaler fra guldalderen, der er på UNESCO's liste over kulturarv. Se byens højdepunkter såsom Magere Brug (tynde bro), Red Light District og den gamle havn. Du har mulighed for at vælge standardtur eller en tur med ubegrænset lækker hollandsk ost, vin og andre drikkevarer. Gå ombord på skibet, og lad din lokale skipper fortælle dig om den lokale historie, mens du sejler forbi seværdigheder i bydelen Jordaan og Magere Brug på Amstel-floden. Beundr udsigten over dele af Red Light District, de tidligere sluser og den gamle havn. Tag billeder af søfartsmuseets statelige arkitektur og det prestigefyldteGouden Bocht-kvarter. Se stykker af historien, når du sejler forbi steder som Anne Franks hus. Stil din guide spørgsmål om byen, og få anbefalinger til ting at lave og spisesteder.

Heineken Experience: Entrébillet, præsentation og smagsprøve

4. Heineken Experience: Entrébillet, præsentation og smagsprøve

1867 var et fantastisk år for øl. Det var året, hvor Gerard Adriaan Heineken byggede et nyt bryggeri i hjertet af Amsterdam. I det pumpende hjerte af det gamle bryggeri kan du dykke ned en verden af Heineken øl.   På en 1,5-times selvguidet rundvisning lærer du mere om virksomhedens arv, bryggeprocessen, Heinekens innovation, og hvad der skal til for at servere en verdenskendt øl. Der vil være en kort præsentation på engelsk inde på fabrikken.   Opdag de 4 naturlige ingredienser, som bruges til af fremstille denne øl, og hør mere om mærkets sponsoraktiviteter indenfor Formel 1, UEFA Champions League og VM i rugby. Og som en passende afslutning på turen kan du hæve glasset sammen med nye venner.

Rijksmuseum Amsterdam: Entrébillet

5. Rijksmuseum Amsterdam: Entrébillet

Giv dig selv en vidunderlig dag på et af Amsterdams mest storslåede museer, Rijksmuseum, som ligger i hjertet af byen. Rijksmuseets internationalt anerkendte samling indeholder nogle af landets mest berømte værker, herunder historisk kunst af Rembrandt, Frans Hals, Van Gogh og andre. Besøgende kan beundre Rembrandts "Nattevagten", som står i en smukt oplyst sal, så de besøgende kan nyde hver eneste lille detalje. Blik også på 'Den jødiske brud'. Dette sidste maleri fik Vincent van Gogh til at græde, som efter at have besøgt Rijksmuseum kort efter åbningen skrev i et brev, at han gerne ville opgive ti år af sit liv for at sidde foran maleriet i to uger og kun spise en gammel brødskorpe. De besøgende kan forvente meget mere end blot malerier af hollandske mestre fra guldalderen. Rijksmuseets omfattende, stemningsfulde samling omfatter også Delftsk keramik, skulpturer, arkæologiske genstande, tøj, asiatisk kunst, tryk, genstande fra den hollandske søfartshistorie og mange andre kulturelt betydningsfulde genstande, som alle sammen på en levende måde fortæller 800 års hollandsk historie i en global sammenhæng. Og naturligvis er samlingen ikke frosset i tiden - nye genstande som f.eks. en Mondrian-inspireret kjole af Yves Saint Laurent fra 1965 kan også ses. Det største forsknings- og restaureringsprojekt nogensinde for "The Night Watch" er gået i gang. Det sker live på museet, og du kan være med og støtte projektet med en donation.

Amsterdam: Kanalrundfart i byen

6. Amsterdam: Kanalrundfart i byen

Nyd centrum af Amsterdam, som er på UNESCO's verdensarvsliste, på denne kanalrundfart i Amsterdam. Bliv forbløffet over de smukke kanalhuse fra det 17. århundrede, gamle købmandshuse fra den hollandske guldalder, charmerende broer og de hollandske cyklister. Gå om bord på en komfortabel båd og kør forbi Anne Franks hus og Westerkerk. Glid forbi mere end blot gamle bygninger, når du beundrer nye arkitektoniske mesterværker er blevet bygget langs Piet Heinkade på IJ-floden. Under din sejltur kan du afdække alt, hvad den hollandske hovedstad har at byde på, på 75 minutter. Hold dit kamera tæt på for at tage nogle misundelsesværdige billeder. Book din kanalrundfart i Amsterdam nu, og gå om bord på en af de berømte blå både. Se højdepunkterne i Amsterdam, og oplev byen, som den virkelig er. Nyd seværdigheder som Golden Bend, Overhoeks (byens nyeste kvarter), Musikbygningen i havnen og den imponerende kopi af et VOC-skib uden for Søfartsmuseet.

Upside Down Museum Amsterdam: Entrébillet

7. Upside Down Museum Amsterdam: Entrébillet

Sving dig ind i en verden, der vender på hovedet, og se Holland på en ny, moderne måde. Med 25 fordybende indstillinger har du chancen for at skabe det mest fantastiske indhold til sociale medier på hovedet. Tag fat i dine venner, og dyk ned i et hollandsk isbad, eller kør med metroen på hovedet. Dans til rytmen af dit eget stille diskobeat i en klub, der vender på hovedet, flyv væk i et ægte privatfly, og hop ned i en stemmeaktiveret LED-lys-kuglegrav med jacuzzi. Når du har skabt et forbløffende indhold, kan du slappe af i Upside Down Café, mens du nyder farverige sandwiches og søde sager. Nip til en berømt freakshake, før du tager hjem. På fredage og lørdage kan du nyde en fantastisk cocktailkombinationsbillet med live DJ's efter kl. 17.

