Tilføj datoer

LondonSkjulte perler

Vores mest anbefalede London Skjulte perler

Fra London: Heldagstur til Seven Sisters og South Downs

1. Fra London: Heldagstur til Seven Sisters og South Downs

Fang toget til Brighton fra London, og stig ombord en luksus minibus når du ankommer. Rejs til det smukke South Downs, og beundr de bølgende bakker, skabt gennem tusinder af år, af græssende dyr. Besøg Devil's Dyke, og sæt pris på udsigten over det lavtliggende "weald", og lær, hvordan landskabet blev dannet, inden du fortsætter til Middle Farm, hvor du kan købe oste, mousserende vine eller cider fra Sussex. Fortsæt ad landeveje til Seven Sisters Country Park, og se den neolitiske skårne figur af Longman Wilmington. Gå en tur til Beachy Head, og tag fantastiske billeder af de hvide klipper, før du rejser til Birling Gap for at se den dramatiske kysterosion, og få dit første glimt af Seven Sisters-klipperne. Stop ved Seaford Head, og nyd et ikonisk syn over Seven Sisters, og gå så til kystvagtshytterne, for fuldt ud at værdsætte områdets skønhed. Gå en tur i Rudyard Kiplings haver i Rottingdean, og brug derefter noget tid på egen hånd i Brighton, eller tag toget tilbage til London med det samme.

Kensington Palace: Guidet gåtur i haverne med eftermiddagste

2. Kensington Palace: Guidet gåtur i haverne med eftermiddagste

Mød din guide ved mødestedet og gå til det ikoniske Kensington Palace. Tag på en guidet gåtur rundt i slottets haver og de utroligt velholdte områder, hvor du vil få et interessant indblik i historien om den kongelige familie og Storbritanniens mest elskede drik: te.  Kensington Palace er mest kendt for at være hjemsted for medlemmer af den britiske kongefamilie som Prinsesse Diana, Prins Harry, og nu Prins William og Kate Middleton (sammen med Prince George, Prins Louis og Prinsesse Charlotte). Se den berømte Sunken Garden, før du afslutter turen med en overdådig eftermiddagste i de betagende omgivelser i Kensington Palace Pavilion. Der serveres et udvalg af sandwiches, som inkluderer klassikere som æg, mayonnaise og karse, røget laks og flødeost, hamburgerryg og engelsk sennep, og agurk med frisk mynte. Smag traditionelle scones lavet med walisisk smør fyldt med fløde og marmelade og et udvalg af fine kager til eftermiddagsteen.

Tottenham Hotspur Stadion: The Dare Skywalk Experience

3. Tottenham Hotspur Stadion: The Dare Skywalk Experience

Besøg et af Londons nyeste vartegn, og "gå helt ud i det blå" ved at bestige det ikoniske Tottenham Hotspur Stadium. Træd ud på en glasbro 46,8 meter over fodboldbanen, og tag på en rejse til stadionets ikoniske gyldne hane. Vær en af de første til at deltage i denne adrenalinpumpede oplevelse på Tottenham Hotspur Stadium i verdensklasse. Start ved Dare Skywalk Basecamp, hvor du vil få alt sikkerhedsudstyr og en sikkerhedsbriefing. Herefter begynder du din klatring til toppen. Der vil være en professionel fotograf på toppen til at indfange din oplevelse. Kravl ned, og tag derefter af udstyret af i bunden. Du forlader Basecamp efter din oplevelse gennem Tottenham Experience Shop, hvis du ønsker at købe noget for at gøre din oplevelse endnu mere mindeværdig.

Østlondon: Street art-tur med graffiti-workshop

4. Østlondon: Street art-tur med graffiti-workshop

Hvis du ser dig selv som den næste Banksy eller Shepherd Fairy, er denne inspirerende byvandring og workshop i Londons East End lige noget for dig. Turen foregår i et af byens bohemeagtige kvarterer, hvor traditionen med gadekunstnere går langt tilbage. Her vil du vil blive introduceret for noget af verdens bedste street art af din kyndige guide, der fører dig forbi kunstværker af Banksy, ROA, Shepherd Fairy, Jimmy C, Invader, Stik og mange flere.  Efter turen holder vi en kort pause, efterfulgt af en 45-minutters spraymalingsworkshop, hvor du vil lære alle de teknikker, der skal til i skabelsen af dit allerførste street art-værk. Bagefter kan du tage dit værk med dig hjem på et stykke pap. Du kan også købe en kanvaspose eller en t-shirt, som du kan male på. 

