Vores mest anbefalede ting at gøre i Luxembourg

Fra Bruxelles: Luxembourg-tur med besøg i Dinant

1. Fra Bruxelles: Luxembourg-tur med besøg i Dinant

Oplev storhertugdømmet Luxembourg på en heldagstur fra Bruxelles, og rejs gennem de naturskønne Ardennerskove undervejs. Forsæt til byen Luxembourg, hovedstaden i storhertugdømmet. Her tager din guide dig til Kirchberg-kvarteret, hjemsted for mange af den Europæiske Unions bygninger såsom den Europæiske Domstol og Europa-Kommissionen. Gå en tur i gaderne i den gamle bydel, og oplev den imponerende Notre-Dame katedral, et smukt eksempel på sengotisk arkitektur med renæssancedekorationer. Der er tid til at nyde storhertugens palads og se byens befæstninger, da du får tid på egen hånd i byens centrum. Efter fritiden i byen, kan du besøge den flotte landsby Dinant med dens kollegie fra det femtende århundrede, dens citadel og dens lille saxofonmuseum (valgfrit). Vælg mellem en privat og en delt tur.

Luxembourg: Hop On Hop Off City Line

2. Luxembourg: Hop On Hop Off City Line

Opdag den historiske og pulserende Luxembourg By på en dobbeltdækkerbus-tur. Læn dig tilbage og slap af, mens bussen kører dig til nogle af byens mest bemærkelsesværdige områder med en audioguide om bord. Mød chaufføren på den berømte Boulevard de la Pétrusse, busstoppested Luxembourg Spuerkeess, i nærheden af den ikoniske bygning Spuerkeess Bank. Tag plads indenfor eller gå op på øverste dæk for at få en panoramaudsigt. Sæt dine medfølgende hovedtelefoner på, og lyt til informative kommentarer og sjove fakta om de berømte steder, du kommer forbi. Mens du kører, kan du beundre skønheden og fortryllelsen ved Luxembourgs hovedstad. Før forbi byens smukke seværdigheder, kør gennem det pulserende centrum af Luxembourg, og tag et billede af den tidligere Arbed-bygning. Beundr Gëlle Fra-monumentet, der er kendt som den gyldne dame på forfatningspladsen, og kør over storhertuginde Charlottes røde bro. Kender du ikke City Line's ruteplan? Hop på og hop af ved et af rundvisningsstoppestederne langs ruten: 1. Udgangspunkt: Boulevard de la Pétrusse (busstoppested Luxembourg-Spuerkeess) 2. Gare centrale - Quai 105 3. Gare centrale Rocade - Quai 3 4. Fondation Pescatore - Quai 1 5. Philharmonie / Mudam 6. Kirchberg Roud Bréck - Pafendall - Quai 3

Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

3. Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

Gør din rejse problemfri med din praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i de 42 mest besøgte regioner i Europa og Storbritannien. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsindstillinger og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, når du er på farten. Når de er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Dækning i Østrig, Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Gibraltar, Gibraltar, Island, Irland, Island, Irland, Italien (herunder San Marino og Vatikanet), Jersey Island, Kasakhstan, Letland, Litauen, Kroatien, Liechtenstein, Luxembourg, Letland, Litauen, Liechtenstein, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Også Malta, Nederlandene, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Usbekistan, Nordirland, Det Forenede Kongerige og Nordirland er omfattet. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, skal du tjekke med vejledende foto for berettigelse. APN (Access Point Name): internet Lokal operatørinformation: UK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Luxembourg: Højdepunkter - Selvledende snusejagt og rundvisning med guide

4. Luxembourg: Højdepunkter - Selvledende snusejagt og rundvisning med guide

Lær Luxembourg at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. Nyd en ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn, eller en aktivitet, der kan være en fantastisk teambuilding-oplevelse. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobile enhed, kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Luxembourgs vigtigste seværdigheder til fods. Ved hvert stop kan du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre den næste destination i byens sightseeing-spil. Start din tur ved monumentet for Dicks og Lentz. Besøg den verdensberømte Place d'Armes. Tag billeder på den centrale Place Guillaume II og beundre det eventyrlige Grand Ducal Palace. Lær om den mirakuløse Michaelskirche. Se Luxembourgs første monument til ære for ofrene for Holocaust. Beundre den fantastiske arkitektur i Luxembourgs egen Notre Dame-katedral. . Krigsmindesmærket Monument du Souvenir vil være dit næste skridt, mens prikken over i'et på denne unikke tur vil være Adolphe-broen. På hvert stop kan du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre turens næste destination. Når du går gennem byen, kan du til enhver tid sætte spillet på pause for at holde en pause, tage de perfekte billeder, spise frokost eller besøge et museum. Du kan vælge at fortsætte turen senere eller gemme resten til en anden dag.

