Tilføj datoer

LondonTure

Vores mest anbefalede London Ture

London: Rundvisning i National Gallery før åbningstid med kunstværksted

1. London: Rundvisning i National Gallery før åbningstid med kunstværksted

Opdag Londons National Gallery på en rundvisning før timerne, og gå på en rejse gennem kunsthistorien, mens du udforsker en af de mest imponerende kunstsamlinger i verden. Afdæk betydningen bag mesterværkerne sammen med din historiske guide, og skitser dine egne kreationer inde i galleriet. Mød din guide på National Gallery, og tag på en rundvisning kun for din gruppe. Vandre gennem de store haller uden de sædvanlige menneskemængder, og forundres over berømte kunstværker, der viser kunstens udvikling gennem historien. Oplev den dybere betydning af malerierne med detaljerede forklaringer fra din kunsthistoriske guide. Derpå kan du deltage i en eksklusiv skitseworkshop inde i det tomme galleri. Lær det grundlæggende i skitsering og perspektiv fra din guide, og lad de omkringliggende kunstværker give næring til din kreativitet. Skab din egen unikke souvenir, som du kan tage med hjem efter din enestående oplevelse på dette ikoniske sted. GetYourGuide samarbejder med National Gallery i London for at give dig en helt unik oplevelse med en af de største kunstsamlinger i verden. Se verdensberømte malerier på en eksklusiv rundvisning før åbningstid, og giv dine egne idéer liv med en skitseworkshop.

London: Caribisk-britisk roast med original flava

2. London: Caribisk-britisk roast med original flava

Giv dig hen til en mundvandsfremkaldende 2-retters britisk steg i caribisk stil med en af grundlæggerne af Original Flava. Se med, når enten Craig eller Shaun laver deres særlige jerk-marinade, mens de forklarer historien bag denne fusionsret. Ankom til Original Flava Residency i hjertet af Brixton, og mød din vært, Craig eller Shaun fra Original Flava. Derefter kan du se en live demonstration af, hvordan man tilbereder deres ikoniske jerk-marinade og krydrer dine ingredienser til den caribisk-britiske steg. Mens du ser demonstrationen, kan du dykke ned i historien bag dette fusionskøkken. Oplev, hvordan det caribisk-britiske køkken har udviklet sig, og hvordan disse kulturer smeltede sammen og påvirkede hinanden. Efter live-demonstrationen kan du sætte dig til rette til en lækker to-retters middag. Smag din caribisk-britiske stegemiddag, og nyd elskede elementer fra begge kulturer, fra Yorkshire pudding til jerk chicken, sammen med brun gryderet kylling, stegt lam, stegte dumplings, sovs, stegte kartofler og meget mere. Der er også en kødfri mulighed for vegetariske gæster og veganske gæster. Nyd den varme stemning i lokalet, mens du deler historier med din vært og andre madelskere. Når din oplevelse er slut, kan du tage en krukke jerk-marinade med hjem, en ny forståelse af det caribisk-britiske køkken og et par tips til at berige din madlavning derhjemme. Brødrene Craig og Shaun, der er født og bosat i det sydlige London, bringer deres kærlighed til caribisk mad til et mainstream-publikum gennem sociale medier og kogebøger. Tag med Original Flava på en eksklusiv kulturel oplevelse i London, mens du opdager det bedste fra både det britiske og det caribiske køkken.

