Ting at foretage sig
Gran Canaria

Hvide sandstrande og krystalklart vand venter på denne solrige ø med fantastiske vandrestier.

Vores mest anbefalede ting at lave i Gran Canaria

Gran Canaria: Katamarankrydstogt på delfiner med snorkling

Gran Canaria: Katamarankrydstogt på delfiner med snorkling

Gå om bord på en katamaran i Puerto Rico de Gran Canaria, og tag ud i Atlanterhavet på jagt efter delfiner og hvaler. Beundr den maleriske udsigt over Gran Canarias kystlinje fra vandet, nyd gratis sodavand, og tag på snorkling eller svømning i havet. Dit krydstogt begynder med en bekvem afhentning fra dit hotel og transport til Puerto Base-havnen, hvor du går om bord på din båd. Derefter sætter du sejl for at udforske farvandene ud for Gran Canarias kyst, hvor du går på jagt efter delfiner, grindehvaler, vågehvaler og meget mere. Se med fra dækket eller gennem glaspanelerne under dæk og hold øje med disse storslåede dyr og andet vandliv. Gør dig derefter klar til at opleve havet på første hånd, når din båd ankrer op i en af de små bugter langs kysten. Gå en tur i vandet, nyd lidt snorkling, eller gør brug af rutsjebanen om bord. Hvis du foretrækker ikke at blive våd, kan du bare læne dig tilbage og slappe af, beundre udsigten og nippe til en gratis sodavand. Bragt ca. 45 minutter med at nyde havet, inden dit krydstogt fortsætter med en hjemrejse til havnen. Her venter din bus på dig og kører dig tilbage til din indkvartering.

Maspalomas: Guidet kameltur i Maspalomas' sandklitter

Maspalomas: Guidet kameltur i Maspalomas' sandklitter

Kør gennem Maspalomas bølgende klitter på kamelryg og beundre Gran Canarias unikke landskab. Nyd støtten fra dine Sahawari-guider under din 30-minutters oplevelse. Føl dig som en ørkenspejder, når du rider på en blid kamel langs Maspalomas' tilsyneladende endeløse klitter. Kamelerne er udstyret med komfortable 2-personers sadler, så du ikke behøver at ride på pukkelen. Turen på disse blide giganter varer i omkring 30 minutter, og du vil blive ledsaget af saharawi-guider. Nyd denne unikke måde at opdage Gran Canarias ørkenlandskaber på.

Gran Canaria: Poema del Mar Spring over køen-billet

Gran Canaria: Poema del Mar Spring over køen-billet

Besøg Poema del Mar, og oplev den blå planets spektakulære biodiversitet. Fordyb dig i 35 forskellige ferskvands- og marine økosystemer og forundres over den farverige mangfoldighed af liv. Nyd en unik oplevelse gennem utallige arters levesteder med alle deres kuriositeter og evner. Udforsk Amazonas, havets dybder og dets fluorescerende koraller, deltaer, strande og mangrover. Oplev La Jungla - et lysende rum, der genskaber den makrotermiske jungle i den intertropiske zone Barro Colorado i Panamakanalen. Nyd den ekstraordinære biodiversitet, der manifesterer sig i et uendeligt antal plantearter. Dyk ned i Arrecife og gå rundt i en stor cylinder med over 400.000 liter vand, der viser mange farver koraller og fisk. Udforsk det genskabte koralrev og opdag forskellige arter af fisk og elasmobranchier, der er typiske for Indo-Pacific. Dyk ned i det dybe hav - en unik udstilling, der tilbyder et perspektiv med flere observationspunkter ind i det dybeste hav. Overvåg havets vidundere i dybet og omkring 3 000 eksemplarer af op til 40 forskellige arter, der svømmer i det mørke vand. Udforsk El Veril - en udstilling, der viser mange arter fra De Kanariske Øer. Dette særlige akvarium, der har form som en slags hvælving, giver de besøgende indtryk af næsten at kunne røre ved et økosystem, som er meget vanskeligt at observere i naturen.

