Rhodos
Sightseeingture

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Rhodos

Vil du se alle oplevelser i Rhodos? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rhodos

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 21 anmeldelser

Billig og interessant tur, selvstyret til to kontrasterende steder. Filerimos smukke og så fredelige, vi havde en time der. Sommerfuglenes dal er naturen når det er bedst - virkelig en speciel oplevelse. Masser af trin, nogle ganske ru, men med gode gelænder. Det tager cirka 50 minutter at nå den dejlige cafe på toppen, og på det tidspunkt vil du helt sikkert have tjent et hvil! Vi er sidst i 60'erne/begyndelsen af 70'erne og klarede stigningen OK - men tag fornuftige sko og vand. Du behøver ikke en solhat til turen, da den er skraveret af træer. Vi havde to timer der.

Det var en super god og fornøjelig tur rundt i Rhodos by. Turen kan nemt gennemføres for børn på 10 og opefter. Det tager ikke lang tid at blive fortrolig med køretøjer, og det er nemt at komme rundt med. Du får set meget mere af byen, end man ville på egen hånd og gåben. Guiden var smilende, imødekommende, sjov og god til at fortælle om byen. Helt klart pengene værd og kan varmt anbefales.

Super!! Det skal du opleve. Du kan se hjørner af Rhodos, som du aldrig ville have set som en normal turist. Derefter en kompetent og meget nacn tur fra Michi. Vi er glade for at have reserveret denne ujævne tur. Absolut et must. Lækker frokost på en dejlig strand. Alt var perfekt.

Guiden vidste rigtig meget om historien og var samtidig sjov. Han gik med rundt efter endt tour og viste gode restauranter og en del af den gamle by, man ikke ser på touren. Alle pengene værd.

Vi havde en god tid på denne katamaran. Besætningen er virkelig rar. Og den sidste storslåede solnedgang.