Fra London: Tur til Harry Potter Warner Bros Studio

3. Fra London: Tur til Harry Potter Warner Bros Studio

Denne Warner Bros. Studio-tur i London er perfekt til folk med en forkærlighed for Harry Potter. Turen giver en unik mulighed for at udforske de magiske Harry Potter-film, som er den mest succesfulde filmserie nogensinde. Kom med bag scenerne for at se en række fantastiske kulisser, kostumer og rekvisitter. Hør nogle velbevarede hemmeligheder, herunder fakta om de special effects og mekaniske dyrefigurer, der gjorde Harry Potter-filmene så enormt populære verden over. Træd ind på de berømte brosten i Diagonalstræde, med butiksfacader som Ollivanders Tryllestave, Flourish og Blotts, og Weasleys Wizard Wheezes. Se ikoniske rekvisitter fra filmene, herunder Harrys Nimbus 2000 og Hagrids motorcykel. Gense andre mindeværdige kullisser fra filmserien, herunder Gryffindor-fællesrummet, drengenes sovesal, Hagrids hytte og eliksirklasseværelset. Besøg Perron 9 ¾, og tag en tur med Hogwartsekspressen. Udforsk en perfekt rekonstruktion af perronen og selve toget, genoplev magien ved Harrys ture til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn, lige før den forsvinder igennem muren, og gå gennem togvognen. Se, hvordan de ikoniske togscener blev optaget, og rod i din yndlingskarakters bagage. Prikken over i'et på dit Hogwarts Express-eventyr er en souvenirbutik med togtema, hvor du kan få godter inspireret af dine Harry Potter-yndlingsfilm. For første gang nogensinde kan du komme ind på Gringotts Wizarding Bank-opstillingen. Gå gennem Gringotts Wizarding Bank, Lestrange-boksen, et goblingalleri og meget mere. Beundr de imponerende marmorsøjler, og se kostumer og proteser tilhørende Bogrod, Griphook og mange andre goblinbankfolk. Dyk derefter ned i Lestrange-boksen, der bruges til at gemme Bellatrix Lestranges skatte, og omgiv jer med skatte. Du har omkring 4 timer til at nyde magien i Harry Potter-studiet. På travle tidspunkter af året kan der være megen trafik, og du kan derfor have mindre tid i studiet. Du vil dog altid have mindst 4 timer. Inklusive busrejsen tager turen normalt 7-7,5 time afhængigt af trafik og indgangstidspunkt.

London: Rundvisning i Warner Bros. Studio inkl. transport

4. London: Rundvisning i Warner Bros. Studio inkl. transport

Tag på et fortryllende eventyr til Harry Potter og Warner Brothers Studio. Stig ombord på bussen i det centrale London, og rejs til en verden med flyvende koste, chokoladefrøer og Polyjuice-trylledrik. Kom helt tæt på de magiske kulisser, de mest ikoniske rekvisitter og Harry, Ron og Hermiones kostumer. Lær nogle af Hogwarts bedst bevarede hemmeligheder at kende, herunder sjove fakta om filmenes special effects og animatronics. Når du er ankommet til Studios, har du 4 timer til at udforske alle filmsettene, rekvisitterne og studiets gavebutik. Få taget et billede i dine yndlingskulliser, f.eks. i den imponerede storsal, på Dumbledores kontor og i Gryffindors fællessal.  Gå ned ad det brostensbelagte Diagonalstræde, og forestil dig de lokale hekse og troldmænd, når du går forbi Ollivanders tryllesstavsbutik, Flourish and Blotts og Eeylops Uglevarehus. Besøg Perron 9 ¾, og tag en tur med Hogwarts-ekspressen. Gå på opdagelse i en perfekt kopi af perronen og toget. Genoplev magien fra Harrys rejse til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn, lige før den forsvinder gennem væggen. Prikken over i'et på dit Hogwarts Express-eventyr er en souvenirbutik med togtema, hvor du kan købe ting inspireret af dine Harry Potter-yndlingsfilm. Når du har fået nok ingefærøl og har prøvet kræfter med kosteflyvning, er det tid til at tage bussen tilbage til London. Find souvenirs i filmstudiets butik, inden du tager tilbage til Muggler-verdenen.

Warner Bros. Studio London: Tur med bustransport

5. Warner Bros. Studio London: Tur med bustransport

På denne 7-timers tur (inklusive 4 timer i studiet) har du mulighed for at udforske magien fra den verdensberømte Harry Potter-filmserie i Warner Bros. Studio, London, inklusive Den Forbudte Skov. Tag et kig bag kulisserne, og opdag et stort udvalg af smukke filmsets, kostumer og rekvisitter. Se nøje bevogtede hemmeligheder, inklusive fakta om de special effects og betagende animatronik, der gjorde disse film så enormt populære rundt om i verden. Forkæl dig selv med forfriskninger i Studio Café, herunder frisklavede varme supper og snacks, salater, sandwich og eftermiddagslækkerier. Der kan købes andre snacks 2 steder på Studio Tour. Gå på opdagelse i Studio Shop, der har et bredt udvalg af gaver og souvenirs til minde om den dag, du brugte på at fordybe dig i "The Making of Harry Potter". Nu er glasdørene i professor Sprouts drivhus åbne for allerførste gang. Ligesom en Hogwarts-elev kan du træde ind i drivhuset, der er hjemsted for mange eksotiske og magiske planter, og stoppe op for at trække en mandrake ud af sin potte, som en del af en interaktiv udstilling. Tænk tilbage på nogle af scenerne i "Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer" og genkend den giftige tentakula, der hænger fra loftet, når du går igennem.

