Tilføj datoer

BarcelonaSightseeing vandreture

Vores mest anbefalede Barcelona Sightseeing vandreture

Barcelona: Casa Milà eksklusiv rundvisning og terrasse før lukketid

1. Barcelona: Casa Milà eksklusiv rundvisning og terrasse før lukketid

Oplev Gaudis arkitektoniske mesterværk, Casa Milà, før menneskemængderne kommer med en billet før åbningstid. Udforsk det drømmeagtige interiør på en guidet tur med eksklusiv adgang for din gruppe alene, inklusive terrassen og en elevator fra det tidlige 20. århundrede, der aldrig har været åbnet for offentligheden før. Følg din guide ind i den imponerende gårdhave og forundres over lejlighederne, der tårner sig op over dig. Oplev de forvaskede vægmalerier og smedejernsbalkoner, mens du klatrer op ad stentrappen. Gå gennem de tomme korridorer og udforsk det farverige interiør, inklusive en lejlighed fyldt med tidstypiske møbler, som offentligheden ikke har adgang til. Opdag oprindelsen til denne ikoniske bygning og dens arkitekt, Antoni Gaudí. Lær om dens historie, konstruktion, og hvorfor den også er kendt som "La Pedrera." Samt nogle mindre kendte fakta. Træd ind på det svagt oplyste hvælvede loft og se en udstilling om Gaudis kunst og Casa Milà. Stig op i en autentisk elevator fra det 20. århundrede, som er åbnet for en gruppe for første gang i historien, og udforsk terrassen med dens hvirvlende stenlignende skorstene, komplet med Gaudis signaturmosaikfinish. Nyd den dramatiske udsigt over Barcelona fra dette specielle udsigtspunkt for din gruppe alene. Nyd derefter et eksklusivt besøg i kælderen og auditoriet, der normalt ikke er tilgængeligt. Efter den guidede del kan du gå til cafeteriet for at få en velsmagende middelhavsmorgenmad og kaffe uden trængsel og travlhed fra morgenmængderne. GetYourGuide samarbejder med Casa Milà for at give dig en enestående oplevelse i Barcelona. Nyd eksklusiv adgang før lukketid for din gruppe alene, mens du oplever Gaudis arkitektoniske mesterværk i et helt nyt lys.

Sagrada Familia: 1,5-times guidet tur med skip køen-entré

2. Sagrada Familia: 1,5-times guidet tur med skip køen-entré

Barcelona huser adskillige arkitektoniske perler skabt af den modernistiske innovator Antoni Gaudí, og få af dem er så spektakulære som Sagrada Familia, der er en af verdens mest besøgte bygninger. Få fast-track-adgang med forudarrangeret adgang, og gå direkte ind i denne storslåede romerskkatolske kirkes forbløffende indre, hvor et livligt sammenstød mellem gotisk og art nouveau-design eksploderer hen over væggene. Grundplanet er formet som et latinsk kors, og hver af de 5 gange er rigt udsmykkede med symbolske detaljer, og du kan se dem alle med din skip køen-billet. Under besøget på Sagrada Familia-museet får du en masse at vide om Antoni Gaudís liv og karriere. Du kan studere tegninger, gipsmodeller og billeder, der illustrerer basilikaens historie fra dens grundlæggelse til i dag. Projektet var så ambitiøst, at mindre end en fjerdedel af det var færdigbygget, da Gaudí døde, og faktisk er byggeriet efter planen først færdigt et helt århundrede senere, nemlig i 2026.

Barcelona: Spring køen over på Picasso-museet med en guidet tur

3. Barcelona: Spring køen over på Picasso-museet med en guidet tur

Spring køerne over og dyk ned i Picassos historie og arbejde med en ekspertguide. Udforsk Pablo Picassos formative år, og opdag den unge kunstners genialitet ved at beundre de 4.251 stykker, der udgør den permanente samling. Mød guiden ved museets indgang, og efter en kort forklaring kan du beundre samlingen og den midlertidige udstilling, der giver en grundig kronologi over Picassos udvikling som kunstner. Beundre arbejde fra hans tidlige dage i Barcelona gennem hans store senere perioder, og besøg mesterværker som "Science and Charity", "Royan" og "Las Meninas", en nyfortolkning af Velazquez-maleriet af samme navn. Picasso-museet, der åbnede i 1963, afslører også kunstnerens dybe forhold til Barcelona: et intimt forhold, der blev formet i hans ungdom og fortsatte indtil hans død. Diskussionen afsluttes med fokus på Picassos samtid og hans varige indflydelse på kunstverdenen. I slutningen af turen vil guiden lade dig fortsætte din udforskning i dit eget tempo og vil med glæde tilbyde anbefalinger om andre steder af interesse.

