Picasso-museet i Malaga
Museer og udstillinger

6 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i Malaga

444 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede Picasso-museet i Malaga Museer og udstillinger

Malaga: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

1. Malaga: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Malaga har smukke gader, grønne boulevarder og frodige haver. Se de største attraktioner i denne dejlige by med en 24-timers Malaga Essential Experience-billet til en hop-on hop-off sightseeingtur eller Malaga Iconic Ticket, som også inkluderer adgang til MIMMA og Carmen Thyseen Museum. Med hjælp fra turens flersprogede lydkommentarer om bord kan du lære, hvorfor Malagas katedral kaldes La Manquita - den enarmede dame! Hør også alt om den gamle paladsfæstning og dens 2 ringe af mure. I den åbne dobbeltdækkerbus kan du også nyde panoramaudsigten over byen. Du kan besøge Alcazaba (entré ikke inkluderet), hvor du finder et museum og hyggelige haver sammen med en betagende udsigt. Mens du er i nærheden, kan du stoppe ved Castillo de Gibralfaro for at se på voldene og få en mere spektakulær udsigt. Måske har du lyst til at se det gamle Teatro Romano og det genopbygningsarbejde, der er i gang. Glem ikke Picasso-museet, som er en anden vigtig attraktion i byen. Nyd gratis adgang til Interactive Museum of Music, når du vælger en passende billet, hvor du kan udnytte dine musikalske evner og prøve kræfter med en række forskellige instrumenter. Blå rute Blå linje: 1. Vialia - Renfe 2. Russisk museum og bilmuseum 3. Puerto 4. Centre Pompidou 5. Calle Larios Grøn linje: 1. Station for selvkørende busser 2. Vialia - Renfe 3. Callejones del Perchel 4. Pasillo Santa Isabel 5. Cruz Roja 6. San José Parque 7. Camino de Casa Bermeja 8. Jardín Botánico 9. Camino de Casa Bermeja 10. Estadio de Futbol 11. Martiricos 12. Guimbarda 13. Cercanías Rød linje: 1. Renfe / Vialia togstation 2. Centro de Arte Contemporaneo 3. Puerto Alborania Museum 4. Plaza de la Marina 5. Paseo del Parque 6. Centro Pompidou Málaga 7. Paseo de la Farola 8. Playa de la Malagueta 9. Plaza de Toros 10. Castillo de Gibralfaro 11. Basílica de Sta. María de la Victoria 12. Plaza de la Merced - Casa de Picasso 13. Museo Carmen Thyssen - Catedral 14. Avenida de Andalucía

Malaga: Guidet tur til Picasso-museet med billet til at springe køen over

2. Malaga: Guidet tur til Picasso-museet med billet til at springe køen over

Besøg Picasso-museet i Buenavista-paladset på denne Malaga-tur. Oplev en samling af kunstnerens værker og få et dybere indblik i Picassos personlige liv. Mød din guide og lær om den mest indflydelsesrige kunstner fra Malaga i hele verden i det 20. århundrede. Lyt til anekdoter og kommentarer om Picassos liv for at få en dybere indsigt i kunstneren. VIGTIG INFORMATION - I den spanske gruppe/pass vil guiderne ikke købe billetter til kunder, der begår den fejl at booke i den tro, at turen er på engelsk, og de vil heller ikke blive refunderet. - Det er heller ikke muligt at ledsage gruppen, hvis kunderne ikke kan tale spansk, da det er nødvendigt med et højt niveau af spansk. Det anvendte sprog er ikke det daglige spansk. Turen er interaktiv, turlederen stiller spørgsmål undervejs, og kunder, der ikke taler spansk, bremser gruppen, da turlederne har en bestemt tid til at gennemføre turen indenfor. - På den anden side, hvis kunderne ikke dukker op eller ankommer senere, efter de høflige minutter, betragter vi deres tur som færdig; på museet arbejder guidede grupper med tidslommer. Og det er ikke muligt hverken at hente folk, når rundvisningen er startet, eller at lade forsinkede kunder få adgang til museet af hensyn til de andre kunder, der var i god tid. Derfor skal du være på mødestedet i forvejen. - I henhold til det foregående punkt er museet ikke ansvarligt for at lade folk komme ind: hvis kunder begår den fejl at købe den guidede tur på det forkerte sprog, eller hvis kunder ikke dukker op / ankommer senere. I disse tilfælde må kunderne vente i køen og selv købe nye billetter. - Kunderne skal vente på guiderne uden for museet ved indgangen. Guiderne vil være der med den gule paraply.