Puerto de Mogán: Undervandsbådstur

Puerto de Mogán: Undervandsbådstur

Opdag havbunden i Puerto de Mogán om bord på Golden Shark på en ubådstur. Udforsk verden under bølgerne, og se manøvrerne, når du dykker og dukker op til overfladen, med tv-skærme til rådighed for hver passager. Nå dybder på 25 meter uden at opleve nogen ændring i trykket. Forundres over Atlanterhavets utrolige levesteder og økosystemer. Driv forbi skibsvrag på havbunden, og beundr unikke undervandsformationer. Nyd en tur, der er egnet til alle, og tag unikke billeder. Ved afslutningen af din tur går du fra borde ved afgangsstedet.

Gran Canaria: Bananverden guidet tur og smagning

Gran Canaria: Bananverden guidet tur og smagning

Oplev den lækre bananafgrøde på bananplantagen Hacienda La ReKompensa på Gran Canaria. Tag en tur rundt på området med en turguide for at lære om gårdens historie, og prøv bananafgrøden samt andre produkter som syltetøj, juice og vin. Start din rundtur på Hacienda La ReKompensa med at se landbrugsjorden, hvor der vokser mere end 7.000 bananplanter, 150 avocadotræer og mange andre frugttræer. Udforsk alle højdepunkterne på det 56.000 kvadratmeter store område. I Banana World kan du lære om dyrkningsteknikker og bananproduktionens historie på De Kanariske Øer. Sørg for at nyde museets smukke udsigt over havet og øens landbrugsjord. Til sidst kan du besøge fortolkningscentret og butikken, som ligger i et restaureret kanarisk hus fra 1804. Prøv et udvalg af lokale håndværksprodukter, der indeholder kanariske bananer, f.eks. syltetøj, banankvæde og bananvin, samt kosmetiske produkter.

Maspalomas: Adgangsbillet til vandlandet Aqualand Maspalomas

Maspalomas: Adgangsbillet til vandlandet Aqualand Maspalomas

Nyd en sjov dag for hele familien i Aqualand Maspalomas, det største vandland på Gran Canaria. Tag på over 40 forskellige rutsjebaner, kom tæt på søløverne med den valgfrie søløveoplevelse, og slap af i vished om, at børnene har det sjovt i børneparken. Aqualand Maspalomas har mere end 40 vandrutsjebaner at vælge imellem, så der er masser af familievenlig sjov og en række aktiviteter for alle aldre at nyde. Både voksne og børn kan rutsje på vandparkens skøreste rutsjebane, Anacondaen, eller udfordre hinanden til et kapløb på vandparkens rutsjebaner med flere baner. Der er mere end nok til at fylde en hel dag med sjov i vandet. Polynesia park og haver er parkens aktiviteter på land, mens de hjemmehørende søløver tilbyder en interaktiv oplevelse med de venlige havpattedyr (mod ekstra betaling og uden garanti for tilgængelighed). Nyd øjeblikke af afslapning, mens du ser de små have det sjovt i børneparadiset, vandparken, der lover eventyr. Solstole, parasoller, skabe og fast passes kan købes i parken mod et tillægsgebyr.

Guidet buggy-tur på Gran Canaria

Guidet buggy-tur på Gran Canaria

Oplev Gran Canaria fra et andet perspektiv på en buggy-køretur langs nogle af øens eventyrlige veje. Lad dig betage af de imponerende naturlandskaber i Fataga. Den guidede tur starter med, at du tager til Ayagaures-dalen. Kør til Pedro Gonzales-udkigsposten, og nyd en panoramaudsigt over området. Få en fantastisk udsigt over Ayagaures-dalen med dens reservoir og de omkringliggende bjerge. Fortsæt langs asfalterede veje, og udforsk flere spændende kløfter. Se de imponerende bjerge og charmerende landsbyer i den sydlige del af Gran Canaria. Oplev reservoirer og Fataga-dalen. Tag til nogle af de smukkeste udsigtspunkter på Gran Canaria på en omfattende 2-timers buggytur gennem den imponerende sydlige halvdel af øen.

