Tilføj datoer
London

Sightseeing på hjul

  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
Vi fandt 56 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 56

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Vi (3 voksne, 2 teenagere) reserverede National Express som lufthavnstransport, da Stansted Express var i strejke den dag, vi ankom (august). Handlen forløb problemfrit og relativt hurtigt på trods af det store antal turister. Der var National Express-ansatte på stedet, som instruerede os. Selve bussen var meget komfortabel, godt airconditioneret og vi var på Victoria Station på knap 1,5 time. På grund af trafikkaos havde vi en forsinkelse på omkring en halv time på returtransporten, hvilket var endnu større, fordi der også var tæt trafik på motorvejen. Trods de hektiske forespørgsler forblev buschaufføren rolig og høflig og fik os til Stansted lufthavn til tiden. Da vi reserverede billetten, rådede National Express-agenten os forsigtigt til at være i lufthavnen 3 timer før afgang. Så vi havde ingen stress på trods af trafikkaoset. Når som helst!

Husk booker du hjemmefra skal du ud af lufthavnen og her møder du et bus Office der laver din online billet om til en papir billet. Husk retur billetten laves samtidigt så husk at hsve tidspunkt klar for din retur dato og klokkeslet da dette bestille når du kommer på billet kontoret. Og husk at retur ikke er ved samme stoppested som ankomst, god ide lige at tjekke retur stoppestedet når nan alligevel ankommer, retur stoppestedet ligger parallelt på næste gade.

Alt fungerede fantastisk. Billetten fra mobiltelefonen (app) blev konverteret til en printet billet ved lufthavnens skranke, hvor returrejsen blev arrangeret direkte (dato, tid, sted). Bus så moderne ud. Vores kufferter blev hejst ind i bagagerummet, hvilket jeg syntes var enormt flot. Rejsen varede kun 1 time og 40 minutter om natten. Jeg vil til enhver tid reservere igen. Alt fantastisk.

Så optimalt ! Følger man skiltene i lufthavnen er det utrolig nemt at finde opsamlingsstedet. Da vi skulle hjemad brugte vi dog lidt på at finde det korrekte opsamlingssted, men da det gik op for os der var Victoria coach station og ikke bare hovedstationen, var det ligetil. Kanon nemt, lækker bus og behagelig køretur.

Fantastisk smuk tur og John som er guide på turen er virkelig sjov og gør turen til en fantastisk oplevelse både for børn og voksne, så vil du have en seværdighed tur rundt i London ny Night og få rørt din lattermuskel så skal du tage på denne tur.