Amsterdam: Kanalrundfart med luksusbåd og ubegrænsede drikkevarer

8. Amsterdam: Kanalrundfart med luksusbåd og ubegrænsede drikkevarer

Se Amsterdams maleriske vartegn ved vandet på et 100% elektrisk krydstogt. Få en fantastisk udsigt over byens berømte vartegn fra en åben båd, og oplev en afslappende måde at se på, fri for trafik. Lær informative og underholdende indsigter om stederne langs ruten. Se bygningerne fra det 17. århundrede, der ligger langs de berømte kanaler, samt nye stilfulde bygninger, der viser den indflydelsesrige by fra det 21. århundrede, som Amsterdam er blevet. Sejl forbi Hermitage Museum, og glid derefter forbi den tynde bro, det smarte Amstel Hotel og det charmerende kvarter Grachtengordel. Nyd en udendørs bådoplevelse på en solskinsdag, eller hold varmen med en beskyttende overdækning på køligere dage. I vintermånederne kan du slappe af på en lukket båd, der holder dig varm. Drag fordel af fleksibiliteten ved en engangsbillet, der kan bruges på en hvilken som helst af de krydstogter, der afgår inden for den time, du har booket. Vælg vores ubegrænsede drikkevarer, hvis du vil nyde vores udvalg af øl, vin og sodavand. Hvis du har valgt tilvalget uden drikkevarer, kan disse stadig købes om bord. Mellem november og februar bruger vi åbne både, når vejrforholdene tillader det, og skifter til lukkede både, når det er nødvendigt.

Amsterdam: Entrébillet til Icebar med 3 drinks

9. Amsterdam: Entrébillet til Icebar med 3 drinks

Med disse entrébilletter kan du nyde en forfriskende drink i 10 minusgrader på Amsterdams Icebar, som bogstavelig talt er byens "cooleste" bar. Få vintertøj på, en velkomstcocktail og 2 drinks efter eget valg under dit besøg. Når du har ombyttet din voucher og er blevet tildelt et tidsrum, kan du beundre dette værtshus, der næsten udelukkende består af is. Alt fra vægge og møbler til det glas du drikker af er lavet af naturligt is. Når du træder ind i baren, ser du først loungen, hvor du kan få en velkomst cocktail eller en øl, hvis du har lyst. Denne første del af Amsterdam Icebar er hyggelig og varm. Hop derefter i det udleverede vintertøj, og nyd det stemningsfulde lys og Icebarens isskulpturer. Vælg mellem 2 forskellige slags vodka, almindelig vodka, sambuca, rom, Heineken øl, eller appelsinjuice. Du kan blive i op til 20 minutter inde i isbaren. Du kan hænge ud i loungen, så længe du har lyst, og prøve et udvalg af lækre cocktails. Din oplevelse i den fantastiske Amsterdam Icebar fuldendes af den stemningsfulde belysning og den festlige dansemusik.

Amsterdam: Kanalrundfart om aftenen

10. Amsterdam: Kanalrundfart om aftenen

Oplev Amsterdams unikke skønhed om natten på et aftencruise. Beundr lysene, broerne og kanalhusene, og se en ny side af byen. Gå ombord på dit krydstogt og begynd din tur. Se den hollandske hovedstads statelige pakhuse fra det 17. århundrede glide forbi. Beundr de hundredvis af broer og ikoniske bygninger langs kanalerne, mens du sejler gennem byen og undrer dig over den oplyste Skinny Bridge. Nyd den smukke udsigt, og lyt til en audioguide med information om byen. Se det bedste, Amsterdam har at byde på, og fordyb dig i byen om natten, mens du nyder charmen ved et krydstogt med en familiedrevet virksomhed. Oplev en anderledes atmosfære i byen under nattehimlen. Tilføj en snackboks til din booking, og nyd lidt snacks og drikkevarer, mens du sejler. Nyd chips, popcorn, stroopwafels og saltede peanuts med en sodavand, øl eller et glas vin, mens du sejler gennem Amsterdams kanaler.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Amsterdam

Alle aktiviteter

801 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Amsterdam

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Amsterdam?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Amsterdam?

De bedste dagsture og -udflugter fra Amsterdam er:

Brugge

Andre seværdigheder i Amsterdam

Vil du se alle oplevelser i Amsterdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Amsterdam

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 174.636 anmeldelser

Et køb værd. For dem, der er vant til Paris, er det meget billigere og meget enklere. På den anden side, lidt oversættelse i stationerne (udgang er udgangen).

Vi gik der med vores 10 måneder gamle baby, og alle 3 af os elskede det. Jeg anbefaler denne aktivitet uden tøven

Perfekt aktivitet til at opdage alle hjørner af byen og deres historier. Meget behagelig selv om vinteren

Det er et must at have en billet til et bestemt tidspunkt. Museet er meget besøgt.

Ekstremt præcis, effektiv, punktlig, ren, funktionel, hurtig