Tilføj datoer
London

Rundvisninger til fods

  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 182 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 182

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Turen var fantastisk, som en hardcore potter-nørd var der så mange fantastiske steder at se, højdepunktet for mig var 'Knockturn Alley' Tom var en genial guide, der fortalte os en masse Harry Potter-fakta, men også masser af fantastiske fakta om London, som var ikke relateret til HP. Jeg anbefaler bestemt denne tur til enhver Potterheads derude.

Guiden følger dig på vej til indgangen til Buckingham Palace og giver information om den britiske kongefamilie via trådløse høretelefoner. Du bliver herefter lukket ind ved en indgang uden kø og derfra kan du bevæge dig frit med en audioguide. Guiden talte meget hurtigt.

Fantastisk tur med en virkelig sjov og god guide der vidste alt hvad vi ville vide. Vi fik mange fede fakta og vi så steder, hvor der var blevet filmet, hvor vi så klip efterfølgende så man kunne relatere til det. Kan klart anbefales! Vores guide hed Hagrid (John)

Super interessant vandring, hvor guiden fortæller om interessante Steder vi kommer forbi, samtidig med sjove spørgsmål omkring Harry potter. Så touren er ikke kun for Harry potter fans, men stadig en god ide at have set filmene

Super sjov og underholdende rundtur til finurlige steder i London, hvor vi så små videoklip fra filmene fra de steder vi kom hen. Vi blev opdelt i de 4 huse og der blev konkurreret og givet point!