Málaga: Billet til Picassos fødehjem og audioguide til byen

3. Málaga: Billet til Picassos fødehjem og audioguide til byen

Opdag Malagas historie, og udforsk den i dit eget tempo med en audiotour i appen på din smartphone. Følg audioguiden til ikoniske landemærker, der er relateret til den berømte kunstner Pablo Picasso, herunder Santiago-kirken, hvor han blev døbt, samt hans tidligere skole. Få adgang til Picasso Birthplace Museum, som har til huse i den bygning, hvor kunstneren blev født. Her kan du se nogle af de mesterværker, som han skabte sammen med sin far, Jose Ruiz Blasco. Se også personlige minder og artefakter, herunder babytøj, portrætter og skitsebøger. Efter dit besøg på museet kan du fortsætte med at nyde din app-guidede rundtur i Malaga, mens du tager til andre turisthotspots i byen.

Málaga: Privat sightseeing-skattejagt

4. Málaga: Privat sightseeing-skattejagt

Tag på skattejagt i Málaga i dag! Gå ikke glip af chancen for at udforske byen på en helt ny måde, opdage skjulte perler og skabe uforglemmelige minder. Book nu for at sikre dig en plads og opleve spændingen ved Málagas private sightseeing-skattejagt!" Udforsk Málagas skønhed som aldrig før på vores private sightseeing-skattejagt, som er perfekt til par, familier og grupper, der ønsker et uforglemmeligt minde om Málaga. Denne aktivitet tilbyder en unik måde at opdage og forelske sig i byen på. I modsætning til traditionelle bus- eller cykelture tager vores skattejagt dig med til steder, de ikke kan nå. Dit lille Málaga-eventyr begynder med en varm velkomst og briefing af vores dejlige skattejagtmester, som udstyrer dig med en skattejagtstaske, der indeholder et moderne kompas, en skattebog og et udvalg af spændende gadgets. Efter den korte introduktion er eventyret i dine hænder. I løbet af denne 2-timers udforskning vil du fordybe dig i Málagas historiske centrum og navigere med det moderne kompas og skattebogen. Din rejse fører til ikoniske destinationer som det berømte madmarked, det livlige torv Plaza de la Merced, Carmen Thyssen-museet, den majestætiske katedral, det gamle romerske teater, Picassos fødested, Alcazaba-slottet, de eksotiske haver og en masse skjulte steder uden for de slagne turiststier. Undervejs indsnuser du den ægte stemning i Málagas charmerende bymidte i dit eget tempo. Ved hver station vil du løse gåder og deltage i legende opgaver for at indsamle vigtige spor, som alle vil lede dig til turens spændende klimaks: at opdage skattekisten. Disse aktiviteter tager ikke lang tid, så du har rig mulighed for at udforske hvert sted, der er fremhævet i din skattebog. Desuden har du ikke brug for din smartphone under denne aktivitet, så du kan koble fra og nyde det. Ved aktivitetens sidste station finder du den hemmelige skattekiste, som indeholder en dejlig og meget personlig Málaga-souvenir, du vil huske. Du afslutter turen på et centralt sted, ideelt placeret til yderligere udforskning eller tilbagevenden til dit overnatningssted, hvilket sikrer, at din dag i Málaga afsluttes på en høj note. Gåderne og opgaverne i skattejagten er designet omkring Málagas detaljer og kan løses af alle. Vi ønsker, at du skal udforske Málaga på en sjov og legende måde. Her er nogle ekstra fordele ved Sightseeing Treasure Hunt i Málaga for dine kunder: **Kundetilpasset oplevelse**: Denne aktivitet passer til din gruppes præferencer og tempo, hvilket sikrer en personlig og fornøjelig udflugt. **Lokal indsigt**: Drag fordel af insiderviden og lokale anbefalinger fra din Treasure Hunt Master **Familievenlig**: Aktiviteten er velegnet til alle aldre og er en fantastisk måde at udforske Málaga sammen på. **Ny måde**: Ud over typisk sightseeing tilføjer denne skattejagt et element af spænding og eventyr til dit besøg i Málaga.

