Tilføj datoer

LondonMuseer og udstillinger

Vores mest anbefalede London Museer og udstillinger

London: Rundvisning i National Gallery før åbningstid med kunstværksted

1. London: Rundvisning i National Gallery før åbningstid med kunstværksted

Opdag Londons National Gallery på en rundvisning før timerne, og gå på en rejse gennem kunsthistorien, mens du udforsker en af de mest imponerende kunstsamlinger i verden. Afdæk betydningen bag mesterværkerne sammen med din historiske guide, og skitser dine egne kreationer inde i galleriet. Mød din guide på National Gallery, og tag på en rundvisning kun for din gruppe. Vandre gennem de store haller uden de sædvanlige menneskemængder, og forundres over berømte kunstværker, der viser kunstens udvikling gennem historien. Oplev den dybere betydning af malerierne med detaljerede forklaringer fra din kunsthistoriske guide. Derpå kan du deltage i en eksklusiv skitseworkshop inde i det tomme galleri. Lær det grundlæggende i skitsering og perspektiv fra din guide, og lad de omkringliggende kunstværker give næring til din kreativitet. Skab din egen unikke souvenir, som du kan tage med hjem efter din enestående oplevelse på dette ikoniske sted. GetYourGuide samarbejder med National Gallery i London for at give dig en helt unik oplevelse med en af de største kunstsamlinger i verden. Se verdensberømte malerier på en eksklusiv rundvisning før åbningstid, og giv dine egne idéer liv med en skitseworkshop.

London: Entrébillet til Tower of London og kronjuvelerne

2. London: Entrébillet til Tower of London og kronjuvelerne

Tag en rundvisning i det tidløse Tower of London, der har været en del af den britiske historie siden det 11. århundrede. Seværdigheden, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, blev bygget i år 1086 af Vilhelm Erobreren.  Opdag Londons borg, der er en sikker fæstning, et kongeslot og et berygtet fængsel. Spot ravnene, der lever på stedet, og find ud af, hvorfor de er kendt som tårnets vogtere. Gå en tur over Tower Green for at se stedet, hvor mange henrettelser fandt sted, herunder af 2 af Henrik 8.s koner. Du får også mulighed for at komme ind i tårnet. Forbered dig på at blive blændet af Det Forenede Kongerige Storbritanniens kronjuveler. Disse uvurderlige symboler på det britiske monarki udgør den største samling af kronjuveler i brug i verden. Lad dig imponere af de 23.578 ædelsten, herunder den glitrende Imperial State Crown. Denne krone alene har 2.868 diamanter, 273 perler, 17 safirer, 11 smaragder og 5 rubiner. Få særlig indsigt i Tower of Londons historie fra nogle af dets mest berømte beboere, The Yeoman Body. Selv om rundvisningerne ikke er tilgængelige i øjeblikket, vil Yeoman Warders stå til rådighed til at fortælle fascinerende historier om Tower of London gennem tiderne.

Madame Tussauds London

3. Madame Tussauds London

Millioner af mennesker er kommet ind ad døren til Madame Tussauds i London siden museet åbnede for over 200 år siden. Tilføj dit navn til listen og gå op ad den røde løber for at se alle dine favoritstjerner. De gammeldags museumsafspærringer er væk, så du kan virkelig komme tæt på filmstjerner, sportslegender, politiske sværvægtere og historiske ikoner. Genoplev øjeblikke og begivenheder, der fik hele verden til at bemærke personerne. Slut dig til dine favoritberømtheder til den ultimative fest, herunder Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Spankuler rundt på catwalken sammen med Cara, slut dig til den royale familie på den ikoniske balkon og tag en selfie med det royale par Harry og Meghan. Udforsk Kong-junglen: Skull Island med Tom Hiddleston som kaptajn James Conrad, eller kapr en London-taxa for at tage en tur gennem 400 år af hovedstadens historie. Brug så Kraften til at blive transporteret til en fjern galakse, og vær stjernen sammen med de store fra Star Wars-universet.

