Tilføj datoer

BarcelonaVelegnet til grupper

Vores mest anbefalede Barcelona Velegnet til grupper

Barcelona: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

1. Barcelona: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

Se Barcelonas højdepunkter på en hop-on-hop-off-tur i en dobbeltdækkerbus. Få adgang til to ruter med én billet for en komplet sightseeingoplevelse. Hver rute har en varighed på cirka 2 timer. Få et gratis kort, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvor du vil hen, og lyt til en audioguide. Ud over det åbne øvre dæk har busserne også et elektrisk tag på øverste dæk, der kan benyttes i tilfælde af regn. Busserne er egnet til bevægelseshæmmede personer og er udstyret med anatomiske sæder og opvarmning på begge dæk. Der er også en billetkontrollør om bord, der kan hjælpe dig med alt, du måtte have brug for. Østruten • Plaça de Catalunya • Port Vell • Museum for Cataloniens historie • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou - Zoo • Teatre Nacional - Auditori • Glories- Torre Agbar • Sagrada Familia-katedralen • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Vestruten • Plaça Catalunya • Triumfbuen • El Born- Ciutadella-zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Mnac (Museo Nacional de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Spotify Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Barcelona: Spring køen over på Picasso-museet med en guidet tur

2. Barcelona: Spring køen over på Picasso-museet med en guidet tur

Spring køerne over og dyk ned i Picassos historie og arbejde med en ekspertguide. Udforsk Pablo Picassos formative år, og opdag den unge kunstners genialitet ved at beundre de 4.251 stykker, der udgør den permanente samling. Mød guiden ved museets indgang, og efter en kort forklaring kan du beundre samlingen og den midlertidige udstilling, der giver en grundig kronologi over Picassos udvikling som kunstner. Beundre arbejde fra hans tidlige dage i Barcelona gennem hans store senere perioder, og besøg mesterværker som "Science and Charity", "Royan" og "Las Meninas", en nyfortolkning af Velazquez-maleriet af samme navn. Picasso-museet, der åbnede i 1963, afslører også kunstnerens dybe forhold til Barcelona: et intimt forhold, der blev formet i hans ungdom og fortsatte indtil hans død. Diskussionen afsluttes med fokus på Picassos samtid og hans varige indflydelse på kunstverdenen. I slutningen af turen vil guiden lade dig fortsætte din udforskning i dit eget tempo og vil med glæde tilbyde anbefalinger om andre steder af interesse.

Barcelona: Flamencoshow på Tablao i Las Ramblas

3. Barcelona: Flamencoshow på Tablao i Las Ramblas

Se et flamencoshow på et historisk sted på Barcelonas berømte Rambla, og få en oplevelse af Spaniens traditionelle folklore. Find vej tiltablao'en(flamencoteateret), hvor legendariske kunstnere som Juan Villar har optrådt. Teateret præsenterer stadig de mest betydningsfulde flamencokunstnere på sin scene, hvilket borger for kvaliteten. Omfavn de sensuelle rytmer og den primalkraft, der strømmer fra musikken, sangen og dansen. Nyd stedets farverige interiør, der er inspireret af motiver fra maurernes tid. Opgrader til middagsmuligheden, og tag på en kulinarisk rejse gennem forskellige retter fra de spanske regioner lige fra gazpacho fra syden og de lækre pintxos(små snacks) fra Baskerlandet. Nyd en autentisk paella fra Valencia blandt de over 40 forskellige lækkerier, der tilbydes.

Hola Barcelona rejsekort til offentlig transport

4. Hola Barcelona rejsekort til offentlig transport

billet til offentlig transport, der giver ubegrænset rejse i 2 dage eller mere, kan du komme rundt i Barcelona og omegn og spare tid og penge. Oplev Barcelona i ro og mag, mens du rejser med metro, busser og sporvogne, så mange gange du vil. Før du begynder dit eventyr, skal du henvende dig til et turistkontor og indløse din voucher. Besøg byens vartegn og monumenter i dit eget tempo med et kort, der er gyldigt til et ubegrænset antal rejser med metro og busser, der drives af Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), tog, der drives af Generalitats bynetværk, og sporvogn og Renfe-forstadstog. Et kort til Barcelonas lufthavnslinje er inkluderet. Din billet til offentlig transport er gyldig i 48, 72, 96 eller 120 på hinanden følgende timer efter valideringsdatoen (afhængigt af den valgte løsning).