Barcelona: Park Guell guidet tur med skip-the-line adgang

4. Barcelona: Park Guell guidet tur med skip-the-line adgang

Besøg havekomplekset Park Guell på Carmel Hill på en vandretur med en ekspertguide og spring køen over-billetter for prioriteret indgang. Lær om et af Antoni Gauds mest varige værker og gå en tur gennem et århundredes kunst. Begynd din rejse til Carmel Hill for at se den offentlige park designet af Gaudi for over et århundrede siden. Se Gaudis karakteristiske stil i de farverige mosaikfliser på firbenstatuen ("El Drac") ved indgangen. Spor parkens begyndelse tilbage til 1900, da Barcelona var ved at forvandle sig til en global metropol. Hør om ingeniøren Ildefons Cerdà, som undersøgte de vanskeligheder, som en by i vækst står over for og håndterede Barcelonas krav, da den voksede hurtigt i anden del af det 20. århundrede. Tillad din guide at demonstrere, hvordan parkens vigtigste arkitektoniske træk er inspireret af Art Nouveau. Lær, hvordan historiske byggeteknikker påvirkede modernisme-bevægelsen i Barcelona, mens du undrer dig over parkens skulpturer og design. Afslut din tur på en høj tone ved at gå gennem parken og op ad bakken for at blive behandlet med en ærefrygtindgydende udsigt over byen Barcelona nedenfor fra Naturpladsen.

Sagrada Familia: Skip billetkøen og guidet rundvisning

5. Sagrada Familia: Skip billetkøen og guidet rundvisning

Gør dit besøg i Sagrada Família uforglemmeligt med en 1,5-times guidet rundvisning i Gaudís mesterværk. Se basilikaens drømmelignende facade og interiør sammen med en kyndig guide på en privat rundvisning eller i en lille gruppe. I løbet af rundvisningen vil du lære om det igangværende byggeri, den aktuelle forventede færdiggørelse, og de generationer af håndværkere, arkitekter og kunstnere, der lærte at bringe Gaudís vision til live. Din guide møder dig udenfor og starter rundvisningen med en lille introduktion, før I går mod basilikaens indgang. Når du er kommet igennem sikkerhedskontrollen, kan du høre alt om Fødselsfacaden, den første færdigbyggede del af basilikaen. Dernæst vil du træde ind i Sagrada Famílias indre. Nyd en verden af intense lys skabt af de farvede ruder og søjlerne, der breder sig som grene over loftet. Det var Gaudís hensigt at kirkens indre skulle se ud og føles som en tur gennem skoven, hvor lyset skinner ind igennem bladene.  Når du går ud af basilikaen vil du høre om passionsfacaden, som repræsenterer Jesu korsfæstelse. Oplev facadens dramatiske og barske skulpturer. Facaden er, ligesom det meste af Sagrada Família, bygget efter Gaudís død.  Gå herefter til Sagrada Família Schools, der er designet til børn af de arbejdere, der byggede Sagrada Família. Hør hvordan det blev rekonstrueret mere end én gang og endda flyttede steder for at gøre plads til kirken.  Dit sidste stop bliver Sagrada Familia Museum, hvor din guide vil vise dig originale skitser og planer, der viser kompleksiteten af Gaudís arkitektur og vision. Her kan du finde genstande fra Gaudis liv og fra basilikaens egen historie, som f.eks. den omvendte model af basilikaen.

Barcelona: 2-timers byvandring i det jødiske kvarter

6. Barcelona: 2-timers byvandring i det jødiske kvarter

Lær historien om det jødiske samfund i Barcelona på en byvandring i det gotiske kvarter. Lyt, mens en personlig guide bringer historien til live og forklarer, hvor vigtigt det jødiske folk har været for udviklingen af Barcelona gennem århundreder. Gå hen til Spaniens ældste synagoge, og nyd en tur ned ad de smalle stræder, der kan dateres tilbage til middelalderen. Det anslås, at det jødiske samfund begyndte at ankomme i Spanien i det 3. århundrede, efter ødelæggelsen af Det Andet Tempel i Jerusalem i 70 AD. Din guide vil beskrive, hvordan den jødiske befolkning voksede støt i Barcelona, og hvordan den derfor blev mere og mere vigtig politisk og spirituelt. Lær, hvordan det jødiske samfund levede i relativt fred indtil 1391, hvor et brutalt angreb bragte en dramatisk afslutning på deres tilstedeværelse i Spanien. Nyd kunsten og arkitekturen i ruinerne af et hus ejet af en jødisk alkymist, og se det unikke Mikve fra middelalderen. Gå til ruinerne af den gamle synagoge (Shlomo Ben Adret), og udforsk det lille jødiske kvarter omkring de romerske mure.