Malaga: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

5. Malaga: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

Lær Malaga at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Download mobilapplikationen på din telefon, og løs stedbaserede gåder, der kun kan aktiveres, når du når det rigtige sted. Brug de integrerede kort til at nå 10 af Malagas vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, der kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur på Plaza de la Merced! Besøg det verdensberømte Teatro Romano med sin unikke akustik. Fotografer det unikke Picassomuseum, og beundr den eventyrlige Encarnación-katedral. Malaga Universitet vil efterlade dig målløs, da det anses for at være et lille, men innovativt universitet. Lær om rådhuset en barok revival bygning med modernistiske elementer! Den unikke Malaga Park er tiden og pladsen i din mobilhukommelse værd. Travle og kølige La Malagueta vil være dit næste skridt, gør ingenting, lad mobiler og ting ligge og dyk ned i det! Center Pompidou Malaga, et uovertruffent kunstgalleri, venter på at fortryller dig, mens prikken over i'et på denne unikke tur vil være Palmeral de Las Sorpresas med sin fængslende landskabsarkitektur i Malagas historiske centrum.

Málaga: Guidet rundvisning i Museo Picasso

6. Málaga: Guidet rundvisning i Museo Picasso

Picassos kunst er lige så kompleks, som den er berømt. Tag på denne guidede tur i hans hjemby Málaga for at få en bedre forståelse af ham og hans kunst. Museo Picasso, som er det mest besøgte kunstmuseum i Andalusien, har til huse i det historiske palads Condes de Buenavista. Her deltager du i en guidet tur. Spar tid med skip køen-billetter.  På denne museumstur får du lejlighed til at beundre nogle af Picassos mest berømte malerier, såsom Mujer con brazos levantados  eller Kvinde med løftede arme. Ikke blot vil du lære om hans malerier, men også om hans liv. Hvorfor besluttede han at begynde at male i den kubistiske stil? Hvordan malede han inden da? Disse spørgsmål vil blive besvaret på turen. Efter turens afslutning kan du bruge al den tid, du har lyst til, på at beundre de forskellige værker. 

Malaga: Byudforskningsspil og rundvisning

7. Malaga: Byudforskningsspil og rundvisning

Kombinér spændingen ved en sightseeing-bytur med et spil på denne selvguidede smartphone-vandretur i Malaga. Find nemt frem til seværdighederne med appens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil holde en pause, drikke kaffe eller bruge lidt mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. Start din tur på Plaza de la Merced. Besøg det verdensberømte Teatro Romano med sin unikke akustik. Fotografer det unikke Picasso-museum, og beundr den eventyrlige Encarnación-katedral. Malaga Universitet vil efterlade dig målløs, da det betragtes som et lille, men innovativt universitet. Lær om rådhuset, en bygning i nybarok med modernistiske elementer. Den unikke Malaga Park er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Travle og cool La Malagueta bliver dit næste skridt, gør ingenting, efterlad mobiler og ting og dyk ned i det. Center Pompidou Malaga, et uovertruffen kunstgalleri, venter på at fortrylle dig, mens prikken over i'et på denne unikke tur vil være Palmeral de Las Sorpresas med sin fængslende landskabsarkitektur i det historiske centrum af Malaga.

