Mallorca
Ture med bus og minivan

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Mallorca

Vil du se alle oplevelser i Mallorca? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Mallorca

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 2.481 anmeldelser

Vidunderlig dag i en idyllisk lille bugt med nogle klipper perfekt egnet til startere og mellemprodukter. Vandet var krystalklart og beroligende, man vil bare ikke komme ud mere. Vi var en familie på 4 og Jose vores guide var en super fyr !! Venlig, tålmodig, kyndig og med sikkerhed som prioritet. (straks efterfulgt af at have det sjovt og sørge for, at vi ville nyde hvert minut) Tracy, tak venligst ham igen for at gøre sit yderste for at gøre det sjovt for os. Han støttede os hvert trin på vejen og beroligede os, hvis nogen af partimedlemmerne blev lidt bange. Instruktionerne var klare, og baggrunden for hvorfor blev også forklaret. Vi lavede nogle seje spring mellem 3 og 7 meters højde, klippeklatring omkring nogle fremspringende klipper et par meter over havet og toppede det med en 10 meter forsejling lige tilbage i det klare blå og indbydende vand. Vi anbefaler helt sikkert nogen at tage denne tur, det viser dig seværdigheder, du ikke kan se, hvis du tager afsted selv.

Klokken 9 blev jeg hentet på et nærliggende hotel i en bus med aircondition. Første stop var Alcudia. Markedet er virkelig rart, og du kan købe tøj, tilbehør, souvenirs og dagligvarer i 1,5 time. Derefter kørte vi til havnen, hvorfra vi tog en katamaran til Formentor. Dog måtte vi vente cirka 1 time på havnen. Men især i juli var det så varmt, at jeg måtte beskytte mig selv mod den brændende varme. Generelt var der ikke meget at se der, lidt skygge og butikkerne var gennemsnitlige. Sejlturen var meget flot, men i hovedsæsonen - trods Corona ... - meget overfyldt. Det samme gjaldt stranden i Formentor. Jeg anbefaler stadig at gå i vandet der, stranden er virkelig smuk. Til sidst gik vi til udkigspunktet, hvorfra du kunne tage flotte billeder. Busturen dertil er en fantastisk oplevelse! Guiden var også super flot - den gode fyr taler 4 sprog!

Så snart vi satte os ned på træneren Juan, kom vores guide og sad tæt på os og følte os meget velkomne, han følte sig som en gammel ven. Han var langt højdepunktet i hele oplevelsen, han var informativ Varm og meget tilgængelig og professionel, så god faktisk, at vi reserverede en anden udflugt med ham et par dage senere. Selve udflugten var fantastisk ... en dejlig klimatiseret træner ... og fantastiske beliggenheder ... valldemossa er fantastisk ligesom soller Og port d soller .... wow er alt, hvad der beskriver alle 3 steder. Jeg vil fuldt ud anbefale denne udflugt og hatten af for min nye gest ven Juan ... Bravo Amigo

Super fed tur og en rigtig god guide, kan helt sikkert anbefales. Ville aldrig have springet eller klatret på de klipper uden en guide, men at de har styr på det gør at man springer ud i det.

Fantastisk oplevelse, snorkling blev aflyst på grund af bølgernes tilstand så tog en dykning lektion! Personalet var fantastisk, og jeg kan kun anbefale 100%!