Emirates Stadium: Rundvisning

4. Emirates Stadium: Rundvisning

Udforsk fodboldklubben Arsenal bag kulisserne, og lad Arsenals stjerner dele deres kampdagserfaringer med dig på denne tur rundt på Emirates Stadium. Gør dig klar til a finde din plads i omklædningsrummet, og gå gennem spillertunnellen, mens du forestiller dig brølene fra 60.000 fans. Se spillerstatistikker og højdepunkter fra deres bedste øjeblikke gennem trøjekameraet, som får dig helt ind på livet med interaktiv adgang til aldrig før sete optagelser. Leder du efter et sted at spise efter din tur? Så kan du besøge Chapman's (der ligger udenfor Armoury-butikken), som serverer et bredt udvalg af mad og drikke, herunder te, kaffe, sandwiches, panini, wraps og meget mere. Du kan besøge Arsenal Museum, der blev grundlagt i 1886, og som fortæller mere om klubbens tid på Woolwich, Highbury og på Emirates Stadium. Det nyistandsatte museum giver de besøgende mulighed for at opleve en række spændende udstillinger. Mange af de genstande, der udstilles, er venligt doneret af tidligere spillere, der har en særlig plads i Arsenals historie. Nogle af højdepunkterne er Jens Lehmanns målmandshandsker, som han havde på i alle ligakampene i den ubesejrede "Invincibles"-sæson i 2003/2004, Michael Thomas' støvler fra Anfield i 1989 og Charlie Georges FA Cup-finaletrøje fra 1971. På museet kan du også opleve to imponerende videoforestillinger og 20 enorme displays over Arsenals stolte historie.

London: Dagtur til Windsor, Stonehenge, Bath & romerske bade

5. London: Dagtur til Windsor, Stonehenge, Bath & romerske bade

Udforsk flere af de vigtigste højdepunkter uden for London på denne heldagstur med bus fra London. Oplev elegancen på Windsor Castle, udforsk mysterierne ved Stonehenge, og beundr den georgianske arkitektur i byen Bath. Besøg et velbevaret romersk badehus. Windsor Castle Her vil kongefamiliens beundrere være i deres rette element. Besøg Dronning Elizabeth d. 2.'s hjem, der er rig på historie, og få et kig indenfor i et af verdens største og ældste slotte. Nyd de spektakulære repræsentationslokaler i dit eget tempo, og lad dig betage af den overdådige indretning. Oplev dette særlige sted, hvor statslige begivenheder stadig afholdes den dag i dag. Her er der fyldt med royale traditioner og verdensberømte kunstværker. Besøg St. George's Chapel, hvor mange konger og dronninger ligger begravet, herunder Henry d. 8. og hans tredje kone Jane Seymour. Se Queen Mary's Dolls' House, og bliv forbløffet over størrelsen og det indviklede design af verdens mest berømte dukkehus. Det mystiske Stonehenge Gå en tur omkring dette sted, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, og lad dig fange af stemningen ved den unikke stenformation. Her på Salisbury-sletten står 40 tons klippesten på egen hånd og har gjort det i over 5.000 år. Der er et væld af teorier omkring Stonehenge. Nogle mener, at det er et religiøst tempel, andre ser et astronomisk ur eller endda en gravplads fra bronzealderen. Dan dig din egen mening, mens du udforsker det mystiske monument. Bath Bath ligger stolt på skråningerne til floden Avon og var den første by i England, der blev optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Beundr den smukke Bath Abbey fra det 15. århundrede, den fantastiske georgianske arkitektur og den romantiske Pulteney Bridge. De romerske bade Bath er kendt for sine romerske bade, og her findes den bedst vedligeholdte romerske spa fra den antikke verden. Dyk ned i historien bag dette magiske monument, der lå skjult indtil 1870'erne, og lad dig betage af dets spektakulære arkitektur.  Du er tilbage i London omkring kl. 19.45.

London: Dagskort til London Transport Museum

6. London: Dagskort til London Transport Museum

Besøg London Transport Museum, der ligger i hjertet af Covent Garden. Udforsk den stærke forbindelse mellem transport og det moderne Londons vækst siden 1800-tallet. Se seværdigheder som verdens første underjordiske damptog og den elektriske rørbane. Historiske køretøjer, verdensberømte plakater og genstande fra museets samling fortæller historien om Londons udvikling. Find rødderne til London Transport-brandet. Se de interaktive udstillinger som f.eks. en simulator til træning af chauffører.  Følg transportens historie fra hestetrukne busser til verdens første undergrundsbane. Find ud af, hvordan kortet over undergrundsbanen blev skabt, og gå en tur gennem farverige udstillinger, der viser, hvordan transportsystemet understøtter London. Beundr samlinger af plakater og grafisk kunst såsom det berømte 'bullseye'-metrologo og det diagrammatiske kort over undergrundsbanen.

