Tilføj datoer
London

Aktiviteter for par

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Heldagsture
  • Andre oplevelser
Vi fandt 96 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 96

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 4.246 anmeldelser

Strålende personale. Vi har ikke været på flodkrydstogt før. Personalet var meget hjælpsomme og muntre på trods af, at det var en kold regnvejrsdag. Det er en rigtig god måde at rejse til Greenwich på. Kunne desværre ikke bestille billet til observatoriet, da jeg havde forladt det for sent. der er stadig masser at lave i Greenwich. Fantastisk marked og pop-up mad. Pæne rene både. Kommentaren var også meget god og informativ.

Evans og Evans måtte desværre aflyse min oprindelige rejse på grund af manglende reservationer, men satte mig op med en anden rejse uden ekstra omkostninger, og jeg havde en endnu mere fantastisk tid! Debbie, rejselederen, var så kyndig, nacn og fantastisk under hele turen! Selskabet var fantastisk, busserne var komfortable, og det var en fantastisk måde at komme ud af London og se en anden del af England. 10/10

Jeg nød alle aspekter af turen og finder tiden til at gå meget hurtigt, når jeg besøger! Jeg ønskede at give drikkepenge til chaufføren og havde kun meget på mig at ønske at vende tilbage igen! Send min kærlighed til alle! Mange tak for en meget fornøjelig tur!

Carol var en super god guide. Hun gjorde det interessant - uanset om man var interesseret i Downton eller ej.

God og underholdende historietime kombineret med fart.