Malaga: Første opdagelsesrejse og læsevandring

8. Malaga: Første opdagelsesrejse og læsevandring

Gå gennem en smuk rute i byen, opdag skjulte perler og besøg 10+ af de vigtigste attraktioner og steder. Lær nogle indledende oplysninger om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Download appen 'World City Trail' fra butikken, og log ind. Læs instruktionerne, og gå hen til startstedet. Lås op for billeder af stedets ydre og indre. Læs lidt information om attraktionen. Læs nogle oplysninger om attraktionen, og gå videre til næste checkpoint. Notér, hvad du kunne lide og ikke lide, og lav din bucket list til de næste dage! Start din gåtur når som helst, uden en tidsplan. Sæt den på pause til frokost, tag en drink, besøg en attraktion efter eget valg, og fortsæt senere eller endda en anden dag. Med kortfunktionen farer du aldrig vild. Start din tur på Plaza de la Merced! Besøg det verdensberømte Teatro Romano med sin unikke akustik. Fotografer det unikke Picasso-museum, og beundr den eventyrlige Encarnación-katedral. Malaga Universitet vil efterlade dig målløs, da det betragtes som et lille, men innovativt universitet. Lær om rådhuset, en bygning i nybarok med modernistiske elementer! Den unikke Malaga Park er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Travle og cool La Malagueta bliver dit næste skridt, gør ingenting, efterlad mobiler og ting og dyk ned i det! Center Pompidou Malaga, et uovertruffent kunstgalleri, venter på at fortrylle dig, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Palmeral de Las Sorpresas med sin fængslende landskabsarkitektur i Malagas historiske centrum. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur og nyd den!

Malaga: Privat cykeludlejning

9. Malaga: Privat cykeludlejning

Lej en privat cykel i Malaga, og cykle rundt i byen for at se de seværdigheder, du har lyst til at se. Du får en kort introduktion af din vært, inden du tager af sted for at udforske byen. Lær Malaga at kende i dit eget tempo på vores nye cykler! Vi vil give dig et kort og alle de bedste anbefalinger til din tur Vi er ved et nøglepunkt for din oplevelse! Du kan lære centrum af Malaga at kende ca. 5 minutter fra vores kontor og en anden mulighed, yderligere 10 minutter, den ældste by Pedregalejo, fiskernes område og de bedste restauranter for at nyde ægte Malaga-mad! udforske havnen i Malaga på en komfortabel måde! Du vil kende de forskellige typer af restauranter, tøjbutikker og andre ting! Dyk ned i byen og lær det romerske teater, Alcazaba i Malaga, Picasso-museet at kende, og gå ikke glip af byens typiske tapas.

Malaga: Skattejagt til polterabend

10. Malaga: Skattejagt til polterabend

Løft jeres polterabend i Málaga med vores private skattejagt! I modsætning til konventionelle aktiviteter er denne skattejagt skræddersyet til din gruppes tempo og præferencer, hvilket garanterer en uforglemmelig oplevelse. Dit Málaga-eventyr starter med en varm velkomst fra vores skattejægermester, som giver dig en skattejagtstaske udstyret med et moderne kompas, en skattebog og sjove, engagerende gadgets. Så er eventyret i dine hænder. Udforsk Málagas historiske centrum i løbet af denne 2,5 timers eskapade, guidet af kompasset og skattebogen. Besøg ikoniske steder som madmarkedet, Plaza de la Merced, Carmen Thyssen-museet, katedralen, det romerske teater, Picassos fødested, Alcazaba-slottet, eksotiske haver og skjulte perler uden for turiststien. Ved hvert stop skal du løse gåder og legesyge opgaver for at finde vigtige spor, der fører til skattekisten. Disse aktiviteter tager ikke meget tid, så du kan nyde hvert sted i dit eget tempo uden at have brug for din smartphone. Rejsen slutter ved den sidste station, hvor I finder den hemmelige skattekiste, som indeholder en personlig Málaga-souvenir. Slut af i centrum, hvor I kan fortsætte jeres polterabend-festligheder eller vende tilbage til jeres overnatningssted. Puslespillene er designet udelukkende til polterabender og garanterer en sjov og legende udforskning af Málaga, der skaber uforglemmelige minder med din brudestamme. Yderligere fordele: Skræddersyet oplevelse: Skræddersyet til din gruppes præferencer for en personlig polterabend-udflugt. Lokal indsigt: Få insiderviden og lokale anbefalinger fra din Treasure Hunt Master. En ny måde: Tilføjer spænding og eventyr til din polterabend i Málaga og går ud over typisk sightseeing. Book nu til en spændende skattejagt i Málaga!