London: Guidet tur på British Museum

7. London: Guidet tur på British Museum

Opdag nogle af British Museums højdepunkter med en certificeret guide, og få et indtryk af ét af verdens ældste og fineste museer. Der er så meget at se, at du kan tilbringe en uge på British Museum uden at se det hele. Oplev det bedste af British Museums samlinger, og start med at opleve det smukke loft. Lad dig betage af det spektakulære glastag ved Great Court, et kunstværk i sig selv. Se derefter den verdensberømte rosettesten, som er nøglen til at decifrere egyptiske hieroglyffer. Lad dig betage af de kontroversielle Parthenon-skulpturer taget fra Parthenon i Athen af Lord Elgin, den tidligere britiske ambassadør i Det Osmanniske Rige. Tag til de gamle egyptiske gallerier for at se den store samling af egyptiske mumier og opleve de angelsaksiske "Sutton Hoo"-begravelsesrelikvier samt "Winged Bulls" fra Khorsabad.

London: Kombibillet til London Eye og Madame Tussauds

8. London: Kombibillet til London Eye og Madame Tussauds

Denne kombinationsbillet giver dig adgang til to af Londons mest ikoniske attraktioner. Se byen som aldrig før fra London Eye, før du blander dig med dine yndlingsstjerner på Madame Tussauds. Begynd på The London Eye, hvor du får byens bedste udsigt over Big Ben, Houses of Parliament og Buckingham Palace. Oplev London fra en anden vinkel på verdens højeste udkragede observationshjul, 135 meter over byen. Så kan du tage til det ikoniske Madame Tussaud's og gå op ad den røde løber for at se alle dine yndlingsstjerner. Kom helt tæt på A-listeberømtheder, sportslegender, politiske sværvægtere og historiske ikoner samt den kongelige familie på den kongelige balkon.

London: Billet til BBC Earth Experience

9. London: Billet til BBC Earth Experience

Gå ombord på en uforglemmelig rejse, mens du afdækker den forbløffende mangfoldighed på de syv kontinenter med denne billet til BBC Earth Experience i London. Bliv tryllebundet af denne digitale udforskning på flere skærme gennem den naturlige verden. Lyt til David Attenboroughs fortælling, der tager dig med på en transformerende audiovisuel oplevelse fra BBC Studios Natural History Unit tv-serie Seven Worlds, One Planet. Tur ind i breakout-zoner, hvor du kan dykke ned i dybet i Water World, beundre de store landskaber på Vista Stage og teste dit mod ved at komme tæt på kryb og kravl i Micro Life-zonen . Tænk på planeten på en anden måde, når du tager på en majestætisk 360-graders audiovisuel rejse. Udforsk ikoniske landskaber og kom i kontakt med fascinerende dyr fra hele verden. Opdag i komfort på The Daikin Centre, et specialbygget, fuldt tilgængeligt og klimatiseret sted ved Earl's Court.

Tower of London: Rundvisning med tidlig adgang og Beefeater

10. Tower of London: Rundvisning med tidlig adgang og Beefeater

Udforsk en af de ældste monumenter i London på en guidet morgentur i Tower of London, og se Kronjuvelerne før folkemængderne ankommer. Spring de lange køer over til det legendariske sted, hvor 3 engelske dronninger blev henrettet, og få en kort introduktion til attraktionens oprindelse, før du møder en af de berømte Yeoman Warders, også kendt som Beefeaters. Lær om traditionerne bag disse elitegardere, der historisk var ansvarlige for fangerne på tårnet og for at sikre Kronjuvelerne. Rejs gennem århundreders britisk historie og se, hvor Guy Fawkes blev stillet for retten. Betragt de storslåede glober, sværd, ringe, kroner og sceptere, der anvendes til kongelige ceremonier og kroninger. Bliv i Tower of London for at udforske i dit eget tempo, når din officielle tur er ovre.

179 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 12

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Ofte stillede spørgsmål om London Museer og udstillinger

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Museer og udstillinger?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Fantastisk tur hvor man ser og hører så meget. Nemt at finde gruppen vi skulle afsted med. Vi var kun 18 på vores tur så vi havde mulighed for at stille masser af spørgsmål og få taget billeder. Vi skulle ikke stå i kø hverken til at komme ind på tower eller til kronjuvelerne pga den tidligere indgang. Vores Beefeater var så sød og kunne svare på alt omhandlende slottet. Kæmpe oplevelse. Ville varmt anbefalede denne tur.

Meget nemt at købe billetter hjemmefra. Ingen kø ved indgangen. Vi kom 1 time før vi havde booket, men vi kom ind alligevel. Der var stort set ingen mennesker derinde så det var rigtig rart at gå rundt og vi fik set det hele.

Spændende oplevelse. Både børn på 12 år og voksne var godt underholdt. Kan anbefales hvis man interesserer sig for engelsk historie. Personalet var meget imødekommende og venlige.

storslået udstilling. god stemning og styr på det praktiske. dog blev der efter min mening lukket fo mange ind ad gangen

Spændende oplevelse. Det var svært til en start at se forskel på hvad der var figurer og hvad der var rigtig mennesker