Sagrada Familia: Skip billetkøen og guidet rundvisning

5. Sagrada Familia: Skip billetkøen og guidet rundvisning

Gør dit besøg i Sagrada Família uforglemmeligt med en 1,5-times guidet rundvisning i Gaudís mesterværk. Se basilikaens drømmelignende facade og interiør sammen med en kyndig guide på en privat rundvisning eller i en lille gruppe. I løbet af rundvisningen vil du lære om det igangværende byggeri, den aktuelle forventede færdiggørelse, og de generationer af håndværkere, arkitekter og kunstnere, der lærte at bringe Gaudís vision til live. Din guide møder dig udenfor og starter rundvisningen med en lille introduktion, før I går mod basilikaens indgang. Når du er kommet igennem sikkerhedskontrollen, kan du høre alt om Fødselsfacaden, den første færdigbyggede del af basilikaen. Dernæst vil du træde ind i Sagrada Famílias indre. Nyd en verden af intense lys skabt af de farvede ruder og søjlerne, der breder sig som grene over loftet. Det var Gaudís hensigt at kirkens indre skulle se ud og føles som en tur gennem skoven, hvor lyset skinner ind igennem bladene.  Når du går ud af basilikaen vil du høre om passionsfacaden, som repræsenterer Jesu korsfæstelse. Oplev facadens dramatiske og barske skulpturer. Facaden er, ligesom det meste af Sagrada Família, bygget efter Gaudís død.  Gå herefter til Sagrada Família Schools, der er designet til børn af de arbejdere, der byggede Sagrada Família. Hør hvordan det blev rekonstrueret mere end én gang og endda flyttede steder for at gøre plads til kirken.  Dit sidste stop bliver Sagrada Familia Museum, hvor din guide vil vise dig originale skitser og planer, der viser kompleksiteten af Gaudís arkitektur og vision. Her kan du finde genstande fra Gaudis liv og fra basilikaens egen historie, som f.eks. den omvendte model af basilikaen.

Barcelona: Flamencoshow Los Tarantos

6. Barcelona: Flamencoshow Los Tarantos

Oplev lidenskaben i flamenco på Los Tarantes, Barcelonas Plaça Reial, og lad dig fordybe i en unik form for musik og dans. Los Tarantos åbnede i 1963 og har sidenhedn været et af de mest respekterede tablao (steder for flamenco) i Barcelona . Det hjalp byen til at blive Spaniens tredje største Flamenco-center efter Andalusien og Madrid. Ved planlægningen af hvert program, vurderer Los Tarantos forvaltning gruppernes akademiske stringens og ders evne til at tilpasse sig den karakteristiske flamencoteknik. Forestillingerne finder sted i nattetimerne, delt i 3 sessioner af en halv time hver, 20.30, 21.30 og 22.30. Publikum kan vide sig sikre på, at de ikke bliver præsenteret for amatører eller shows af lav kvalitet på Los Tarantos. Imidlertid er showet heller ikke rettet udelukkende mod flamencoeksperter. Enhver, der sætter pris denne betagende genre, vil kunne nyde guitaren romantik og føle lidenskaben i sangene og i dansen. Du vil høre nogle af de mest repræsentative palos fra genren, sammen med en nycuadro for hver dag i ugen.

Barcelona: Paella-madlavningskursus med sangria og markedsbesøg

7. Barcelona: Paella-madlavningskursus med sangria og markedsbesøg

Tag med på en uforglemmelig rejse ind i hjertet af den spanske kultur og det spanske køkken, hvor hvert øjeblik er fyldt med smag, sjov og kulinarisk magi! Først træder du ind i en verden af levende farver og lokkende aromaer, når du starter dit eventyr på det verdensberømte La Boqueria-marked - et historisk sted i hjertet af byen. Vejledt af vores kok håndplukker du de friskeste ingredienser, som senere vil blive samlet i dit helt eget kulinariske mesterværk. Men det er kun begyndelsen... Efter besøget på dette travle marked går turen ned ad La Rambla til vores testkøkken og spisestue, hvor du bliver omsluttet af spansk charme og varme. Når vi har vist dig, hvordan man tilbereder en traditionel spansk sangria, kan du se dig selv nippe til et glas og nyde et udvalg af årstidens friske tapas, der transporterer dig til hjertet af selve Spanien. Dernæst er scenen sat til hovednummeret - et praktisk madlavningskursus i paella. Med vores kok som din guide vil du opdage de ældgamle hemmeligheder bag den perfekte paella. Fra at blande smag til at opnå den ideelle balance mellem teksturer, vil du blive i stand til at skabe en skaldyrs- eller vegetarisk paella, der er intet mindre end et mesterværk. Mens de lokkende aromaer fylder luften, og din kreation simrer til perfektion, kan du slappe af et øjeblik, før I samles omkring vores spisebord og deler latter, historier og nyfundne venskaber. Med ivrige gafler i hånden vil du nyde hver en bid af din egen kulinariske triumf, en skaldyrspaella, der virkelig indfanger essensen af Spanien. Før vi siger farvel, vil kokken dele sine eftertragtede opskrifter og sikre, at magien fra vores paellakursus fortsætter med at trives i dit eget køkken. Kom med til en actionfyldt 3-timers oplevelse, der lover at tænde dine sanser, pirre dine smagsløg og efterlade dig med gode minder for livet. Reserver din plads nu, og lad det kulinariske eventyr begynde!