Malaga

Malaga

Vores mest anbefalede Picasso-museet i Malaga Museer og udstillinger

Malaga: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Malaga: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bustur

Malaga har smukke gader, grønne boulevarder og frodige haver. Se de største attraktioner i denne dejlige by med en 24-timers Malaga Essential Experience-billet til en hop-on hop-off sightseeingtur eller Malaga Iconic Ticket, som også inkluderer adgang til MIMMA og Carmen Thyseen Museum. Med hjælp fra turens flersprogede lydkommentarer om bord kan du lære, hvorfor Malagas katedral kaldes La Manquita - den enarmede dame! Hør også alt om den gamle paladsfæstning og dens 2 ringe af mure. I den åbne dobbeltdækkerbus kan du også nyde panoramaudsigten over byen. Du kan besøge Alcazaba (entré ikke inkluderet), hvor du finder et museum og hyggelige haver sammen med en betagende udsigt. Mens du er i nærheden, kan du stoppe ved Castillo de Gibralfaro for at se på voldene og få en mere spektakulær udsigt. Måske har du lyst til at se det gamle Teatro Romano og det genopbygningsarbejde, der er i gang. Glem ikke Picasso-museet, som er en anden vigtig attraktion i byen. Nyd gratis adgang til Interactive Museum of Music, når du vælger en passende billet, hvor du kan udnytte dine musikalske evner og prøve kræfter med en række forskellige instrumenter. Blå rute Blå linje: 1. Vialia - Renfe 2. Russisk museum og bilmuseum 3. Puerto 4. Centre Pompidou 5. Calle Larios Grøn linje: 1. Station for selvkørende busser 2. Vialia - Renfe 3. Callejones del Perchel 4. Pasillo Santa Isabel 5. Cruz Roja 6. San José Parque 7. Camino de Casa Bermeja 8. Jardín Botánico 9. Camino de Casa Bermeja 10. Estadio de Futbol 11. Martiricos 12. Guimbarda 13. Cercanías Rød linje: 1. Renfe / Vialia togstation 2. Centro de Arte Contemporaneo 3. Puerto Alborania Museum 4. Plaza de la Marina 5. Paseo del Parque 6. Centro Pompidou Málaga 7. Paseo de la Farola 8. Playa de la Malagueta 9. Plaza de Toros 10. Castillo de Gibralfaro 11. Basílica de Sta. María de la Victoria 12. Plaza de la Merced - Casa de Picasso 13. Museo Carmen Thyssen - Catedral 14. Avenida de Andalucía

Malaga: Guidet tur til Picasso-museet med billet til at springe køen over

Malaga: Guidet tur til Picasso-museet med billet til at springe køen over

Besøg Picasso-museet i Buenavista-paladset på denne Malaga-tur. Oplev en samling af kunstnerens værker og få et dybere indblik i Picassos personlige liv. Mød din guide og lær om den mest indflydelsesrige kunstner fra Malaga i hele verden i det 20. århundrede. Lyt til anekdoter og kommentarer om Picassos liv for at få en dybere indsigt i kunstneren. VIGTIG INFORMATION - I den spanske gruppe/pass vil guiderne ikke købe billetter til kunder, der begår den fejl at booke i den tro, at turen er på engelsk, og de vil heller ikke blive refunderet. - Det er heller ikke muligt at ledsage gruppen, hvis kunderne ikke kan tale spansk, da det er nødvendigt med et højt niveau af spansk. Det anvendte sprog er ikke det daglige spansk. Turen er interaktiv, turlederen stiller spørgsmål undervejs, og kunder, der ikke taler spansk, bremser gruppen, da turlederne har en bestemt tid til at gennemføre turen indenfor. - På den anden side, hvis kunderne ikke dukker op eller ankommer senere, efter de høflige minutter, betragter vi deres tur som færdig; på museet arbejder guidede grupper med tidslommer. Og det er ikke muligt hverken at hente folk, når rundvisningen er startet, eller at lade forsinkede kunder få adgang til museet af hensyn til de andre kunder, der var i god tid. Derfor skal du være på mødestedet i forvejen. - I henhold til det foregående punkt er museet ikke ansvarligt for at lade folk komme ind: hvis kunder begår den fejl at købe den guidede tur på det forkerte sprog, eller hvis kunder ikke dukker op / ankommer senere. I disse tilfælde må kunderne vente i køen og selv købe nye billetter. - Kunderne skal vente på guiderne uden for museet ved indgangen. Guiderne vil være der med den gule paraply.

