Tilføj datoer
London

For førstegangsbesøgende

  • Guidede ture
  • Entrébilletter
  • Vandaktiviteter
  • Eventyr
  • Heldagsture
Vi fandt 17 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 17

Ofte stillede spørgsmål om London For førstegangsbesøgende

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end For førstegangsbesøgende?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Hvilke London For førstegangsbesøgende har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Turen var fantastisk, som en hardcore potter-nørd var der så mange fantastiske steder at se, højdepunktet for mig var 'Knockturn Alley' Tom var en genial guide, der fortalte os en masse Harry Potter-fakta, men også masser af fantastiske fakta om London, som var ikke relateret til HP. Jeg anbefaler bestemt denne tur til enhver Potterheads derude.

London Eye gav os mulighed for at tage højde over London og beundre et storslået panorama. Alt var meget velorganiseret, vi ventede ikke længe i køen og der var ikke mange af os i "boblen", hvilket gjorde, at vi kunne nyde det endnu mere. Turen varede godt tredive minutter.

Fantastisk tur med en virkelig sjov og god guide der vidste alt hvad vi ville vide. Vi fik mange fede fakta og vi så steder, hvor der var blevet filmet, hvor vi så klip efterfølgende så man kunne relatere til det. Kan klart anbefales! Vores guide hed Hagrid (John)

Super sjov og underholdende rundtur til finurlige steder i London, hvor vi så små videoklip fra filmene fra de steder vi kom hen. Vi blev opdelt i de 4 huse og der blev konkurreret og givet point!

Flot tur med en fantastisk udsigt. Havde fast track så vi kom hurtigt igennem.