Fra Barcelona: Tur til Girona og Costa Brava

8. Fra Barcelona: Tur til Girona og Costa Brava

Udforsk Costa Bravas smukke landskaber på en dagstur til Girona fra Barcelona. Rejs fra den catalanske hovedstad, og tag mod byen Girona, hvor resterne af den romerske og middelalderlige fortid skaber en interessant kontrast til den moderne by. Far vild i en labyrint af smalle gader, og besøg den bedst bevarede jødiske ghetto i Europa. Lad dig betage af domkirken, der har det bredeste gotiske kirkeskib i verden. Oplev de farvestrålende huse ved bredden af floden Onyar. Kør videre til Costa Bravas betagende landskaber og landsbyer, og stop i den middelalderlige landsby Pals undervejs. Gå langs brostensbelagte gader, og nyd nogle af de bedste panoramaudsyn over Middelhavet, der piskes mod land af den voldsomme vind Tramontana. Lad dig betage af Empordàs marker og sletter, der strækker sig til horisonten. Oplev den dramatiske udsigt over den catalanske kyst, omgivet af grønne bjerge, glimtende klipper og små landsbyer med hvidmalede huse. Besøg den traditionelle fiskerlandsby Calella de Palafrugell, som føles som om, du er rejst tilbage til en svunden tid. Udforsk det uberørte landskab i Calella og den antikke vandresti Caminos de Ronda. Disse stier blev i sin tid brugt af fiskere, vogtere og smuglere og kan nu bruges til at udforske kysten i ro og mag, hvor du vil finde populære strande og utilgængelige bugter og klipper. Tag en dukkert i det krystalklare vand, som er omgivet af uspoleret natur.

Barcelona: Guidet tur i Palau de la Música

9. Barcelona: Guidet tur i Palau de la Música

Oplev en af Barcelonas mest ikoniske bygninger på denne eksklusive 45 minutters guidede tur i det modernistiske Palau de la Música Catalana. Palau ligger i hjertet af byen, blot få minutter fra Ramblaen og Plaza Catalunya, og er et sandt tempel af dekorativ detaljerigdom. Din tur starter i Orfeó Catalas øvesal, hvor de første sten blev lagt i 1905, og hvor koret øver regelsmæssigt, ligesom det har gjort i over 100 år. Fortsæt til den store trappe, hvor du kan beundre blomsterornamenterne og flagene, som udsmykker den. Med byggematerialer, der rangerer fra alt fra jern til glas, er det svært ikke at lade sig imponere af mængden af detaljer. Besøg så Lluís Millet-salen og få et glimt af den store balkon med søjler, der symboliserer naturen med blomster i alle afskygninger. Lad dig endelig betage af en eksplosion af farver, former og lys, når du træder ind i koncertsalen. Din guide vil tage dig med op på 2. etage, så tæt som du kan komme på den imponerende glas-hvælving, så du kan beundre den betagende lyskilde på nært hold. Til sidst vil Palauets orgel ledsage dig på en kort musikalsk rejse.

Poble Espanyol: Skip køen-entrébillet

10. Poble Espanyol: Skip køen-entrébillet

Med sin beliggenhed lige i hjertet af Barcelona ved Montjuic er Poble Espanyol et helt særligt sted, hvor du kan få Spaniens sjæl helt ind under huden. Poble Espanyol bruger audiovisuelle elementer, så du kan opleve Spaniens kultur gennem de spektakulære udsigter og lyde. Lær alt om det alsidige køkken, traditionerne og landskaberne, der gør Spanien så unik og spændende. Udforsk landets mest populære gader og pladser, og oplev den fantastiske alsidighed i både arkitketur og kultur i det mere end 150 kvadrameter stor ekompleks. Mærk spændingen ved de spanske festivaler, oplev den moderne kunst og en masse kulturelle oplevelser for alle aldre.

246 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 16

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona Velegnet til grupper

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Barcelona end Velegnet til grupper?

Disse andre ting at gøre i Barcelona må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Hvis jeg kunne give det mere værdi, ville jeg gøre det! Showet var meget godt, jeg kunne sige, det var et fremragende show. Den lækre middag havde et omfattende udvalg af mad, skaldyr, kød, paella osv. Masser af variation af spansk mad, empanadas og endda enhver vin eller champagne, du ønsker. Og ubegrænset alt, hvad du vil spise. Fremragende alt, jeg vender tilbage, jeg tog kun til Barcelona for denne begivenhed, og vi gik glade! For vores del fortjener dette sted 10 stjerner.

Dette var uden tvivl vores yndlingsaktivitet i Barcelona. Flamencoshowet er fantastisk i sig selv, men maden var også lækker. Gør bestemt middagsindstillingen, hvis du har tid. Det vil introducere dig til et bredt udvalg af Spaniens traditionelle retter og giver dig mulighed for at prøve dem alle. Det er det værd!

En spontan booking en time før showet, og jeg kan sige, at det har været et af højdepunkterne på min Barcelona-rejse. Musikerne og sangeren i showet er betagende talentfulde, og kemien mellem dem og danserne er ganske imponerende. Jeg anbefaler dig virkelig at booke det, hvis du vil opdage en flamencooplevelse!

Fantastisk bygningsværk. Vores familie besøger normalt ikke kirker, men denne kan bestemt anbefales at se. Vores guide var vidende, god til at inddrage og meget nem at forstå. Det hele var overraskende interessant.

Det blev som jeg havde forventet fremragende super