Fra London: Peppa Pig World Entré Ticket og transfer

5. Fra London: Peppa Pig World Entré Ticket og transfer

Kør fra London og rejs med bus til Peppa Pig World i Paultons Park. Udforsk en række store forlystelser, små forlystelser, legeområder, underholdning og en forbløffende samling af eksotiske fugle og dyr, alt sammen beliggende i 140 hektar smukt parkområde. Nyd 9 fantastiske forlystelser, herunder Dronningens flyvende karettur, Bedstefar Kanins sejlklub, Frøken Kanins helikopterflyvning, Peppas store ballontur, Bedstefars lille tog, Georges dinosaureventyr og en tur i en "sky" rundt om Windy Castle! Besøg det store indendørs legeområde, Georges Spaceship Playzone, og fantastiske attraktioner med animeret tema, herunder en chance for at besøge Peppa og hendes familie i deres hus! Se parkens eget lille hjørne af Afrika, og oplev savannens fantastiske dyr og fugle. Se surikater, hulepindsvin, øgler, manguster og andre dyr i alle former og størrelser til glæde og underholdning. Besøg The House of Magic, og se en helt ny 4D-film i 2020 i Paultons Show Street Cinema. Hop ind i handlingen på skærmen, mens du oplever biografens 4D-effekter, herunder specialdesignede bevægelige stole, vandsprøjt, luftkasteller, benkiler og endda bobler! Få dit adrenalin-fix på den betagende forlystelse, EDGE. Sving og drej gennem luften i 15 meters højde på en gigantisk skive, der bevæger sig langs en 90 meter lang bane med en "kamelryg"-bakke for at skabe en fantastisk svævende fornemmelse. EDGE var den første forlystelse af sin art i Storbritannien og supplerer perfekt parkens andre spændende forlystelser, herunder Cobra og Magma. Børn kan nyde Vandriget med en række vandstråler, gigantiske vippespande, sprays, springvand og super soakers. Denne enorme 8.500 fods børnesprøjtepark har mere end 20 forskellige måder at blive våd på og har et siddende terrasseområde i nærheden, så forældrene kan slappe af, mens de ser på det sjove. Besøg Tornado Springs, en stormhærget ørkenby i Midtvesten. Træd tilbage i tiden, mens du udforsker 1950'ernes Amerika, der dækker 4 hektar og byder på over 8 sjove forlystelser og attraktioner sammen med en diner og en butik med garagetema. Som noget nyt i 2022 kan du tage plads i Farmyard Flyer, en skør familieforlystelse med flytema, der flyver ind i Tornado Springs i Paultons Park.

London: 3-timers hemmelig britisk madtur

6. London: 3-timers hemmelig britisk madtur

Din lokale guide i London vil først tage dig med til det pulserende Borough Market, hvor du kan nyde stemningen og spise engelsk fudge eller chokolader. Dette kulinariske paradis var ikke engang på turisters foodie-radar for et par år siden. På markedet vil du også smage prisvindende Cumberland-pølser efterfulgt af byens bedste fish and chips. Bemærk forskellen mellem "chips" og "pomfritter." Der er så meget at se på markedet, at guiden vil give dig 10-20 minutter til at kigge dig omkring på egen hånd, så du kan købe gaver eller spise smagsprøver. Din personlige guide vil fortælle om markedets historie og det omkringliggende område, herunder Sir Francis Drake's Golden Hind, The Shard og Southwark Cathedral. Din tur vil fortsætte til en historisk pub, hvor du kan smage på de bedste britiske oste serveret med vindruer, figenkager og chutney, og skylle dem ned med ægte øl, ale og cider fra London (eller alkoholfri drikkevarer). Du vil også se den verdensberømte London Bridge og Tower Bridge på Themsen og Battleship HMS Belfast. Endelig slutter turen af med klassiske desserter som cheesecake, chokoladebrownies eller "sticky toffee pudding", alt sammen skyllet ned med en kande forfriskende te. Og nå ja, så er der selvfølgelig også en lækker, hemmelig ret.

London: The Great British Rock and Roll Music Walking Tour

7. London: The Great British Rock and Roll Music Walking Tour

Gå i fodsporene på de kongelige rock'n'roll-folk, og besøg de steder og spillesteder, hvor rock'n'roll-legenderne spillede, indspillede, optrådte, drak, lavede ballade og hang ud. Oplev Londons uovertrufne musikhistorie gennem vores største musikeres øjne. Oplev, hvor det hele begyndte for megabands som The Stones, The Beatles, Pink Floyd, Led Zeppelin og mange flere. Bliv forbløffet over de hemmelige rock and roll-landemærker, der er skjult i det åbne syn i hele det centrale London. Besøg de skjulte studier, hvor folk som David Bowie, Queen, Jimi Hendrix og mange flere har indspillet og optrådt. Hør de morsomme historier fra rock n rollens gyldne æra, og find ud af, hvorfor Keith Moon blev udelukket fra så mange pubber, og hvorfor Sex Pistols havde så dårligt et ry. Nyd de usynlige baggader, mens din lokale guide, som også er professionel musiker, fortæller dig sjove historier om personer som Elton John, John Lennon og Eric Clapton. Afslut med en øl og verdens bedste rock n roll-historie på et lokalt rock n roll-klubben/pub.