Luxembourg: Natur, historie og slotte Heldagstur

5. Luxembourg: Natur, historie og slotte Heldagstur

Stig ombord på en dagstur og oplev Luxembourgs historie fra middelalderen til nutiden ombord på en moderne cabrioletbus. Se den østlige region, Mullerthal, med sit charmerende vandfald og vandresti, beundr middelalderslottet i Vianden, og besøg Echternach, landets ældste by. Dagens program: 1. Mullerthal-stien og Schiessentümpel: Se vandfaldet Schiessentümpel med sine tre vandstråler på den sorte Ernz. Tag billeder på det mest fotograferede sted i regionen, Luxembourgs lille Schweiz, som vi ynder at kalde det. Vianden Slot Udforsk den nordlige del af Luxembourg, en region fuld af stejle dale og betagende udsigter. Oplev middelalderbyen Vianden og dens imponerende slot, der tiltrækker tusinder af besøgende hvert år. Beundre det imponerende slot, der har udsigt over byen og bymuren med sine befæstede tårne. Under dette stop har du fri tid til at besøge seværdighederne. Vi anbefaler, at du medbringer en snack eller en sandwich, hvis du ikke vil spilde tiden på en restaurant. Ellers kan tiden for besøget blive for kort. Den gamle bydel i Echternach: Byen Echternach, det historiske og kulturelle centrum i regionen, blev grundlagt i 698 af benediktinermunken Willibrord og er den ældste by i Luxembourg. Beundre de smukkeste steder og bygninger, som St. Willibrord Basilica, klosteret og markedspladsen. Efter besøget i Echternach vender du tilbage til dit oprindelige udgangspunkt på Boulevard de la Pétrusse i Luxembourg by.

Luxembourg: Guidet byvandring med vinsmagning

6. Luxembourg: Guidet byvandring med vinsmagning

Opdag de mest mindeværdige seværdigheder i Luxembourg by med en lokal guide, og prøv luxembourgske vine under turen. Udforsk byens centrum og gamle bydel til fods, og smag mousserende og hvidvin. Efter at have mødt din guide, tager du ud gennem byen for at se Luxembourgs seværdigheder som Place d'Armes, Place Guillaume II, Chemin de la Corniche, Grand Ducal Palace og meget mere. Under turen vil guiden give dig 1 glas crémant (mousserende vin fra Luxembourg) og 1 glas hvidvin fra Luxembourg.

Fra Bruxelles: Guidet dagstur til Dinant og Luxembourg

7. Fra Bruxelles: Guidet dagstur til Dinant og Luxembourg

Vi forlader Bruxelles om morgenen og kører med bus til Luxembourg City. Vi passerer den smukke by Dinant ved Meuse-flodens bredder, en by, der er kendt for sin musik, historie og øl, hvor du får lidt tid til at nyde byen på egen hånd. Fortsæt turen til Luxembourg og oplev Place d'Armes, der blev grundlagt af spanierne i 1671, hvor du kan nyde den livlige stemning på de typiske restauranter og caféer. Gå ned ad en berømt passage for at nå Luxembourgs rådhus på Place Guillaume II, og fortsæt derefter til Notre-Dame-katedralen fra det 17. århundrede i hjertet af Ville Haute. Udforsk den gamle bydel, udkigsposten på Chemin de la Corniche, og oplev det magiske kvarter Grund. Få lidt fritid til at shoppe, spise og udforske i dit eget tempo, inden busturen går tilbage til Bruxelles.