El Salobre: Hesteeventyr med transfermuligheder

El Salobre: Hesteeventyr med transfermuligheder

Break ud på en ridetur på Gran Canaria i 1 time eller 2 timer, afhængigt af den valgte mulighed, med en instruktør og alt sikkerhedsudstyr inkluderet. Mød din hest, med ledsagere, der passer til alle aldre og niveauer af ridningsevner. Opgrader ved at vælge hoteltransfer. Start med at stifte bekendtskab med dine sikkerfodede og blide heste med ledsagere, der passer til alle aldre og niveauer af ridekompetence. Sammen med din guide kan du begive dig ud på bjergstier og opleve Gran Canarias smukke og barske vulkanske landskab. Se tropiske plantager, synet af store sandklitter i det fjerne, og beundr udsigten til Maspalomas-stranden. Ankomst tilbage til ranchen, hvor du kan købe en forfriskende drink og nogle snacks. Du er velkommen til at besøge gårdens dyr, der bor på stedet, inden din aktivitet slutter.

Gran Canaria: Krydstogt på delfiner og hvaler

Gran Canaria: Krydstogt på delfiner og hvaler

Nyd en tur langs farvandene omkring Gran Canaria, og se delfiner og hvaler helt tæt på på et delfin- og hvalsafari. Slap af om bord, og tag billeder af det idylliske landskab undervejs på turen. Kom så tæt som muligt på de majestætiske delfiner, mens du er på båden, så du kan opleve deres naturlige levested på en intim måde. Du kan tage billeder, mens du ser hvaler og delfiner lege. Læn dig tilbage og nyd oplevelsen med forfriskninger købt fra den bar, der er tilgængelig om bord - og tag børnene med til en sjov familieudflugt.

Fra Puerto Rico de Gran Canaria: Krydstogt med delfinobservation

Fra Puerto Rico de Gran Canaria: Krydstogt med delfinobservation

Tag ud på en rejse fra Puerto Ricos havn for at se hvaler, delfiner og andre havdyr i deres naturlige habitat i Atlanterhavet. Kom helt tæt på dyrene fra din båd med glasbund og ubegrænsede drikkevarer. Sejl langs øens sydvestlige kyst på jagt efter havpattedyr, og nyd godt af den venlige flersprogede besætnings service og ekspertise. Få opdaterede oplysninger om observationer og forskellige arter. Få adgang til en båd udstyret med en stor glasbund i begge køl for at opleve livet under havets bølger uden at blive våd. Mød en stor mangfoldighed af dyr, herunder grindehvaler, tudsehornsdelfiner, grønne skildpadder og flyvende fisk.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Gran Canaria

Alle aktiviteter

231 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Gran Canaria

Store seværdigheder i Gran Canaria

Ting at lave i Gran Canaria

Byer i Gran Canaria

Andre seværdigheder i Gran Canaria

Vil du se alle oplevelser i Gran Canaria? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Gran Canaria

Samlet bedømmelse

4.5
(11.346 anmeldelser)

parken var en dejlig dag ude den åbner kl. 10. vi ankom omkring kl. 11.00, det begyndte at blive travlt. vi fandt et dejligt sted ved siden af bølgebassinet og satte vores plads op der. Der var masser af kanaler og masser af ting at lave som massage og hårfletning. Maden var dejlig en stor restaurant, hvor vi fik en kyllingeburger og chips. Jeg vil anbefale dette vandland til alle, der ønsker at lave en sjov aktivitet i Maspalomas

Rigtig god service. Kan varmt anbefales, også selvom du ikke har erfaring med heste. Personalet er meget hjælpsomme, hvis du føler dig utryg, og sørger for du får en god oplevelse alligevel. 😊 Det er en lille perle udenfor turistområdet. Vær obs på transporten frem og tilbage. Men helt sikkert et besøg værd. 👍🏻😃

Virkelig fantastisk tak til guide Chano (tror jeg!) & chauffør, SuperMarco for en virkelig mindeværdig dag, som gav mig mulighed for yderligere at værdsætte Gran Canarias skønhed. Utrolige seværdigheder, betagende natur og interessante fakta om vores tur. Højt anbefalet

Fantastisk mulighed for at se rundt på øen, hvis du er bekymret for transport osv. Mødte nogle fantastiske mennesker og nød virkelig seværdighederne og maden. Masser af stop for dem, der elsker et vidunder og masser af steder til billeder. Kunne ikke anbefale dette mere.

Vi så en masse delfiner, det var virkelig fantastisk! Sikkert 80-100 med masser af babyer.