Wembley Stadium: Guidet rundvisning

6. Wembley Stadium: Guidet rundvisning

Genoplev Wembley Stadiums største øjeblikke på denne fascinerende 75-minutters guidede rundvisning i et af Londons mest mindeværdige vartegn. Denne bygning imponerer med sin størrelse, men har samtidig været vidne til nogle af de absolut største kulturelle øjeblikke i Englands historie, fra Englands glorværdige verdensmesterskabssejr i 1966 til den uforglemmelige Live Aid-koncert i 1985. Mens din guide fører dig gennem Wembley Stadium, vil du høre om andre store øjeblikke i stadionets historie, såsom FC Barcelonas beundringsværdige UEFA Champions League-sejr i 2011 og den historiske tradition med FA Cup-finalen. Din guidede tur giver dig adgang til dele af Wembley Stadium, som de fleste aldrig får lov at se, såsom spillernes tunnel, presserummet, pokalvindertrapperne, England-omklædningsrummet og den royale loge. Se historiske skatte, såsom overliggeren fra verdensmesterskaberne i 1966, Jules Rimet-pokalen til minde om Englands verdensmesterskabshæder og tavlerne til minde om de olympiske lege i London i 1948. Du vil desuden opleve den fantastiske udsigt over den gigantiske bygning. Wembleys prisbelønnede guidede rundvisninger omfatter de fantastiske England-omklædningsrum, pressekonferencerummet og spillernes tunnel, som normalt er forbeholdt de største navne inden for sport og musik. På turen kan man desuden nyde den spektakulære og uovertrufne udsigt fra Wembleys øverste række og samtidig opleve historiske artefakter, såsom den verdensberømte FA Cup, det olympiske flag fra 1948 og den berygtede overligger fra FIFA World Cup-finalen i 1966. Med trykte oversættelser på 9 sprog, gode transportforbindelser, parkering på selve ejendommen, café og stadionbutik er Wembley stadig den ultimative stadionoplevelse i Storbritannien.

London: Warner Bros. Studio Tour med returtransport

7. London: Warner Bros. Studio Tour med returtransport

Mødested: 38-51 Bedford Way, Bloomsbury, London WC1H 0DG (på Bedford Way, lige uden for hotellets gårdhave, ved Bedford Way Bus Stop) 08.00 AFGANG TIL INDGANG KL. 09.30: 08.00 - Møde og velkomst af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 09.15 - 09.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 09.30. 13.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. KL. 10.00 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 11.30: 10.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 11.15 -11.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 11.30. 15.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 12.00 - AFGANG TIL INDGANGEN KL. 13.30: 12.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 13.15-13.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 13.30. 17.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 14.00 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 15.30: 14.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 15.15 -15.30 - Vores repræsentant afhenter billetterne ved billetkontoret og giver dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 15.30. 19.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 16.00 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 17.30: 16.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. Kl. 17.15-17.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og giver dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 17.30. 21.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af.

London: Tur på Chelseas fodboldstadion og museum

8. London: Tur på Chelseas fodboldstadion og museum

Er du fodboldfan, bør du ikke gå glip af Stamford Bridge, som huser fodboldklubben. Denne sjove og informative 1 time lange tur inkluderer et besøg på stadion og museet. Din kyndige guide tager dig med bag kulisserne i en af verdens bedste fodboldklubber og giver dig adgang til områder, som normalt er forbeholdt spillere og dommere. Forestil dig, hvordan det ville være at møde pressen, når du sidder bag skrivebordet i presserummet. Sug atmosfæren til dig i det spektakulære omklædningsrum, og forestil dig derefter spændingen ved at gå gennem spillertunnellen, mens du hører publikums råben! Stadionturene og museumsbesøg afhænger af tilgængelighed, og aflysninger og ændringer med kort varsel kan forekomme pga. stedets natur, og arrangøren undskylder for eventuelle gener som følge heraf. 

