Barcelona
Museumsentré

Vælg datoer

Barcelona: Pozostałe atrakcje

Chcesz poznać wszystkie atrakcje w miejscu Barcelona? Kliknij tutaj.

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 7.024 anmeldelser

Hop on/hop OFF bus fungerer rigtig godt og man får set meget. Lidt svært at høre og forstå den engelske guide i høretelefonerne og vi synes muzakken indimellem talen var irriterende samt de andre lyde også, feks dyrelyde ved zoo! På Camp Nou ville vi ønske vi havde sparet de 2 x 6 euro til guided enehersker tur - det er en mobil telefon med høretelefoner hvor du selv skal taste et nr for at høre en fortælling.... Man kan ligeså godt læse det på engelsk ved de forskellige ting. Skal man virkelig have noget ud af rundturen skal man min være fodbold fan Og især Barcelona fan, for at synes at det er tiden værd. Det er en lang tur rundt og op og ned ad trapper.

Underholdende, informativ og veloplagt guidet tur

Vi oplevede en meget kompetent, underholdende og veloplagt guide på vores vandretur gennem Picassos Barcelona. Vi fik mange fine detaljer om kunstnerens liv i Barcelona fra han var 13 til 24 år. Hvordan hans talent og gaver blev udviklet og opelsket kunstnerisk og socialt. Vores dygtige guide viste overskud og stor viden om Picasso og hans færden i Barcelona. Vi sluttede på Picassomuseet med en tur gennem Picassos udvikling fra ung maler til enestående kunster

Enestående totaloplevelse med fin og uafhængig tolkning

Et helt fantastisk bygningsværk. Og en genial tolkning med gps, så vejledningen i ørerne holdt pause, når vi ventede på elevatoren og blev gentaget, når vi fordybede os. Fokus på at nyde og se - frem for at følge med en guide. Tak - især til Gaudis tilsyneladende ubegrænsede genialitet.

God måde at se byen Baracelona på, Camp Nou Tour var en flot oplevelse

Baracelona Hop-On Hop-Off kan anbefales, at starte sin tur rundt i Baracelona med. Hvis man tager en tur med den "Røde og Grønne" kommer man rundt til alle de store seværdigheder. Camp Nou Tour er en stor oplevelse, hvis man kender lidt til FC Baracelona forskellige idræt hold.

Der var booket for mange til oplevelsen, 31 når der kun var billetter til 20, så det var tæt på, vi ikke kom med. Guiden skaffede ekstra billetter til de fleste, så vi kom med, en del forsinket. Guiden var super dygtig og kompetent og ydede en meget stor indsats.