Tilføj datoer
Barcelona

For førstegangsbesøgende

  • Guidede ture
  • Entrébilletter
  • Vandaktiviteter
  • Hop-on hop-off-ture
  • Heldagsture
Vi fandt 18 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 18

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona For førstegangsbesøgende

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Barcelona end For førstegangsbesøgende?

Disse andre ting at gøre i Barcelona må du ikke gå glip af:

Hvilke Barcelona For førstegangsbesøgende har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Vi reserverede det før vi rejste, det var nemt at finde kuponen og vise den ved indgangen, en dame inde viste os hvordan man downloader appen og kommer i gang. Prisen var god, og lydguiden er meget god. Husk dine egne høretelefoner. Sagrada famillia er helt fantastisk, og jeg er så glad for, at vi gik indenfor denne gang, tillad dig selv en time til time og en halv uden tårnene. Der var køer til tårnene, men jeg tror, det ville være det værd. Vores billeder yder ikke stedet retfærdighed. Pas på billedlommer, det er meget travlt omkring katedralen. Vi brugte dem ikke, men der er en McDonald's, Burger King, fem fyre, KFC samt andre rundt omkring i katedralen, hvis du har brug for spisesteder.

Skal se attraktion i Barcelona. Arkitekturen er imponerende, og storheden og størrelsen er storslået. Vi havde købt billet til Passion Tower, men vær opmærksom på, at der ikke er nogen elevator til at komme ned; skal gå ned 300+ trin; måtte gå glip af det, da vores gruppe havde en kørestolsbundet person og gamle folk. I stedet gik vi til krypten, som også var meget flot.

God oplevelse. Hurtig og ukompliceret indtastning. Bare vis din billet ved indgangen (selv på telefonen er fint). Du skal downloade en APP for at lytte til guiden, som er komplet, så det er bedst at gå med høretelefoner. Jeg anbefaler stærkt denne aktivitet, især i morgentimerne eller før solnedgang, da lyset passerer gennem sideruderne og reflekterer farverne indeni.

Fantastisk oplevelse at se dette bygningsværk. Det var nemt at komme ind, uden kø på det bookede tidspunkt, selv om der var rigtig mange mennesker.

Brug audio-guiden. Den er meget informativ. Utroli spændende bygningsværk. Husk også at se museet