London: Bådtur på Themsen fra Westminster til Greenwich

9. London: Bådtur på Themsen fra Westminster til Greenwich

Beundr udsigten over Londons mest ikoniske seværdigheder med en bådtur på Themsen. Se Londons historiske monumenter fra floden, mens du sejler mod Greenwich. Rejs forbi kendte seværdigheder som parlamentsbygningen (Houses of Parliament), Tower Bridge og Tate Modern. Vælg mellem enten en envejs- eller tur-returbillet med skip køen-adgang, og undgå køerne ved billetkontoret, når du går direkte ombord på båden. Lyt til live-audiokommentaren, mens du nyder komforten i et moderne, men traditionelt fartøj. Beundr The Shard's pyramidestruktur, og se andre monumenter fra Londons historiske vandveje. Gå ud på det åbne dæk for at opleve panoramaudsigten over Londons vartegn. Stop ved Embankment Mole, Festival Mole og Tower Bridge Quay, inden du ankommer til Greenwich Mole. Du er velkommen til at udforske charmerende Greenwich på egen hånd, og se seværdigheder såsom Greenwich Market, Cutty Sark, National Maritime Museum, Greenwich Park og Royal Observatory; alle er inden for gåafstand fra molen.

London: Dagtur til Windsor, Stonehenge, Bath & romerske bade

10. London: Dagtur til Windsor, Stonehenge, Bath & romerske bade

Udforsk flere af de vigtigste højdepunkter uden for London på denne heldagstur med bus fra London. Oplev elegancen på Windsor Castle, udforsk mysterierne ved Stonehenge, og beundr den georgianske arkitektur i byen Bath. Besøg et velbevaret romersk badehus. Windsor Castle Her vil kongefamiliens beundrere være i deres rette element. Besøg Dronning Elizabeth d. 2.'s hjem, der er rig på historie, og få et kig indenfor i et af verdens største og ældste slotte. Nyd de spektakulære repræsentationslokaler i dit eget tempo, og lad dig betage af den overdådige indretning. Oplev dette særlige sted, hvor statslige begivenheder stadig afholdes den dag i dag. Her er der fyldt med royale traditioner og verdensberømte kunstværker. Besøg St. George's Chapel, hvor mange konger og dronninger ligger begravet, herunder Henry d. 8. og hans tredje kone Jane Seymour. Se Queen Mary's Dolls' House, og bliv forbløffet over størrelsen og det indviklede design af verdens mest berømte dukkehus. Det mystiske Stonehenge Gå en tur omkring dette sted, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, og lad dig fange af stemningen ved den unikke stenformation. Her på Salisbury-sletten står 40 tons klippesten på egen hånd og har gjort det i over 5.000 år. Der er et væld af teorier omkring Stonehenge. Nogle mener, at det er et religiøst tempel, andre ser et astronomisk ur eller endda en gravplads fra bronzealderen. Dan dig din egen mening, mens du udforsker det mystiske monument. Bath Bath ligger stolt på skråningerne til floden Avon og var den første by i England, der blev optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Beundr den smukke Bath Abbey fra det 15. århundrede, den fantastiske georgianske arkitektur og den romantiske Pulteney Bridge. De romerske bade Bath er kendt for sine romerske bade, og her findes den bedst vedligeholdte romerske spa fra den antikke verden. Dyk ned i historien bag dette magiske monument, der lå skjult indtil 1870'erne, og lad dig betage af dets spektakulære arkitektur.  Du er tilbage i London omkring kl. 19.45.

807 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 51

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 22.767 anmeldelser

Kæmpe oplevelse - et virkeligt gennemført arrangement. Lige fra busafhentningen til timerne i studiet og retur igen. Dog kunne man godt bruge lidt flere timer hvis man f.eks ønsker at se alle de fortællinger der kører rundt om scenerne eller hvis man ville have after-non the.

Kæmpe oplevelse, og bestemt et must for Harry Potter fans i alle aldre! Dejligt nemt at booke ved GetYourGuide, og nemt at finde ud af når man er derovre.

Flink og veloplagt personale, som gør det til en god og sikker tur…flot udsigt - man fornemmer ikke hvor højt man er oppe pga tagets konstruktion.

Virkelig fint og utrolig godt mad. Kan kun anbefales at man taget på denne tur.

Ivan (the guide) was really good and his enthusiasm got all engaged.