London: Royal Historic Pubs Walking Tour

8. London: Royal Historic Pubs Walking Tour

Findes der en bedre måde at fejre dronning Elizabeth II's regeringstid på end med en øl i hånden, mens du besøger fire skjulte historiske kongelige pubber? Oplev hemmelige tunneller, gamle gyder, det palads, hvor Ed Sheran næsten mistede et øre, mens han festede med en prinsesse, og mange flere mærkelige og vidunderlige historier. På vores tur gennem det kongelige kvarter drikker vi, hvor de kongelige har drukket (og måske stadig gør det!). Vi vil omfavne Englands århundredgamle pubscene, mens vi bliver underholdt af fortællinger om frække skandaler, romantik, intriger og forræderi. Vi vil beundre nogle af Londons mest ikoniske seværdigheder, herunder Buckingham Palace - ja, kongens hus - mens vi undgår folkemængderne. Nyd at drikke, hvor kun de lokale drikker. Vi vil måske endda slentre gennem en kongelig park mellem ølene! Vi vil også svinge forbi flere filmlokationer, hvor de har optaget The Crown, Kingsman, Harry Potter og mange flere. Du vil med garanti blive forbløffet og grine hele vejen igennem, og du vil gøre som de lokale og opdage en helt ny side af London.

London: Soho Music and Historic Pubs Experience

9. London: Soho Music and Historic Pubs Experience

Begyndende ved det verdensberømte Piccadilly Circus, vil din guide præsentere sig selv og give dig en kort introduktion. Derfra starter du rejsen ind i det berygtede Soho-område. Mens du går, vil du blive betaget af sjove historier om Soho-legender som The Beatles, The Rolling Stones, Mozart, Marilyn Monroe, Jimi Hendrix og mange flere. Mellem pubberne og alle de berømte steder, du besøger, vil historier om indflydelsesrige karakterer og områdets historie blive fortalt. Fra den kendte 'Windmill Girls' fra den voksne underholdningsindustri til barslagsmålene i The Who og The Sex Pistols, vil ingen sten stå uvendt. På hver pub har du mulighed for at købe autentiske engelske øl (selvom andre muligheder er tilgængelige, inklusive alkoholfrie drinks) og gøre som de lokale. Der vil også være masser af fotomuligheder med masser af skjulte gyder og sidegader, der fører til off-the-slagne-track steder. Din guide vil også hjælpe dig med at få øje på de usete ting, som alle savner, så du får en helt unik oplevelse, som du ikke får andre steder. Ved slutningen af turen vil du vide, hvorfor Soho har været Londons underholdningshovedstad i mere end 300 år, og du vil gerne vende tilbage efter mere.

Stonehenge Special Access - Aftentur fra London

10. Stonehenge Special Access - Aftentur fra London

Efter afhentning i det centrale London, tager du af sted til Avebury, hvor du får en kort vandretur i stencirklen, der omgiver den lille landsby. Efter dette har du fri tid til at udforske landsbyen - frokost på den berygtede hjemsøgte Red Lion Pub anbefales, selvom der bliver travlt i spidsbelastningsperioder. Efter en kort køretur ned ad vejen, vil du stoppe ved Silbury Hill og tage en tur op ad bjergsiden til West Kennet Long Barrow, en af de største neolitiske gravgrave i Storbritannien og over 5000 år gammel. Din guide vil tage dig med ind i gravkamrene og bringe dens fascinerende historie til live. Derefter er det afsted til Stonehenge for særlig adgang, når stedet normalt er lukket for offentligheden. Din tid inde i den inderste cirkel varer op til en time og er fuldt guidet. Efter adgang til stencirklen tager du af sted til London. Bemærk venligst - tidspunktet kan variere på dagen afhængig af trafikken og lokale forhold. Din rejseleder vil bekræfte afleveringsstederne i løbet af dagen.

103 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 7

Intense oplevelser

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 69 anmeldelser

Nød virkelig denne vandretur med Jordan. Han delte sit lokale kendskab til Notting Hill, og vi så ting, som vi bestemt ikke ville have set eller vidst selv skulle kigge efter. Vejret var også fantastisk, så en fantastisk måde at tilbringe et par timer i denne pulserende og mangfoldige bydel. Skål Jordan

Det var en super flot tur med en absolut meget engageret og velinformeret guide som både kunne trylle, havde god humor udover alle de historier han kunne fortælle om Nottinghill og de kendtes huse der. Kan varmt anbefales

Great tour in places we didn’t know existed. An definitely worth going back to explore even more. Gary, the guide, was entertaining and friendly.

See something different and hear about the local history and people. The guide knows a lot and is brilliant at his job.

Our guide was soooo sweet, very fun tour! Would recommend