Barcelona: Skip køen-entré og guidet tur til Sagrada Familia

7. Barcelona: Skip køen-entré og guidet tur til Sagrada Familia

Konstruktionen af Sagrada Familia startede i 1882 under ledelse af arkitekt Francisco de Paula del Villar. I 1883, da Villar fratrådte, tog Antoni Gaudí over som chefarkitekt og omdannede projektet med sin arkitektoniske og tekniske stil, der kombinerer gotiske og krumme art nouveau-former. Gaudi viede resten af sit liv til projektet og er begravet i krypten. Da han blev ramt af en sporvogn og døde i 1926, var mindre end en fjerdedel af projektet afsluttet. Basilikaen er stadig ufærdig, men byggeriet var over halvvejs i 2010, og det forventes at være afsluttet i 2026, hundredåret for Gaudis død. Tilmeld dig denne fantastiske rundvisning, der bliver ledt af officiel turguide med entrébilletter og audioguide. Opdag hemmelighederne, forhindringerne og historierne bag denne ekstraordinære basilika, der betragtes som den mest personlige fortolkning af gotisk arkitektur siden middelalderen. Besøg Nacimiento-facaden, basilikaens indre, Pasión-facaden og Sagrada Familias skole. Som om alt dette ikke var nok, kan du også besøge museet om opførelsen af templet efter turen.

Barcelona: Tapas-byvandring med mad, vin og historie

8. Barcelona: Tapas-byvandring med mad, vin og historie

Nyd skønheden af Barcelonas berømte gotiske kvarter, mens du nyder et lækkert udvalg af lokal mad og drikke. Din kyndige guide vil hilse på dig, før de tager dig med på en tur på i alt 4 lokale hotspots. Undervejs vil du smage en række klassiske tapasretter, mens du samtidig lærer den fascinerende historie bag dem. Retterne vil blive ledsaget af et udvalg af vin, cava og vermouth, hvilket gør dette til en aften med lokal mad og kultur - afslappet og samtidigt informativ.

Barcelona: Tipsy Tapas Walking Tour med snacks og drinks

9. Barcelona: Tipsy Tapas Walking Tour med snacks og drinks

Leder du efter en sjov og smagfuld måde at opleve Barcelonas pulserende mad- og drinkscene på? Tag med os på vores Tipsy Tapas Food Tour, hvor du vil nyde en livlig aften med tapas, vin, cava, øl og shots i hjertet af byens El Born-kvarter. Under ledelse af en kyndig og underholdende lokal guide vil turen tage dig med til fire af de bedste tapasbarer i området, som hver især byder på et lækkert udvalg af traditionelle og moderne retter, der er dygtigt sammensat med en række forskellige drikkevarer. Fra sprøde hvidvine og forfriskende cava til fyldige røde vine og iskolde øl - der er en drink, der passer til enhver smag og passer til enhver tapa. Undervejs udforsker du de charmerende gader og stræder i El Born, hvor der ligger nogle af byens bedste barer og restauranter, og du kan nyde den livlige atmosfære i dette pulserende kvarter. Din guide vil dele fascinerende indsigt i det catalanske køkkens historie og traditioner og fortælle historierne bag hver enkelt ret og drik. Med små grupper og personlig opmærksomhed fra din guide får du masser af muligheder for at komme i kontakt med andre livsglade rejsende og få nye venner. Så kom sulten, og gør dig klar til at opleve det bedste af Barcelonas tapas- og drinks-kultur på vores Tipsy Tapas Food Tour. Book nu, og lad os hæve glasset til en aften, som du sent vil glemme!

Tilgængelige aktiviteter

216 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 14

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona Sightseeing vandreture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Barcelona end Sightseeing vandreture?

Disse andre ting at gøre i Barcelona må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Vi kan klart anbefale denne tur. Guiden David var meget god at følge og havde også en masse intern viden om Sagrada Familia. Han viste os først rundt i kirken og kl. 16.00 (turen startede kl. 14.15) satte han os af ved tårnliften for at gå op. Derfra er du alene og kan tage lige så lang tid, du vil, på at udforske kirken.

Fantastisk bygningsværk. Vores familie besøger normalt ikke kirker, men denne kan bestemt anbefales at se. Vores guide var vidende, god til at inddrage og meget nem at forstå. Det hele var overraskende interessant.

Imponerende bygning - storslået og enkel på én gang. Rigtig god guide, der gav os en god beskrivelse af tilblivelse og symbolik både udvendig og indvendig.

Fantastisk tur og en guide som var god til at fortælle om Gaudí og Sagrada Familie og sikke en katedral og bygningsværk og så turen i tårnet wow..!

Victor var en rar guide, nem at forstå og med humor.