Tilføj datoer
Barcelona

Væk fra alfarvej

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Heldagsture
  • Eventyr
  • Vandaktiviteter
Vi fandt 25 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 25

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona Væk fra alfarvej

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Barcelona end Væk fra alfarvej?

Disse andre ting at gøre i Barcelona må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.098 anmeldelser

Min nevø og jeg reserverede spontant udflugten. Det er super organiseret og var en uforglemmelig smuk dag. Guiden Raúl tog sig meget af alle deltagere - selv begyndere følte sig meget godt tilpas. Virkelig godt! Meget rart, at du kan nyde sådanne ture! Havde nogle forbehold for om sådanne organiserede ture virkelig kunne leve op til forventningerne... de blev overskredet! Mange tak til guiden! Virkelig dejligt, når man kan mærke glæden og kærligheden til jobbet! Tak!

Dette var en helt fantastisk oplevelse! Vi brugte 3-4 timer på kajaksejlads, snorkling og cliffjumping. Vores guide Rio var fantastisk - tålmodig, engagerende og så entusiastisk. Alt var meget godt organiseret, og vi følte os helt trygge og passet på hele tiden. FYI drevet der / tilbage var omkring 90 minutter hver, men vi havde ikke noget imod. Det var en dejlig vind ned køretur efter en dag på vandet. Glem ikke masser af solcreme og vand!!

Meget behagelig dag med en fantastisk guide: Gérard! Jeg anbefaler at have en god morgenmad, fordi frokostpausen (for os) fandt sted kl. 16.00 for en afgang kl. 10.45. Sandwichen ligger stadig lidt lige efter kajakturen. Vi havde taget besøget på spansk, men Gérard forklarede os det meget godt på fransk. Siden er bare smuk og alt er meget velorganiseret. Kan varmt anbefales, prisen værd!

Best trip ever, the guides was so nice!! ❤️ And it was very well organized, with lunch and snack. Big thanks from here.

Guiden var god til at fortælle på et forståeligt engelsk