Tilføj datoer
Barcelona

Krydstogter og bådture

  • Vandaktiviteter
  • Kombinationsoplevelser
  • Heldagsture
  • Private rundvisninger
Vi fandt 77 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 77

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona Rundfarter og bådture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Barcelona end Rundfarter og bådture?

Disse andre ting at gøre i Barcelona må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 1.402 anmeldelser

Vi var en familie på 4 med to teenagesønner - de fleste af de andre mennesker var par eller små grupper af venner. Der var masser af plads om bord til at finde en plads - hvis du ankommer tidligt, kan du vælge, hvor du gerne vil sidde. Vi elskede det, og det var et af de bedste højdepunkter på vores tur til Barcelona. Vi var heldige, da vi havde fremragende forhold til det (solskin med let vind) og nød virkelig at kunne dykke og svømme rundt om båden. De to besætninger var meget professionelle, og det føltes meget sikkert, men også afslappende. Snacksen var et lille stykke spansk omelet - gode drikkemuligheder. Værd at bemærke, at båden sejler ret langt ud på havet, før den kaster anker til svømningen, så nogle mennesker kan finde det irriterende - men svømmedelen er naturligvis valgfri, hvis du foretrækker bare at slappe af.

Vi ankom lidt tidligt på grund af en forsinkelse, men check-in var super hurtig og nem. Turen var fin, der var lidt musik og mulighed for at købe kolde drikkevarer for et par euro. Det eneste kritikpunkt: på en øko-katamaran-tur vil du ikke have engangsplastikkopper, så du foretrækker måske at skifte til et alternativ

Jeg vil bestemt anbefale denne bådtur kl. 19.30, så har du solnedgangen var fantastisk med fantastiske mennesker og god musik.

Dejlig oplevelse, med god musik og en fantastisk besætning. Solnedgangen var også meget smuk. Tak igen

Jeg ved, at snorkling er så sjovt, men solnedgangsturen er såååå meget bedre!! Absolut smuk!