Málaga: Billet til Picassos fødehjem og audioguide til byen

Málaga: Billet til Picassos fødehjem og audioguide til byen

Opdag Malagas historie, og udforsk den i dit eget tempo med en audiotour i appen på din smartphone. Følg audioguiden til ikoniske landemærker, der er relateret til den berømte kunstner Pablo Picasso, herunder Santiago-kirken, hvor han blev døbt, samt hans tidligere skole. Få adgang til Picasso Birthplace Museum, som har til huse i den bygning, hvor kunstneren blev født. Her kan du se nogle af de mesterværker, som han skabte sammen med sin far, Jose Ruiz Blasco. Se også personlige minder og artefakter, herunder babytøj, portrætter og skitsebøger. Efter dit besøg på museet kan du fortsætte med at nyde din app-guidede rundtur i Malaga, mens du tager til andre turisthotspots i byen.

Málaga: Privat sightseeing-skattejagt

Málaga: Privat sightseeing-skattejagt

Tag på skattejagt i Málaga i dag! Gå ikke glip af chancen for at udforske byen på en helt ny måde, opdage skjulte perler og skabe uforglemmelige minder. Book nu for at sikre dig en plads og opleve spændingen ved Málagas private sightseeing-skattejagt!" Udforsk Málagas skønhed som aldrig før på vores private sightseeing-skattejagt, som er perfekt til par, familier og grupper, der ønsker et uforglemmeligt minde om Málaga. Denne aktivitet tilbyder en unik måde at opdage og forelske sig i byen på. I modsætning til traditionelle bus- eller cykelture tager vores skattejagt dig med til steder, de ikke kan nå. Dit lille Málaga-eventyr begynder med en varm velkomst og briefing af vores dejlige skattejagtmester, som udstyrer dig med en skattejagtstaske, der indeholder et moderne kompas, en skattebog og et udvalg af spændende gadgets. Efter den korte introduktion er eventyret i dine hænder. I løbet af denne 2-timers udforskning vil du fordybe dig i Málagas historiske centrum og navigere med det moderne kompas og skattebogen. Din rejse fører til ikoniske destinationer som det berømte madmarked, det livlige torv Plaza de la Merced, Carmen Thyssen-museet, den majestætiske katedral, det gamle romerske teater, Picassos fødested, Alcazaba-slottet, de eksotiske haver og en masse skjulte steder uden for de slagne turiststier. Undervejs indsnuser du den ægte stemning i Málagas charmerende bymidte i dit eget tempo. Ved hver station vil du løse gåder og deltage i legende opgaver for at indsamle vigtige spor, som alle vil lede dig til turens spændende klimaks: at opdage skattekisten. Disse aktiviteter tager ikke lang tid, så du har rig mulighed for at udforske hvert sted, der er fremhævet i din skattebog. Desuden har du ikke brug for din smartphone under denne aktivitet, så du kan koble fra og nyde det. Ved aktivitetens sidste station finder du den hemmelige skattekiste, som indeholder en dejlig og meget personlig Málaga-souvenir, du vil huske. Du afslutter turen på et centralt sted, ideelt placeret til yderligere udforskning eller tilbagevenden til dit overnatningssted, hvilket sikrer, at din dag i Málaga afsluttes på en høj note. Gåderne og opgaverne i skattejagten er designet omkring Málagas detaljer og kan løses af alle. Vi ønsker, at du skal udforske Málaga på en sjov og legende måde. Her er nogle ekstra fordele ved Sightseeing Treasure Hunt i Málaga for dine kunder: **Kundetilpasset oplevelse**: Denne aktivitet passer til din gruppes præferencer og tempo, hvilket sikrer en personlig og fornøjelig udflugt. **Lokal indsigt**: Drag fordel af insiderviden og lokale anbefalinger fra din Treasure Hunt Master **Familievenlig**: Aktiviteten er velegnet til alle aldre og er en fantastisk måde at udforske Málaga sammen på. **Ny måde**: Ud over typisk sightseeing tilføjer denne skattejagt et element af spænding og eventyr til dit besøg i Málaga.