Det bedste af Luxembourg By: Guidet E-Bike Tour

8. Det bedste af Luxembourg By: Guidet E-Bike Tour

Begynd ved mødestedet i hjertet af byen. I selskab med en flersproget guide kan du tage af sted for at opleve de smukkeste steder i hovedstaden på en enkelt cykeltur. Flyv rundt på nogle elcykler af nyeste generation for at komme fra det ene sted til det andet uden at blive for træt, for denne tur omfatter ingen bakker ... eller næsten ingen. Udnyt elevatorer og funiculars til at bevæge dig op ad bakke. Være fordybet i byens grønne hjerte, Petrusse-dalen med dens mange muligheder for at slappe af i grønne områder fra byens centrum. Herfra bliver du ledt til Grund, hvor du tager elevatoren til plateauet St. Esprit og den retslige by - Cité Judiciaire. Tur langs det storhertugelige palads til det historiske centrum og dets urtemarked. Fra Bock-klippen, kendt som "Bockfiels", har du en vidunderlig udsigt over Grund og Neumünster-klosteret, som du når på cykel lige efter. En lille sti langs Alzette fører dig til Rives de Clausen, der er et populært sted for luxembourgere at gå på natteliv. Fortsæt i Pfaffenthal, indtil du når til kabelbanen, der fører dig op til Kirchberg. Gå ud ved foden af de europæiske institutioner. Selv denne imponerende gyde har sin egen lille park, som du kan krydse på cykel og derefter opleve de vigtigste bygninger i Luxembourgs finanscentrum. Velkommen til Kirchberg. Denne bydel kombinerer modernisme og oldtid, og intet fremhæver dette faktum bedre end Mudam. Storhertug Jean-museet for moderne kunst blev bygget på et tidligere militærfort, der skiller sig ud med sine imponerende glasflader på de gamle mure fra det 19. århundrede. Når du er kommet igennem, skal du gå tilbage ned til Pfaffenthal for at tage panoramavindueselevatoren til Pescatore Foundations haver. Nå byparken og dens "Kinnekswiss", der annoncerer afslutningen på e-bike-turen gennem hovedstaden. Guiden er med dig under hele turen og svarer gerne på dine spørgsmål.

Europa Data eSIM: 0,5 GB/dagligt til 20 GB-30 dage

9. Europa Data eSIM: 0,5 GB/dagligt til 20 GB-30 dage

Meddelelser om køb -Dataplanens gyldighed starter med det samme, når eSIM er installeret. -Sørg for, at din telefon er låst op af din operatør, og at dens operativsystem er kompatibelt med eSIM. Hvis du ikke gør det, kan det resultere i aktiveringsfejl, og der vil ikke blive givet refusion. -iOS kræver version 12.1 eller nyere; bemærk, at iPhones, der sælges i Kina, ikke understøtter eSIM, og at visse mobiltelefoner, der sælges i Hongkong og Macao, ikke understøtter eSIM. Europa Ubegrænset forudbetalt data-roaming eSIM 1. Ubegrænset data 0,5 GB/1 GB/2 GB - (daglig nulstilling hver 24. time, hastigheden reduceres til 128 kbps efter overskridelse af dataplanen) 2. Ubegrænset 3 GB/5 GB/10 GB/15 GB/20 GB højhastighedsdata (hastigheden reduceres til 128 kbps efter overskridelse af dataplanen). Dette eSIM er kun til data. Det inkluderer ikke et telefonnummer til at foretage telefonopkald eller sende SMS-beskeder. Bemærk, at iPhones, der sælges i Kina, ikke understøtter eSIM, og at visse mobiltelefoner, der sælges i Hong Kong og Macao, ikke understøtter eSIM. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte kundeservice, helst før du booker. Refundering eller afbestilling i henhold til GYG's politik. Du kan installere eSIM før du rejser (før din flyrejse) eller på din destination, når du har brug for det. eSIM kan kun installeres én gang. Du må IKKE SLETTE/FLYTTE dit eSIM fra din enhed efter en vellykket installation. Udløbsdato - 45 dage fra købsdatoen.

Luxembourg by: Bedste guidede vandretur

10. Luxembourg by: Bedste guidede vandretur

"Wëllkomm zu Lëtzebuerg, velkommen til Luxembourg" Selv hvis du kun har et par timer i vores smukke land, er denne tur nok til at nyde byens skønhed. Under hele turen vil besøgende blive ledsaget af en kyndig guide, der vil give interessant indsigt og historiske fakta om byen og dens vartegn. Besøget starter i byens centrum, hvor du vil gå gennem maleriske gader og pladser. Se gamle kirker, det kongelige palads og den betagende udsigt fra murene i den gamle fæstning. Derefter bevæger du dig ned i dalen, hvor du dykker ned i stilheden i det tidligere Neumünster Abbey, som blev brugt som fængsel for mandlige indsatte indtil 1980. Hør nogle historier om grundlæggelsen af storhertugdømmet og dets grundlægger Siegfried samt om oprindelsen af det luxembourgske sprog. Lær om de underjordiske tunneler, også kendt som "Casemates", sammen med vittigheder og legender om byen. Til sidst kan du tage en pause og nyde muligheden for at stille spørgsmål eller tage gode billeder. Senere vil din guide tage dig tilbage til det samme sted, hvor turen startede.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Luxembourg

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Luxembourg

Alle aktiviteter

51 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Luxembourg

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Luxembourg

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Luxembourg?

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Luxembourg?

Andre seværdigheder i Luxembourg

Vil du se alle oplevelser i Luxembourg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Luxembourg

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 1.006 anmeldelser

Great trip. Great guide. The radios for translation were a bit scrabbly tho, so some bits didn't go through all that well