Malaga: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

Malaga: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og vandretur

Lær Malaga at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Download mobilapplikationen på din telefon, og løs stedbaserede gåder, der kun kan aktiveres, når du når det rigtige sted. Brug de integrerede kort til at nå 10 af Malagas vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, der kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur på Plaza de la Merced! Besøg det verdensberømte Teatro Romano med sin unikke akustik. Fotografer det unikke Picassomuseum, og beundr den eventyrlige Encarnación-katedral. Malaga Universitet vil efterlade dig målløs, da det anses for at være et lille, men innovativt universitet. Lær om rådhuset en barok revival bygning med modernistiske elementer! Den unikke Malaga Park er tiden og pladsen i din mobilhukommelse værd. Travle og kølige La Malagueta vil være dit næste skridt, gør ingenting, lad mobiler og ting ligge og dyk ned i det! Center Pompidou Malaga, et uovertruffent kunstgalleri, venter på at fortryller dig, mens prikken over i'et på denne unikke tur vil være Palmeral de Las Sorpresas med sin fængslende landskabsarkitektur i Malagas historiske centrum.

Málaga: Guidet rundvisning i Museo Picasso

Málaga: Guidet rundvisning i Museo Picasso

Picassos kunst er lige så kompleks, som den er berømt. Tag på denne guidede tur i hans hjemby Málaga for at få en bedre forståelse af ham og hans kunst. Museo Picasso, som er det mest besøgte kunstmuseum i Andalusien, har til huse i det historiske palads Condes de Buenavista. Her deltager du i en guidet tur. Spar tid med skip køen-billetter.  På denne museumstur får du lejlighed til at beundre nogle af Picassos mest berømte malerier, såsom Mujer con brazos levantados  eller Kvinde med løftede arme. Ikke blot vil du lære om hans malerier, men også om hans liv. Hvorfor besluttede han at begynde at male i den kubistiske stil? Hvordan malede han inden da? Disse spørgsmål vil blive besvaret på turen. Efter turens afslutning kan du bruge al den tid, du har lyst til, på at beundre de forskellige værker. 

Malaga: Byudforskningsspil og rundvisning

Malaga: Byudforskningsspil og rundvisning

Kombinér spændingen ved en sightseeing-bytur med et spil på denne selvguidede smartphone-vandretur i Malaga. Find nemt frem til seværdighederne med appens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil holde en pause, drikke kaffe eller bruge lidt mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. Start din tur på Plaza de la Merced. Besøg det verdensberømte Teatro Romano med sin unikke akustik. Fotografer det unikke Picasso-museum, og beundr den eventyrlige Encarnación-katedral. Malaga Universitet vil efterlade dig målløs, da det betragtes som et lille, men innovativt universitet. Lær om rådhuset, en bygning i nybarok med modernistiske elementer. Den unikke Malaga Park er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Travle og cool La Malagueta bliver dit næste skridt, gør ingenting, efterlad mobiler og ting og dyk ned i det. Center Pompidou Malaga, et uovertruffen kunstgalleri, venter på at fortrylle dig, mens prikken over i'et på denne unikke tur vil være Palmeral de Las Sorpresas med sin fængslende landskabsarkitektur i det historiske centrum af Malaga.

Malaga: Første opdagelsesrejse og læsevandring

Malaga: Første opdagelsesrejse og læsevandring

Gå gennem en smuk rute i byen, opdag skjulte perler og besøg 10+ af de vigtigste attraktioner og steder. Lær nogle indledende oplysninger om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Download appen 'World City Trail' fra butikken, og log ind. Læs instruktionerne, og gå hen til startstedet. Lås op for billeder af stedets ydre og indre. Læs lidt information om attraktionen. Læs nogle oplysninger om attraktionen, og gå videre til næste checkpoint. Notér, hvad du kunne lide og ikke lide, og lav din bucket list til de næste dage! Start din gåtur når som helst, uden en tidsplan. Sæt den på pause til frokost, tag en drink, besøg en attraktion efter eget valg, og fortsæt senere eller endda en anden dag. Med kortfunktionen farer du aldrig vild. Start din tur på Plaza de la Merced! Besøg det verdensberømte Teatro Romano med sin unikke akustik. Fotografer det unikke Picasso-museum, og beundr den eventyrlige Encarnación-katedral. Malaga Universitet vil efterlade dig målløs, da det betragtes som et lille, men innovativt universitet. Lær om rådhuset, en bygning i nybarok med modernistiske elementer! Den unikke Malaga Park er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Travle og cool La Malagueta bliver dit næste skridt, gør ingenting, efterlad mobiler og ting og dyk ned i det! Center Pompidou Malaga, et uovertruffent kunstgalleri, venter på at fortrylle dig, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Palmeral de Las Sorpresas med sin fængslende landskabsarkitektur i Malagas historiske centrum. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur og nyd den!

Malaga: Privat cykeludlejning

Malaga: Privat cykeludlejning

Lej en privat cykel i Malaga, og cykle rundt i byen for at se de seværdigheder, du har lyst til at se. Du får en kort introduktion af din vært, inden du tager af sted for at udforske byen. Lær Malaga at kende i dit eget tempo på vores nye cykler! Vi vil give dig et kort og alle de bedste anbefalinger til din tur Vi er ved et nøglepunkt for din oplevelse! Du kan lære centrum af Malaga at kende ca. 5 minutter fra vores kontor og en anden mulighed, yderligere 10 minutter, den ældste by Pedregalejo, fiskernes område og de bedste restauranter for at nyde ægte Malaga-mad! udforske havnen i Malaga på en komfortabel måde! Du vil kende de forskellige typer af restauranter, tøjbutikker og andre ting! Dyk ned i byen og lær det romerske teater, Alcazaba i Malaga, Picasso-museet at kende, og gå ikke glip af byens typiske tapas.

Malaga: Skattejagt til polterabend

Malaga: Skattejagt til polterabend

Løft jeres polterabend i Málaga med vores private skattejagt! I modsætning til konventionelle aktiviteter er denne skattejagt skræddersyet til din gruppes tempo og præferencer, hvilket garanterer en uforglemmelig oplevelse. Dit Málaga-eventyr starter med en varm velkomst fra vores skattejægermester, som giver dig en skattejagtstaske udstyret med et moderne kompas, en skattebog og sjove, engagerende gadgets. Så er eventyret i dine hænder. Udforsk Málagas historiske centrum i løbet af denne 2,5 timers eskapade, guidet af kompasset og skattebogen. Besøg ikoniske steder som madmarkedet, Plaza de la Merced, Carmen Thyssen-museet, katedralen, det romerske teater, Picassos fødested, Alcazaba-slottet, eksotiske haver og skjulte perler uden for turiststien. Ved hvert stop skal du løse gåder og legesyge opgaver for at finde vigtige spor, der fører til skattekisten. Disse aktiviteter tager ikke meget tid, så du kan nyde hvert sted i dit eget tempo uden at have brug for din smartphone. Rejsen slutter ved den sidste station, hvor I finder den hemmelige skattekiste, som indeholder en personlig Málaga-souvenir. Slut af i centrum, hvor I kan fortsætte jeres polterabend-festligheder eller vende tilbage til jeres overnatningssted. Puslespillene er designet udelukkende til polterabender og garanterer en sjov og legende udforskning af Málaga, der skaber uforglemmelige minder med din brudestamme. Yderligere fordele: Skræddersyet oplevelse: Skræddersyet til din gruppes præferencer for en personlig polterabend-udflugt. Lokal indsigt: Få insiderviden og lokale anbefalinger fra din Treasure Hunt Master. En ny måde: Tilføjer spænding og eventyr til din polterabend i Málaga og går ud over typisk sightseeing. Book nu til en spændende skattejagt i Málaga!

Ofte stillede spørgsmål om Picasso-museet i Malaga Museer og udstillinger

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Malaga end Picasso-museet i Malaga Museer og udstillinger?

Disse andre ting at gøre i Malaga må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i Malaga

Oplevelser i Picasso-museet i Malaga

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Picasso-museet i Malaga

Vil du se alle oplevelser i Picasso-museet i Malaga? Klik her for en fuld oversigt